Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS orta öğretim düzeyi puanlarınız..?

bende 465. kardeş.
sence nereleri yazmalıyız ben ilk defa girdim sınava. puanım 91.72

QXaG0v.png
bende 465. kardeş.

CrystaL;

ben biraz çalışayım dedim sınavda çalıştığım yerlerden bir soru bile çıkmadı.. Şans mı dersin kader mi dersin ne dersen de.. önemli olan aslında düşük puan alıp almamak değil, yeterince kadro açılacak mı? daha önce alım yapmayan kurumlar bu sefer tercih kılavuzunda olacak mı? Tercih kılavuzu yayınlansın 8.000 - 10.000 alım olsun şu insanların da bir gün yüzü gülsün.. benim atama çok da önemli değil - beni zaten bu çene ile atarlar işten :)

Geçen sene ÖMSS de 3 4 yer tercih yapabildim bu sebep den dolayı Diyanet diyanet adam akıllı Kurumlar yoktu inşallah güzel yerler eklenir kılavuza..

CrystaL;

bu işler nasip meselesi

Aynen öyle.

bende 465. kardeş.

bende 465. kardeş.

Hangi il sizin için önemli o mesele çok önemli.

116
1713
71,04030
17550

TESTLERDEKİ DOĞRU VE YANLIŞ CEVAP SAYILARI
DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

sonbahar.44;

sen önlisans değilmiydin? senin girdiğin kategori hangisi?

arkadaşlar birde bir sorum olcak ortaöğretim mezunları sadece hizmetli olarakmı atanabilecek? yani sadece hizmetli olarakmı alınacak ortaöğretim mezunları?

224
235
86,83292
1425
49527

DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı

ilk atamada atanırmıyım

ahmetblk;

Nereyi yazacaksınız arkadaşlar , tatbiki yaşadığınız şehri ,SAKIN OLA MACERA ARAMAYIN BEDELİ AĞIR OLUR .Arkadaşlar benim genel yetenekte 6 tane yanlışım çıktı , beklediğimin çok üzerinde ,Türkçede Türkçedekinden hatırladığın cevap varsa yazsana ... bu arada coğrafya sorusunun cevabı bakı , ilk işgal edilen yerde musul . kesin benim genel kültürden 2 yanlışım var onun da hangi sorular olduğuna eminim ..,

Merhabalar arkadaşlar. Benim ortaöğretim (düz lise), 73 puan. Bu puanla atanabilir miyiz acaba?

ah pisa kulesi, ah milletvekili seçimleri ah ah :D neden bu kadar panik yaparım anlamam ki..

neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağız.
hepinize hayırlı olsun :)

kaç aldığım bana kalsın :)

merak edenler için ; yaş 70'in üstü :D

Son düzenleme:
muzy1;

kardeş bende 85.664.36 puan almışım görme engelli. 1765. Oldum. Aynı puanımız var ama arada 46 kişi var bukadar yakın puanda şaşılacak bi durum.

85,54916 benim puanım bu sırlamam da bu 1845 ufacık katsayılar bile nasıl oynuyor :)

Ortaöğretim olarak 78,37200 puan almışım sabahtan beri moraller sıfır bir meslek lisesi mezunu olarak kendimi ancak bu kadar zorlayabiliyorum yada benim kafa çalışmıyor...

benim puanım bu
207
264
87,27209
1308
49527

DoğruYanlış
Genel Yetenek Testi
Genel Kültür Testi
EKPSSP1 Puanı

Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. 1. Kim oldu acaba kesin zihinselden girmiştir.

66 puan aldım,umarım bir ışık vardır :(

amin arkadaşım amin allah hepimiz için hayırlısını versin

orta öğretimden ilk 1500 içerisinde olanlar atanırlar...

Bio;

bu dediğin 1500 ik atama içinmi dedin yoksa toplammı ...

toplamsa saçmalıyosun deirm ki geçen ömss de sırf 6bin orta öğretim atandı

Üst Alt