Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri ile ilgili sorular-cevaplar..?

gümrük ve ticaret bakanlığı nasıldır engelliler için, mesai var mı yoksa normal 8/5 mi , normal memur olarak atananlardan pek iç açıcı değil

2.Yerleştirme yazıyor ne demek oluyor ? 1.Yerleştirme ne zaman oldu ÖMSS için mi deniliyor ? tam olarak anlayamadım.

CrystaL;

bu yıl 2. engelli yerleştirmesi olcak ama 2014 ekpss nin aslında 1. yerleştirmesi. diğeri ömss nin 3. yerleştirmesi idi. kardeşim türkiye de yaşıyoruz anlayamaman normal , devletimiz sağ olsun :)

Özetle
2014/1 yerleştirme şubat gibi yapıldı yani 2012 ÖMSS puanları baz alınarak yapıldı.
2014/2 yerleştirmede şu anki tercihlerdir. 2014 EKPSS puanları baz alınarak yapılıyor.

Tercih İşlemleri ve MEB Öğretmen Atamaları Hakkında..?

Sorumu güncelleyelim :)

Lisans mezunu olarak öğretmen atamaları kılavuzda Aile ve sosyal politikalar bakanlığından öğretmen kadroları ve Sınıf öncesi öğretmenliği ve anaokulu öğretmenliği vs.görünüyor ancak M.E.B Kadroları yok.
2. Tercih işlemlerinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak öğretmen alımı gerçekleştirilir mi, bu konuda fikrinizi alabilir miyim?

Engelli öğretmen alımını EKPSS puanı ile MEB yapacak.

Arkadaşlar 10 yıl üniversitelerde çalışmış biri olarak herkese üniversiteleri tercih etmelerini gönül rahatlığı söyleyebilirim.herkes için Allah hayırlısını versin.

Selam,
Tercih yaptıktan sonra aşağıdaki fotoğrafta görülmesi gibi görülmelidir ? Sanki ilk tercih yaptığımda onay işareti filan vardı o sayfada ?

6rTtTh3.png

selam arkadaşlar, unıversıtelerde hızmetlı ne ıs yapar? bılgısı olan varsa paylasabılırmı acaba

arkadaşlar hangi kuruma kaç kişi alıyolar bu bilgi mevcutmu.. mesela emniyete orta okul düzeyinde kaç kişi alıyolar..

Arkadaslar brn lise zamaninda isletme sertifikasi almisdim onu bulamiyorum okuluma gitsem verirlermi

arkadaşlar bu kura cekımının 10 eylül oldugunun net oldugu nerde yazıyor.kesin olarak bellimi bu

Merhaba ben istanbulda oturuyorum
Tercih yaparken İstanbul'a hizmetli mi yoksa il dışına memur mu yazmalıyım?
benim için hangisi avantajlı olur?

İmamhatip lisesi mezunuyum

gümrük ve ticaret bakanlığı nasıldır engelliler için, mesai var mı yoksa normal 8/5 mi , normal memur olarak atananlardan pek iç açıcı değil

gümrük olmayan yerlerde ticaret müdürlüklerine atanırlar, tüketici mahkemeleri, şirket kurulması, hallere sebze meyve girişi, esnaf kooperatiflerinin işleyişleriyle ilgilenirler. gümrük kapılarında görev yapan memurlar gibi ekstra ücret vs yoktur. normal memur maaşını alırsın. 8 / 5 çalışırsın mesai yoktur. gümrük memurları gibi fazladan maaş alırım diye seçmeyin yani.

NETBUS;

teşekkürler dışarda kalmayayım diye zaten belediyeler dışında 500 lira fazladan maaş alınacak yer yok bu tercihlerde de belediye yok şansımıza

Kura cekiminib bu ayin 10.da oldugu nerde yaziyor arkadaslar.kesinmi yni

selamlar, unıversıtelerde hızmetlı ne tur ısler yapar. bılgısı olan paylasabılırmı lutfen

leventdkm;

öyle bir bilgi yok biri sallamıştır burda

Amirine bağlı hizmetlinin ne iş yapacağı birde engeline bağlı tabi. İsterlerse masabaşı iş verirler isterlerse hizmetli görevini yaptırırlar.

Tercih için başka il yazdık diyelim gidilmediği zaman ne olur ? örnek "X kurumunu kazandı " başka il ve bazı sebeplerden dolayı gidilmedi sonuç ne olur ?

"Böyle bir şey olmayacak ve doğru bulmuyorum sadece sormak istedim."

O kadro boş kalır tercih yapan kişinin tercih hakkıda bitmiş olur.

CrystaL;

Ve; kim bilir, kimin günahını, ahını çeker .. Allah bilir ..

[FONT=arial]Afet[/FONT][FONT=arial] ve [/FONT][FONT=arial]Acil[/FONT][FONT=arial] Durum [/FONT][FONT=arial]Yönetimi Başkanlığı çalışma koşulları ve iller arası tayin olma durumu nasıldır ?[/FONT]

ben de çok merak ediyorum bu soruyu. Ayrıca tüm 4001 lerde memur yazıyor bunda ise enformasyon memuru yazıyor. Enformasyon memuru ne demektir. Saatte 17.00 geçti. Telefonda açamıyoruz kuruma.

Arkadaşlar engelli hizmetli olarak atanan tanıdığı olan var mı? Ve engelli hizmetlilere tam olarak nasıl görevler verilebiliyor? (Tuvalet temizleme - yer silme vs mi yoksa getir götür işleri mi?) Ayrıca ortaöğretimden hizmetli olarak atandık diyelim, önlisans diploması alınınca memurluğa geçiş olur mu?

Üst Alt