Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

80.80185 puan 4220 sıralama lise düzeyi atanma ihtimali var mı?

Sınavda Birinci ilan edilen 100 alan yine Zihinsel Engelli olarak sınava giren - ancak zihinsel engelli olmayan sahte raporlu biri olacak..

75..... çalışmadan girmiştim.çalışan emek veren arkadaşların gönlüne göre diliyorum

guldenyoruk;
Ben Sakaryalıyım sadece Sakarya yazarım büyük ihtimal

msteriousxyz;
sevindim o halde aramızda 1 puan ve 20 kişi var da :) tebrik ederim insallah gönlünden ne geciyorsa o hayırlısıyla olur :)

ilk Atamada Güneydoğu ya atanmıştım.. kurum evrakımı kabul etmedi işe başlatılmadım.. şimdi düşünüyorum da iyikide gitmemişim.. yabancı bir şehir hemde engellisin nasıl olacak? öyle kolay kolay tayin edilmiyorsunuz yani.. gittiğiniz yerde 3 yıl kalırsınız iyi hesap yapın arkadaşlar..

sertifikam MEB onaylı değilmiş... o yüzden burada her yerde söylüyorum MEB onaylı olsun sertifikanız dikkat edin diye..

guldenyoruk;
1 puanla 20 kişi fark ediyor demek. Teşekkürler Allah razı olsun. İnşallah sizin de hakkınızda hayırlısı olur

lynx2696;
tebrikler

77 puan :(

msteriousxyz;
valizlerini toplamaya başla hatta gerek yok kendi şehrindede olursun :) hayırlı olsun

hergele1905;

Eyvallah kardeş çalışmadığım için üzülüyorum aslında biraz çalışıp kafamı yorsaydım en azından 75 80 puan alırdım diye düşünüyorum ama Şükür Belli olmaz herkes için hayırlısı olsun.

karahanweb, teşekkürler.:) İnşallah siz de atanma şansı bulursunuz..

CrystaL;

ben biraz çalışayım dedim sınavda çalıştığım yerlerden bir soru bile çıkmadı.. Şans mı dersin kader mi dersin ne dersen de.. önemli olan aslında düşük puan alıp almamak değil, yeterince kadro açılacak mı? daha önce alım yapmayan kurumlar bu sefer tercih kılavuzunda olacak mı? Tercih kılavuzu yayınlansın 8.000 - 10.000 alım olsun şu insanların da bir gün yüzü gülsün.. benim atama çok da önemli değil - beni zaten bu çene ile atarlar işten :)

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 22 7
Genel Kültür Testi 20 8
EKPSSP1 Puanı 83,16708
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2824
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527

Şans varmıdır sizce ortaöğretim girdim ?

İçimi Rahatlatan Güzel Bir Cevap Olumlu Veya Olumsuz Herşeye Açığım Lütfen Bir Öneride Bulunun ... Herkes İçin Hayırlısı Olsun Gönlünce Olsun

sonbahar.44;hayýrlýsý olsun kardesim bu arada hakkýný helal et
helal olsun baba sultan,allah razi olsun insallah hepimiz icin hayirli olur..kusura bakma tlfndan paylasimlara katiliyorum arada bakiyorum yorumlara zar zor giriyor tlfndan,memurluk zor 80 altina benim gorusum,acaba sozlesmeli kamuda calisabilirmiyiz nasil olcak..

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
Doğru Yanlış
Genel Yetenek Testi 22 7
Genel Kültür Testi 20 8
EKPSSP1 Puanı 83,16708
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 2824
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı 49527

Şans varmıdır sizce ortaöğretim girdim ?

İçimi Rahatlatan Güzel Bir Cevap Olumlu Veya Olumsuz Herşeye Açığım Lütfen Bir Öneride Bulunun ... Herkes İçin Hayırlısı Olsun Gönlünce Olsun

ÖMSS'nin ikinci atamalarında puanlara bakın sizin puanınızdan düşük yerlerin olduğunu göreceksiniz. Bu sene kadroların artırılacağına kesinlikle inanıyorum. Hele ki ikinci atamalarda seçim dolayısıyla zaten artırılacak. İlk atamalarda zor olsa da ikinci de gidersiniz diye düşünüyorum. Gönlünüzce olsun.

ÖMSS'nin ikinci atamalarında puanlara bakın sizin puanınızdan düşük yerlerin olduğunu göreceksiniz. Bu sene kadroların artırılacağına kesinlikle inanıyorum. Hele ki ikinci atamalarda seçim dolayısıyla zaten artırılacak. İlk atamalarda zor olsa da ikinci de gidersiniz diye düşünüyorum. Gönlünüzce olsun.

Teşekkür Ederim Yorumunuz İçin ...

sıralama 465 (ortaöğretim)
puan 91.72
ilk defa girdim arkadaşlar. nasıl ve nerelere tercih yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

sıralama 465 (ortaöğretim)
puan 91.72
ilk defa girdim arkadaşlar. nasıl ve nerelere tercih yapmalıyım yardımcı olur musunuz?

yardıma ne gerek var 91 ile nereyi yazsanız kazanırsınız zaten istanbul / İzmir Ankara gibi şehirler hariç

Üst Alt