Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri ile ilgili sorular-cevaplar..?

hayır anında yükseliş nasıl olsun. bu bir aldatmaca olmaz mı sence de. sen daha bilgili bir olarak düşük seviyede eğitimle ayak oyunu yaptın sayılmaz mısın sence de. tabi ki kadro yükseltme durumları olacaktır ama bunlar hemen anında değil bak mesela sınava girip yükseltenler olacak aynı zamanda kurum içerisinde de yükselmeler olacaktır ama zaman ve kuralları vardır:

Dostum yorumun için teşekkürler ama yazdıklarımı tam okumadın sanırım. Ben de önlisans düzeyinde girecektim ama 1.sınıftan kaldığım 2 dersim ve 2. sınıftan da kaldığım 2 dersim vardı. Bunları yaz okulunda ya verirdim ya da dönemleri uzatırdım bilemiyordum ama yine de kararsızlık içinde önlisanstan sınava girmek istedim. Oradaki yetkili okulu bitirecek misin bu sene, bitmezse atanmaya hak kazansan da atanamazsın vs diye aklıma girince tamam lise olsun dedim. Ve sınavın tarihi yüzünden de ilk atamalar haziran gibi olur diye düşünüp kaçırmak istemedim. Yaz okulu da geçen hafta sonuçlandı ve dersleri verebildim. Diplomamı almadım bile daha, yeni alacam. Yani oyun yapıp başkalarının hakkını yemekten çok kendimi oyuna getirmiş gibi hissediyorum bende.

synax
ekpss sınavına lise düzeyinde girdiğin için açılan lise kadrolarına tercih yapmak zorundasın okuduğun lise düz lise ise kesin olmamakla birlikte yerleştirmen yapılmaz çünkü senden meslek lisesi diploması isteyecekler sende veremeyeceksin. önlisans diploması olması önemli değil

not: bilgisayar sertifikası isteyen bölümleri tercih edebilirsin çünkü bilgisayar dersi görmüşsün hatta bölümünü okumuşsun

Aynen düz lise diploması. Olmaması da muhtemel ama yine de bi bilgi almak istedim çok teşekkürler cevabınız için. Diplomayı bilgisayar sertifikası olarak kullanmakta aklıma gelmemişti sağolun :)

Kurumlar neden meslek lisesi diplaması istiyor anlamadım? Ben önlisans mezunuyum bitirdiğim lisede düz liseydi ne gibi bir problem olabilir ki?

arkadaşlar bn m bir gözüm görmüyor %30 verıyolar bn normal kpss girecem bir sorun cıkmaz dime

tekgoz123 hiç bi sorun çıkmaz ama tercih yaparken ona göre tercih yap

cihanlee en çok nereyi istiyorsan sıralamayı en çok istediginden başlayıp en az istediğin yere göre sırala

Rüzgarlarda daha açık sorarsan sorunu yardımcı olabilirim lise düzeyinden mi gireceksin. önlisans mezunuysan liseyle ne alakan var ?

Kurumlar neden meslek lisesi diplaması istiyor anlamadım? Ben önlisans mezunuyum bitirdiğim lisede düz liseydi ne gibi bir problem olabilir ki?

Mesleki dalda iş koluna göre ona bağlı meslek lisesinden isteniyor da, herhangi bir ortaöğretim bitirmiş olmak diye bi kod da var 2001 diye. Düz liseliler onlara tercih yapabilir.

Önlisans turizm ve otelcilik bölümü mezunuyum 74 puan aldım 1260.sıradayım hehangi bir ere yerleşme şansım varmı?
74 puanla 1260. sıra nasıl oluyor bu şekilde hatırladığınız için yazmış olabilir misiniz ?
76,11838
1369
7941

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

Süperr yakalanmış bir uyanık daha :D

tekgoz123
sıkıntı olacağını düşünmüyorum düz memurlukta ama yapabileceğin işlere göre tercih yapmanı öneririm

"...okuduğun lise düz lise ise kesin olmamakla birlikte yerleştirmen yapılmaz çünkü senden meslek lisesi diploması isteyecekler sende veremeyeceksin. önlisans diploması olması önemli değil" diye yazmıştın Alulu.

Kafama takıldı ben önlisans mezunuyum, sınavada önlisans düzeyinde girdim, ama bitirdiğim lise düz lise. Sen önlisans diploması olması önemsiz deyince benden de mi meslek lisesi diploması isteyecek kurumlar diye şüpheye düştüm.

4411 kadro kodu ile Spor Genel Müdürlüğü Antrenör alıyor.
Engelli olupta antrenör olan varmıdır yoksa bunlar ölü kadrolar mı ?

Banada lütfen yardımcı olursanız sevinirim ben sadece 2001den tercih yapabiliyorum sertifikamda yok,v.h.k.i kadrosunu yazabiliyormuyum??yanında 2001den başka bir kod yok yardımınızı bekliyorum arkadşlar...

kardeş nitelik kısmında 6225 yazıyorsa sertifika ister sadece 2001 yazıyorsa orayı yazabilirsin yani senin sertifikanın olmaması sorun değil vhki yazarsın tabi 2001 in yanında 6225 yazmazsa

meb taşra hizmetliyi tercih edeyim diyorum ...

olurda ilçelerden birine tayin olursam şehir merkezine gelmem uzun sürermi...

İl içi tayinleri MEB e bir sorabilirsin

Rüzgarlarda
önlisans olarak girmişsen lise kadrolarıyla alakan yok demektir (düz lise olduğu için) sadece önlisans kadrolarını tercih edebilirsin senden lise diploması istemezler

Alulu;
çok saol,girecem diyelim sorun çıktı göz + bi sakatlıgım daha var %40 i gecer ekpss den girerim.bana sorun cıkmaz gibi geliyor hayırlısı :D

Tercih İşlemleri ve MEB Öğretmen Atamaları Hakkında..?

Lisans mezunu olarak öğretmen atamaları kılavuzda Aile ve sosyal politikalar bakanlığından öğretmen kadroları ve Sınıf öncesi öğretmenliği ve anaokulu öğretmenliği vs.görünüyor ancak M.E.B Kadroları yok.
2. Tercih işlemlerinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı olarak öğretmen alımı gerçekleştirilir mi, bu konuda fikrinizi alabilir miyim?

güvenlik tahkikatında çifte vatandaş olmak sorun yaratır mı ? atanırız falan ortada kalmayalım sonra

Ya arkadaslar bi sorum var tercih tablosundaki dpb kodu nedir? Tercih sirasinda dikkat edilmelimudjr birde niteliklerde 7225 yaziyo nedir o guvenlik tahkukatinun olumlu sonuclanmasi diyo anlamadim

Neriman abla, dpb kodunun bir önemi yok görmezden gelebilirsin. 7225: sicilinin temiz olması demek...

7225 sabıka kaydı 2012-2013 yerleştirmelerinde de vardı hiç sorun çıkan olmadı sabıkanız yoksa önemli değil..

Memur alımı yapılan kurumlardam hangilerinin servisi var?

güvenlik tahkikatında çifte vatandaş olmak sorun yaratır mı ? atanırız falan ortada kalmayalım sonra

ArTe
Avukatın cvp vermesi daha doğru olur herhangi bir avukata sor. Baktım bulamadım nette ama sorun olacağını zannetmiyorum

Üst Alt