Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS tercihleri ile ilgili sorular-cevaplar..?

kardeşlerim. gelen olarak başvuru yaparsanız o sizin için ikinci kademe olabilir. öncelikli olarak atama yapan adam sizin başvurunuzda şu tavrı bilmeniz. ben ümraniye belediyesinde muhasebe olarak çalışmak istiyorum. yada ankara belediyesinde temizlikci olarak çalışmak istiyorum. dediginizde adam atama esnasında he bu adam burda çalışmak istiyor diyip direk atama yapar ama merkez dediginizde ise işi şansa bırakırsınız. adam nerden bilim kadıköy belediyesinde çalışıp çalışmıycanı diye düşüncelere gidebilir. tercih konusu çok önemlidir. kurala uygun şekinde tercih yapmanızı öneririm...

geçiçi görev diye bir sistem yoktur. sen dilekçe ile erzincana geçip ve aynı şekilde dilekçe ile tekrar erzuruma atana bilirsin. onuda atandığın yerin amirlerinden yardım rica et.

arkadaşlar 8 yıllık okumak ilköğretim diye geçmiyomu zaten bunun orta okulu ayrımı tercih yapıcak çok karıştı kafam kodlar filan biz kura ile katılacak olanlar.belli bir kurumlardan tercihimizi yaptıramayızmı kendimizmi yapmak zorundayız.
5 yıllık ilkokul okuyanlar 129 kadrolu ilkokul kura kadrolarından,
8 yıl okuyup mezun olanlar (eski adı ortaokul) 105 kadrolu ortaokul kura kadrolarından tercih yapacak...

engin abi en çok elektronik üzerinden alım yapılmaktadır. özellikle emniyet müdürlüğüne.

rkadaşlar isteyenler özelden numaralarını yollayıp telefon görüşmesi ilede yardımcı olabilirim.

merhaba arkadaşlar ben kura için kayıt olurken ilkoğretim mezunuydum şimdi ortaokul mezunu oldum ve şu an açık liseye başladım ben tercihlerimde hangi kodları seçeceğim

ösym binasına gidip ne üzerine kayıt yaptırdın. ilk okul ise ilokula verilen kodlara göre yapıcaksın ortaokul ise ortaokula göre...

İLKÖĞRETİM OLARAK TERCİH YAPICAKSIN o zaman ama bir hata var burda ösym ye dilekçe verip düzelttirmen gerekiyordu. bir ösym ye git konuş. telefon açma oraya git...

Sedat merhaba. Yardımcı olduğunu gördüm şimdi üye oldum siteye.

Ben 2 yıllık pazarlama mezunuyum. Tercihlerde pazarlama diye bir iş bölümü yok ben sadece memur alan yerleri tercih yapmayı düşünüyorum. Puanım 84. Ne yapmamı önerirsin.

merhaba kardeşim. tercih klavuzunda ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak diye bir meslek dalı var. bende makine ressamlığı bölümünden mezun oldum. fakat benim bölümümden de yok dolayısı ise bende bu belirttiğim meslek dalından tercih yapıyorum. o bölümden tercih yapabilirsin. yanlız bilginiz olsun tercih listesi yarın yayınlancak. tercihlerinizi tercih listesine yazıp ösym binasına elden teslim etmeniz lazım...

geçen sene öyle idi. bu sene öyle olmıycak diye biliyorum ama dediğin gibide olabilir. yarın acıklancak...

8652Kodu :1000 Ortaokul Kodu :1001 İlköğretimİlköğretim/OrtaokulBURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞI BURSAOSMANGAZİYHDAĞITICI111
9002Kodu :999 İlkokul Kodu :1000 Ortaokul Kodu :1001 İlköğretimİlköğretim/OrtaokulKASTAMONU ÜNİVERSİTESİMerkezKASTAMONUİHSANGAZİGİHMemur121
9533Kodu :999 İlkokul Kodu :1000 Ortaokul Kodu :1001 İlköğretim Kodu :7225 Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanmasıİlköğretimm/OrtaokulADALET BAKANLIĞIşraBALIKESİRBANDIRMAYHHizmetli131

