Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

Ali bakan aciklama yapti 70 ve üzeri puan alan mutlaka kuruma yerleşecekler. Dört asamali yerleştirmede mutlaka yerleşeceklerini söyledi.

değerli @hocaoğlu21

hocam bu açıklamayı destekleyecek bir paylaşımda bulunabilirmisin.

havadan nem kapıyoruz :F

ayıp oluyor ama.

peki 70 üstü kesin atanacakmı nerde yaptı o açıklamayı ben hiç duymadım?

AKADAŞLAR PUAN VE ŞAHİR PAYLAŞMAYIN .. LÜTFEN. Bu durumla ilgili ekpss tercihte dikkat edilecek hususlar diye başlık açtım bir inceleyin fikir verir .

bu dediğin 1500 ik atama içinmi dedin yoksa toplammı ...

toplamsa saçmalıyosun deirm ki geçen ömss de sırf 6bin orta öğretim atandı
Saltuk buğra önce üsluba dikkat lütfen beni tanımadığın için bu sözü söylediğini düşünüyorum üyeliğini 2012 mutlaka daha önce okumuşsundur neler yazdığımı sitede ilk atama elbette ilk 1500 tabi yine kadrolara bağlı tutup imam kadrolarını koyarlar ise nitelikten dolayı puanın 100 de olsa atanamazsın çetrefilli bir durum işte bakacaz bekleyecez görecez....

Saltuk buğra önce üsluba dikkat lütfen beni tanımadığın için bu sözü söylediğini düşünüyorum üyeliğini 2012 mutlaka daha önce okumuşsundur neler yazdığımı sitede ilk atama elbette ilk 1500 tabi yine kadrolara bağlı tutup imam kadrolarını koyarlar ise nitelikten dolayı puanın 100 de olsa atanamazsın çetrefilli bir durum işte bakacaz bekleyecez görecez....
puanı yuzse yazdıgı yer dırek gelır sonucta en yuksek puan alanı atıyolar

Teknik lise Elektrik - elektronik mezunuyum yazabileceğim branşlar hangileridir acaba TEKNİSYENLİKTEN BAŞKA SANTRAL MEMURU filan da yazabiliyor muyum?

okudumda kardeşim hani bilmeyenler var anlamayanlar var sen pat die 1500 dersen adam tamamen sanacak üzülecek ondan dolayı dedim affola kusura bakma:)

69.05 puan aldım sıralamada 21.000 meslek lisesi tesviye mezunu olarak 2 yıl içinde atanma şansım varmı engel grubum tanımlamayan ruhsal duygusal %80 kronik şizofren bende atanabilirmiyim

birkan01;

santral memurlarını genelde Görme engelli arkadaşlardan seçiyorlar.. doğrusu da o zaten.. adamların hakkını yemeyelim

96,75 puan
Gk: 27-3
Gy:29-1 siram 65 anadolu lisesi cikisliyim sadece memur kadrolarina basvurabiliyorum saniyorum hayirlisi olsun ilk girisim nasil tercih yapacagimi bile bilmiyorum buyuk kucuk herkesten yardimlarini beklerim. Saygilar efendim

Peki ben hangi memurlukları yazabiliyorum başka?

birkan01;

teknik lise mezunu olsanız da Lise düzeyinde şartları size uyan tüm kurumları yazabilirsiniz..

ancak teknik lise mezunu ister kurum o zaman genel lise mezunu seçemez o kurumu.. kurumların istediği nitelik kodlarına iyi bakmak lazım kılavuz açıklanınca LİSE bölümünden hangi kurumlar hangi şartlarda başvuru alıyor Liste halinde yayınlayıp - hangi şehirde ev kirası kaç lira ulaşım imkanları neler ? hangi hastaneler var o illerde bir çalışma yayınlamayı düşünüyorum farklı şehirler için veri hazırlamaya başladım faydası olacaktır fikir vermek için insanların yanlış tercih yapmalarının önüne geçmeye çalışırsak çabaları boşa gitmemiş olur

12 Yıldan Beri bilgisayar teknikeriyim.M.E.B Onaylı işletmenlik sertifikam var.Düz lise mezunuyum.

İlk kez sınava girdim.MS Hastasıyım.

90,83959 Puan almışım 602.sıradayım.

İstanbulda bir yerlere atanma şansım nedir ? İlk atamada atanma şansım varmıdır ? Memur olarak çalışmak istiyorum.

teknik meslek lisesi elektrik elektronik mezunuyum.

2011MS1987;

Memurluğun hayırlı olsun kesin atanırsın gibi puanın o ise

selamlar :)

2012 kpss'den 78 alıp atanamamıştım, tercihlerimden dolayı..

ekpss'nin vehametine kapıldım.. ah ah.. puan 70' üstü ama hiç bu kadar düşük bir şey alacağımı tahmin etmiyordum.

neyse yahu.. hayırlısı olsun.

Arkadaşlar merhaba

Puanım : 88,6

Sıralama : 1030

Anadolu lisesi mezunuyum ilk atamada atanabilir miyim ?

@goking

hocam %70 ihtimalle atanısın.. ( ama ikincide seni kaçıracaklarını sanmıyorum.. = )

adına sevindim hayırlara vesile olması dileği ile..

Üst Alt