Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

Yok arkadaşlar site yenilenmiş başkalarındada denedik onlarında ismi çıkyor yani atamayla alakası yokmuş

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heyecan yapmayın herkesin ismi çıkıyormuş.

Aynen hepimiz göreve başladık senden gizliyoruz. Gelişme olduğunda zaten paylaşıyoruz boş yapma bilader otur bekle.

Arkadaşlar sağlık bakanlığına bağlı kurumlar olarak grup kuruldu katılmak isteyen varsa bana numarasını atabilir

Pera9

Mesaj gonderdim size

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tamam hemen ekliyorum

balkan12 denen dangalak boş konuşmaktan başka bir halta yaradığın yok. Doğru düzgün birşey bildiğinde yok. Anca sallıyorsun. İnsanlar aldıkları bilgileri zaten paylaşıyor burada. Millete salak salak sorular sorma. Forumda senin hakkında benim gibi düşünen birçok arkadaş olduğundan eminim.

arkadaşlar geçen hafta ankara sağlık bakanlığndaydım rapor ile ilgili sıkıntı çıkarmışlardı aradım ankarayı kimse açmadı bende gittim istanbuldan ankaraya hiçbir sıkıntı yok dediler güvenlik soruşturması devam ediyor dediler sağlık bakanlığı hızlandırma talebi vermiş en kısa zamanda başlatacaklarmış umarımm 2018 ocak ayı bizim ayımız olur

Slm arkadaşlar bende dün sağlık bakanlığını aradım zor bir süreçten sonra bir görevli ile muhattap olma şansım oldu.Bana da güvenlik soruşturmasının devam ettiğini, güvenlik soruşturması gelenin hemen işleminin yapıldığı şeklinde cevap verdi.başka sorular yöneltmeme rağmen bekleyeceksiniz cevabı dışında bi cevap alamadım.İnşaAllah Ocak ayı bizim ayımız olur.

Whatsapp grubuna girmek isteyenler özelden bana da yazabilir.

Daa

raporum sürekli olmasına ragmen çalışma alanları ve istihdam kısmı bostu bende durum bildirir belgesi aldım sonra ankara aradı beni bu 2 rapor yerine tek rapor olması gerekir dediler sonra istanbuldan yapamadım sürekli olduğu için iptal etmem gerekiyordu iptal iyikide etmemişim çünkü memuriyet hakkım gidiyordu :( ankaraya gittim durumu iyice öğrenmek için oradada raporunda sıkıntı yok dediler güvenlik soruşturmasındasın dediler yolladılar

Nasıl yani süresi içerisinde edemeyen derken ne demek istiyorlar

arkadaşlar bu duyurunun bizle bir ilgisi yok ki.

2.2 bizimle alakalı değilmi kuruma ulaşan varmı

Rasr40

aradım açan yok malesef bizimle alakalı olabilir çünkü ekpss güvenlik soruçturması biten göreve başlamayan diyor bizimle ne alakası var onu anlamış değilim :(

Bizlerin güvenlik soruşturmaları devam ettiği için bizimle alakası yok.

Üst Alt