8652Kodu :1000 Ortaokul Kodu :1001 İlköğretimİlköğretim/OrtaokulBURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAŞKANLIĞIBURSAOSMANGAZİYHDAĞITICI111
9002Kodu :999 İlkokul Kodu :1000 Ortaokul Kodu :1001 İlköğretimİlköğretim/OrtaokulKASTAMONU ÜNİVERSİTESİMerkezKASTAMONUİHSANGAZİGİHMemur121
9533Kodu :999 İlkokul Kodu :1000 Ortaokul Kodu :1001 İlköğretim Kodu :7225 Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanmasıİlköğretimm/OrtaokulADALET BAKANLIĞIşraBALIKESİRBANDIRMAYHHizmetli131

arkadaşlar bunlar kadrolar demi tercihleri nasıl yapıcaz ben kuraya tabi olduğum için ilkkez kendim yapıcam

burdan anlatamıyoruz sanırım. hep aynı sualler aynı cevaplar veriliyor. :(

pekı arkadaslar bu kura ne zaman ve nerde cekılecek bunu bılen varmı,kura cekımı ıle beklıyenlerın arasında bunu bılen varmı.

kardeşim kura 10 eylülde yapılaçak. ösym merkez binasında olucak. (tarihi ileri alınabilir zira itiraz edenler olursa )

valla bende kuraya katıldım allah askına soyleyın 240 kadro acılmıs ve en az 60 bin kısı kuraya katılmısır kıme cıkcak allah bılır 60 BİN KİŞİNİN İÇİNDEN 240 KİŞİ MEMURLUK SIMDILIK HAYAL GİBİ HAYIRLISI OLUR INSALLAH EN COK MUHTAC OLANA CIKAR pekı arkadaslar 2. bir tercıh olursa kuradanda alırlarmı sızce

bu sene zaten fazla alınmıycak. bu aylardır hem ösym hemde kurum yöneticileri tarafından söylendi. ki bu seneden sonra ekpss olayıda olmıycak artık. herkese geçmiş olsun.

ekpss kalkıyormu yanı bu atamalarda memur olan kurtuldu desene

EKPSS değil. tüm kpss sınavı kaldırılaçak. örneği: sen istanbul devlet hastanesinde çalışmak istiyorsun. istanbul kaymakamlığına gidip başvuru formu dolduruyorsun. kaymakamlığın belirlediği tarihte kaymakamlıkta sınava giriceksin. şayet hedefteki puanı alırsan seni memur yapaçak istediğin hastanede alamazsan da seneye tekrar girersin.

ben %80 engelli endüstri meslek lissi tesviye bölümü mezunuyum bu atama robotundaki teknisyen teknisyen yardımcısı kadrolarına başvurak istiyorum ama benim niteli kodum nedir ben bulamadım yardımcı olabilicek birisi varmı bana

kardeşim bende end meslek lisesi mezunuyum makine ressamlığı bölümünden. bizim bölüme ait bir kod yoktur. tercihleri kod:2001 ortaöğretim kurumlarının herhangi bölümünden mezun olmak. koddan tercih yapablirsin. ama şansımız çok düşük bilgin olsun. %3 şansımız var.

allah yardımcınız olsun ınsallah atanırsınız kardesler

ben 2001 denmi yapacağım yani bingöl filan seçerim en ucra köşeleri ben seçeceğim :)

evet 2001 den yapaçaksın... ben tercih listemi hazırladım. yarın sadece işleme giriş yapcam bakalım...

ya nasıl hazırladın hemen daha açilmadan neye göre hazırladin nereleri seçtin bende yazayım ikimizde meslek lisesiymişiz

tercih klavuzu acıklandı. tercihleri yarından itibaren 5 eylüle kadar işleme kayıt yapabilirsin. bende hazırlığımı yaptım. dört saattir uğraştım. saat 6 dan beri yapıyorum... yarında işleme girişi yapıcam. bayram var arada yarın çıkarım elimden... ;) iç anadolu tarafları yazdım ben memleket sivas... :)

elektronik bölümü mezunlarına kadro açılmışmı arkadaşlar bilen varsa cevap yazabilirmi açılmadı ise ne yapmalıyız teşekkürler

Üst Alt