Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 müfredatlı kitaplar ne zaman çıkar?

2018 EKPSS Öneri

Merhaba. Liseden yeni mezun oldum, ygs ve lys ye girdim puanım her ne kadar iyi olmasa da tercihlerimi verdim. Ekpss ye girmeye karar verdim 2016 KPSS den 68 puan almıştım ama ekpss ye girmedim. 2018 ekpss ye girmek istiyorum ama üniversiteyide okuyacam. Matematiğim sadece problem sorularında iyi genel olarak kötü. Sizden istediğim nasıl bir yol izlemem gerekiyor fikirlerinize ihtiyacım var :)

lise ekpss memur olmak için en az 90 almak lazım siz düşünün

Bu Üç Yayından Hangisini Önerirsiniz?

EKPSS'ye KPSS Kitaplarından çalışmaya karar verdim. EKPSS kitabı var bende birtane çok boş hiç beğenmedim. Herhalde 2016 Müfredatlı KPSS Kitaplarından çalışmamda bir sakınca yoktur. Zaten EKPSS kaynakları piyasada yok denecek kadar az. Aşağıdaki setlerden hangisini önerirsiniz ?

2016 KPSS Lise Önlisans Konu Anlatımlı Modüler Set Yediiklim Yayınları

2016 KPSS Lise ve Önlisans Genel Kültür Genel Yetenek Konu Anlatımlı Arge Yayınları

Yargı Yayınları 2016 KPSS Efsane Lise Önlisans Konu Anlatımlı Modüler Set

Bence yediiklim güzel ben genel kültür soru bankasını kullanmıştım ne zordu ne kolay hoşuma gitmişti

yediiklim bence

murat eğitimle yediiklim setlerini almıstım yediiklim kesinlikle tur bindirir konu anlatımı bakımından

Yargı da güzel ama yediiklim e göre bir tık daha zor yediiklim ise biraz daha basit bence

Bence evet ama yine de diğer arkadaşların fikrini al. Veya şu şekilde yap zaman daha var hızlıcana yediiklim i al bitir ikinci turu da yargı dan yaparsın

Namtab

O kadarını yetiştiremem üniversite okuyorum sosyal bilgiler öğretmenliği. Dersler yoğun oluyor.

ekpss konu anlatım kitabı olan

merhaba arkadaşlar elinde ekpss konu anlatım (2016 olursa iyi olur) kitabı olan varsa içindekiler kısmının hepsinin fotoğrafını çekip buraya yükleyebilir mi acaba?
konuları bilmem açısından çok önemli... İnternette yazanlar birbirini tutmuyor çünkü.

Arkadaşlar 2018 ekpss konu anlatımlı kitap çıktı mı ?

Merhaba arkadaşlar 2018 ekpss lise onlisans konu anlatımı kitapları piyasaya çıktı mı bilginiz var mı ben bulamadım da

Merhaba ragnar lothbrok
Neden Vatandaşlığa ekpss kitaplarından çalışmalısın demişsiniz? Vatandaşlıkta Kpss ile ekpss müfredat farklı mı acaba? Farklıysa farklar nelerdir?

E kpss kitaplari

Arkadaşlar 2018 de yapilacak sinav icin 8 aylik bir zaman kaldi lisans e kpss kitaplari hala cikmadi bununla ilgili bir bilgisi olan var mi

İyi akşamlar. Sınava kısmet ise gircem de sınav ne zaman, hangi andan itibaren çalışmaya başliyim ve hangi kaynakları almam lazım? Teşekkürler yardımlarınız için 🙏

Çok büyük oranla EKPSS kitapları önerilmiyor. Bende bu önerileri dikkate alarak KPSS kitaplarını aldım ve çalışmaya başladım. Aldığım kpss kitabı ise 2016 yılına ait yani 2018 i beklemeyin herhangi bir farkı yok

Piyasada 2018 yilina ait lisans ekpss kitabi yok yayin evlerini ariyorum cikacak mi diyorum cikmayacak diyorlar ösym yi aradim bu 2018 de ekpss lisans sinavi var mi dedim hic bir kaynak kitap cikmamis dedim ocak ayinda sinav müfredatı aciklansin o zaman görürüz diyorlar

bu nasil bir iştir ben ocak ayindan sonra mufredat aciklandiginda sinav olup olamdigini gorsem ne olur ki 2 ay kalmis olacak gercekten cok mantiksiz ya

Arkadaşlar geçenlerde bir şey duymuştum. EKPSS kitaplarına çalışmayın KPSS kitaplarına çalışın diye. EKPSS için EKPSS kitaplarına güzel bir şekilde çalışsak zararı mı olur? :) İlle KPSS detayında boğulmak zorunda mıyız, bıktım kpss çalışmaktan.

mabel.

Ekpss kaynakları olayın suyunu çıkarmış durumda arkadaşlar 2016 sınavında üst düzey puan alan birisi olarak size Kpss kaynaklarına çalışmanızı öneririm. Diğer türlü e-kpss kaynaklarına çalışarak sınavı zora sokarsınız.

Ekpss kitap önerisi

Merhaba arakadaşlar ben daha öncede bu soruyu sormuştum net bir cavap alamadım. Ben lisans mezunuyum ekpps için hangi kitabı almalıyım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Elimde lise ve önlisans ekpss kitaplari var isteyene kargoyla gonderebilirim.Ben kazandim yerlestirildim cok sukur artik ihtiyacim yok.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt