Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığı atananlar burada toplanıyoruz | 2017

qwerty123

İlce emniyet aynisini bana soyledi,il emniyete gitmistir bize hic gelmedi dediler heryere gittim bakanlik yalan soyluyor bize gelse neden haber vermeyelim dediler.Ulan nasil bi tufaya düştük.Kazanana kadar anamiz agladi bi de nelerle ugrasiyoruz.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Soruşturma bitti fakat öyle bekletiliyor başlatma işi sadece kamu da memur olanlar zimmete düşürüldü

Ben haftaya emniyete gidicem yaşadığım yerdekine mi gitmem lazım atandığım yerdekinemi? İkisi farklı yerlerde ayrıca gidebileceğim heryere gidicem kapılar yüzüme kapansada pes etmek yok

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emniyete boşuna gitme iş bitti bakanlıkta top şimdi zimmete düşürrüp başlatması gerek yapmıyor halen

Bana da geldi zarf durum bildirir göndermiştim kabul etmediler

ylmzcr30

Gerçekten mi yani siz memur olarak çalışabilir diye durum bildirir gönderdiğiniz halde kabul etmediler neden yani ne istiyorlar ki bu kadar zorluyorlar birine bişey geliyor ötekine hiçbişey yok kurumu arıyorum bize daha bişey gelmedi diyorlar resmen bi kaos ortamı

Yılmaz ne zaman gönderdin ne zaman öğrendin kabul etmediklerini bir de teknikermisiniz tek hekimdenmi aldınız kabul etmediklerini yazı ile mi gönderdiler

Bir de raporunda isdihdam mı işaretsizmiydi de durum bildirir almıştın

Arkadaşlar benim raporumda calisabilir çalışamaz gibi bir ibare yoktu halk sağlığına atandım sağlık teknikeriyim evrakları gönderirken durum bildirir raporu gönderdim 7 doktor ve bas hekim onaylı rapor bütün alanlar dolu calistirilamayacagi is alanları herşey eksiksiz bir şekilde hazırlayıp göndermiştim ama ne yazık ki kabul etmediler yeni heyet raporu istendi

Halk sağlığı zorluk çıkartıyor özellikle teknikerlerde

Ben v.h.k.i olarak atandım. Görme engelliyim . Raporumda hassas görmeyi gerektirmeyen işlerde çalışabilir yazıyo. Tekrar rapor isterler mi bilmiyorum şuana kadar bana yazı falan göndermediler.

Arkadaşlar emniyete gittim sağlık bakanlığı yoğunluk nedeniyle güvenlik soruşturmalarını direk Ankaradaki emniyetten yapıyormuş normalde ikamet ettiğimiz yerden yapılması gerekirmiş ama Sağlık Bakanlığı bu sefer daha kolay olsun bekleyen çok var diye Ankara'daki Emniyet Genel Müdürlüğüne bırakmış bu işi yani Ankaradaki emniyetten sadece bilgi alabiliriz

Pera9

Evet az önce emniyet bana aynisini dedi.Bilgisayardan tekrar baktirdim artik saglik bakanligi bu işi ankarada cozuyor bize belge gelmiyor dediler.

Saglik bakanligi süreçlerden anlik haberdar ama bilgi vermiyorlar topu hep emniyete atiyorlar hatta en ilgisiz ve ne yaptigini bilmeyen bakanlik diye de eklediler.

Ulan atandigimiz bakanlik bile kolpa cikiyor işe bak.Diger yerlere atananlar il ve ilçe emniyetten takir takir bilgi aliyorlar bizim bakanlik telefonlara bile bakmiyor.

oruç65

Kararname ne oluyor işe baslama evragini guvenlik sorusturmasi bitti evragimi.

Osmaniye meb de hizmetli kadrosunda çalışıyordum halk sağlığına atamam oldu eski görevimde ilişimi kesip yeni göreve başlayabilir tebligat anlamında

oruç65

Tesekkurler

Yeni gorevinizde basarilar dilerim

oruç65

hocam ben de konya meb'de memur olarak calisiyorum.ruhsal engelliyiz diye oradan oraya atiyorlar gicik oldum bir taşkinligim filan da yok halbuki.marttaki atamada baska bir yer yazsak gelirse sıkıntı cikar mi sen zaten memurmuşsun gibisinden?

bana ise hiç bir yazı gelmedi . ayın 15 olabilir mi ?

Arkadaşlar bugün kararnamem geldi.milli eğitimde hizmetli olarak çalışıyordum yazı kuruma geldi.perşembe yada cuma il halk sağlığına gideceğim

Arkadaşlar bimer'e yaptığım başvurunun sonucu bugün geldi:
Başvurunuz incelenmiştir.

Güvenlik soruşturmanız devam etmekte olup sonuçlanması halinde tarafınıza bilgi verilecektir. Bilgilerinizi rica ederim.

Açıklama aynen bu şekilde.

Arkadaşlar zimmet sorgulamaya bakan varmı error veriyor bi gelişme var mı yada herhangi bir duyum alan

Yok hocam öyle bekletiyorlar toplasan 500 kişi yokuz fakat bekletiyorlar

Arkadaşlar bi zimmet sorgulama sayfanıza bakarmısınız ad ve soyad gözüküyor bende sizde bişeyler varmı

Hata veriyor site ben giremedim.

Ad soyad gorunmesi atanma anlamina mi geliyor acaba.

Üst Alt