Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017
balkan12 denen dangalak boş konuşmaktan başka bir halta yaradığın yok. Doğru düzgün birşey bildiğinde yok. Anca sallıyorsun. İnsanlar aldıkları bilgileri zaten paylaşıyor burada. Millete salak salak sorular sorma. Forumda senin hakkında benim gibi düşünen birçok arkadaş olduğundan eminim.
arkadaşlar geçen hafta ankara sağlık bakanlığndaydım rapor ile ilgili sıkıntı çıkarmışlardı aradım ankarayı kimse açmadı bende gittim istanbuldan ankaraya hiçbir sıkıntı yok dediler güvenlik soruşturması devam ediyor dediler sağlık bakanlığı hızlandırma talebi vermiş en kısa zamanda başlatacaklarmış umarımm 2018 ocak ayı bizim ayımız olur
Slm arkadaşlar bende dün sağlık bakanlığını aradım zor bir süreçten sonra bir görevli ile muhattap olma şansım oldu.Bana da güvenlik soruşturmasının devam ettiğini, güvenlik soruşturması gelenin hemen işleminin yapıldığı şeklinde cevap verdi.başka sorular yöneltmeme rağmen bekleyeceksiniz cevabı dışında bi cevap alamadım.İnşaAllah Ocak ayı bizim ayımız olur.
raporum sürekli olmasına ragmen çalışma alanları ve istihdam kısmı bostu bende durum bildirir belgesi aldım sonra ankara aradı beni bu 2 rapor yerine tek rapor olması gerekir dediler sonra istanbuldan yapamadım sürekli olduğu için iptal etmem gerekiyordu iptal iyikide etmemişim çünkü memuriyet hakkım gidiyordu ankaraya gittim durumu iyice öğrenmek için oradada raporunda sıkıntı yok dediler güvenlik soruşturmasındasın dediler yolladılar
aradım açan yok malesef bizimle alakalı olabilir çünkü ekpss güvenlik soruçturması biten göreve başlamayan diyor bizimle ne alakası var onu anlamış değilim