Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri ile ilgili sorular-cevaplar..?

istemediğimiz halde mesaiyeye bırakılabilir miyiz bakanlık veya hastanelerde mesai var mı nöbet vs. ???

Arte arkadas,bencede 10 eylul dıye bısey bulamadım bende, kura cekımı ayın 10,da yazmısdı biri kim yazdı hatırlamıyorum ama demekkı yalan

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı çalışma koşulları ve iller arası tayin olma durumu nasıldır ?

ArTe;

sorunuzu memurlar nete sorun ordan çabuk cvp alırsınız burda okurumda calısan yoktur sanmam

engelinizden dolayı çalıştırılamazsınız diyebilir mi atandığımız kurum.

merhaba Çevre ve Şehirçilik bakanlığı en son kaç puanla alımı tamamlar

nereye olursa giderim seçeneği?

arkadaşlar merhaba benim tercih sayfamda nereye olursa giderim seçeneği çıkmıyor sanırım yeni sistemde yok varsa da göremedim. Sizde de öylemidir teşekkür ediyorum saygılar....

murat_chemist83;

gerçekten böyle bir seçenek var mı ? Tercihlerde son gün yanlış bilgi vermeyin lütfen.

'nereye olursa giderim' diye seçenek ilk defa duyuyorum. belki kpss de vardır. ama bu ekpss de yok. kimsede öyle seçenek çıkmıyor zaten.

En geç 10 Eylül Çarşamba gününe kadar açıklanmış olacak.

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt