Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri ile ilgili sorular-cevaplar..?

istemediğimiz halde mesaiyeye bırakılabilir miyiz bakanlık veya hastanelerde mesai var mı nöbet vs. ???

Arte arkadas,bencede 10 eylul dıye bısey bulamadım bende, kura cekımı ayın 10,da yazmısdı biri kim yazdı hatırlamıyorum ama demekkı yalan

[FONT=arial]Afet[/FONT][FONT=arial] ve [/FONT][FONT=arial]Acil[/FONT][FONT=arial] Durum [/FONT][FONT=arial]Yönetimi Başkanlığı çalışma koşulları ve iller arası tayin olma durumu nasıldır ?[/FONT]

ArTe;

sorunuzu memurlar nete sorun ordan çabuk cvp alırsınız burda okurumda calısan yoktur sanmam

engelinizden dolayı çalıştırılamazsınız diyebilir mi atandığımız kurum.

merhaba Çevre ve Şehirçilik bakanlığı en son kaç puanla alımı tamamlar

nereye olursa giderim seçeneği?

arkadaşlar merhaba benim tercih sayfamda nereye olursa giderim seçeneği çıkmıyor sanırım yeni sistemde yok varsa da göremedim. Sizde de öylemidir teşekkür ediyorum saygılar....

murat_chemist83;

gerçekten böyle bir seçenek var mı ? Tercihlerde son gün yanlış bilgi vermeyin lütfen.

'nereye olursa giderim' diye seçenek ilk defa duyuyorum. belki kpss de vardır. ama bu ekpss de yok. kimsede öyle seçenek çıkmıyor zaten.

En geç 10 Eylül Çarşamba gününe kadar açıklanmış olacak.

Üst Alt