Allahtan temennim olacak inşallah sen kaç almissin Alig.y=27d 3y
g.k=18d 12y
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Allahtan temennim olacak inşallah sen kaç almissin Alig.y=27d 3y
g.k=18d 12y
Allahtan temennim olacak inşallah sen kaç almissin Ali
fatma senle aynı puanı almısız ama benım sıralamam 1301 genel yetenek 21 dogru 6 yanlıs genel kultur 25 dogru 4 yanlıs puan 87 sıralama 1301benim puanım bu
20 7 26 4 87,27209 1308 49527
Ali bakan aciklama yapti 70 ve üzeri puan alan mutlaka kuruma yerleşecekler. Dört asamali yerleştirmede mutlaka yerleşeceklerini söyledi.
Saltuk buğra önce üsluba dikkat lütfen beni tanımadığın için bu sözü söylediğini düşünüyorum üyeliğini 2012 mutlaka daha önce okumuşsundur neler yazdığımı sitede ilk atama elbette ilk 1500 tabi yine kadrolara bağlı tutup imam kadrolarını koyarlar ise nitelikten dolayı puanın 100 de olsa atanamazsın çetrefilli bir durum işte bakacaz bekleyecez görecez....bu dediğin 1500 ik atama içinmi dedin yoksa toplammı ...
toplamsa saçmalıyosun deirm ki geçen ömss de sırf 6bin orta öğretim atandı
Ortaöğretim olarak 78,37200 puan almışım sabahtan beri moraller sıfır bir meslek lisesi mezunu olarak kendimi ancak bu kadar zorlayabiliyorum yada benim kafa çalışmıyor...
puanı yuzse yazdıgı yer dırek gelır sonucta en yuksek puan alanı atıyolarSaltuk buğra önce üsluba dikkat lütfen beni tanımadığın için bu sözü söylediğini düşünüyorum üyeliğini 2012 mutlaka daha önce okumuşsundur neler yazdığımı sitede ilk atama elbette ilk 1500 tabi yine kadrolara bağlı tutup imam kadrolarını koyarlar ise nitelikten dolayı puanın 100 de olsa atanamazsın çetrefilli bir durum işte bakacaz bekleyecez görecez....
Saltuk buğra önce üsluba dikkat lütfen beni tanımadığın için bu sözü söylediğini düşünüyorum üyeliğini 2012 mutlaka daha önce okumuşsundur neler yazdığımı sitede ilk atama elbette ilk 1500 tabi yine kadrolara bağlı tutup imam kadrolarını koyarlar ise nitelikten dolayı puanın 100 de olsa atanamazsın çetrefilli bir durum işte bakacaz bekleyecez görecez....