Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 müfredatlı kitaplar ne zaman çıkar?

merhabalar.bugün gidip bir kaç yerde kitaplara baktım ama emin olamadığım için almadım..burada yazılan tavsiyelerden sonra ekpss yerine normal kpss kitabı almayı düşündüm ama, ya ekpss ile normal kpss'nin konuları farklıysa faka basarız diye çekinip alamadım.ayrıca kitap 800 sayfadan fazlaydı ama kolay be basit gözüktü bana.zorlayıcı gözükmüyordu.normal kpss kitapının daha zor ve ağır konulardan oluşacağını düşünmüştüm.dr mağazasında satılan data yayınlara aitti o kitap.ayrıca gezerken kadıköy kitap çarşısında bir iki yerde ekpss kitapları gördüm.ekpss almayı düşünmediğim için kitapları karıştırmadım ama fiyatları fazla gözüküyordu.internette satılan fiyatların iki katı falandı.

sadede gelirsek,hangi yayınların kitabını alayım bilmiyorum.karasızım.ayrıca normal kpss kitabı alarak doğru mu yapıyorum? kpss ile ekpss'de konular farklı olur mu?(en çok merak ettiğim konu bu). tavsiyelere açığız.şimdiden teşekkürler

ortaöğretim - önlisans = murat yayınları
Lisans = pegem yayınları ya da herhangi bir normal lisans kpss kitabı

Lisans mezunu arkadaslar yediiklimden hazirlanmanizi tavsiye etmem sorular kolay cunku

Selamlar. İlk defa gireceğim ben de sınava, lisanstan. Normal kpss hakkında da çok fikrim olmadığından soruyorum; kitaplarda yazan "tüm adaylara göre" ifadesi eğitim durumunu mu yoksa engel durumunu ifade ediyor acaba?

hypatiaa
Engel durumuna göre değil, aynı düzeydeki sınavlar kastediliyordur. Mesela lisans mezunu adaylar eğitim düzeyleri aynı olsa da farklı personel seçme sınavlarına katılır.Bir iibf'li ile mühendisin kendi branşlarından girip tercih yaptığı kpss'ler farklıdır mesela.

chaplin1905
Önlisans olarak genelde Murat Yayınları tercih ediliyor. Bence siz ayrıca youtube ders videolarını da takip ederseniz yeterli olacaktır. Ama soru olarak farklı bir kaç kaynaktan çözmenizi de öneririm.

zeynep82
Kesinlikle :) Ama konular bittiğinde ilk çözülen kaynak bu olunca faydalı da olmuyor değil hani. Soru çözümünde kolaydan zora gitmek iyidir. :)

öncelikle ilginiz için teşekkürler..lise düzeyinde gireceğim.şuan ön lisans okuyorum ama mezuniyete daha var.yediiklim kitaplarında anayasa ve güncel konular var ama murat yayınlarında bu gözükmüyor.murat yayınlarındaki temel yurtdaşlıkta sanırım anayasa vardır ama onda güncel konular var mı emin değilim.ama yinede murat yayınlarını tercih edeceğim sanırım.

buradakiler genelde onu önerdiği için normal kpss lise,ön lisans murat yayınları modüler set aldım ama resmen hayal kırıklığına uğradım.içerik çok boş.sadece matematik dolu.diğerlerine ayrılan sayfalar az ve konular çok kısa.selçuklu devletine ayrılan bölüm bile çok kısa.diğer osmanlı öncesi devletlere ayrılan bölümler yok denecek kadar az..konu anlatımlarında çok az ayrıntı var.

dr mağazasında gördüğüm data yayıları kitabı bile bu murat yayınlarından çok daha iyi ayrıntılı bilgiler veriyordu..

çıkacak biri söyleyebilirmi ona göre çalışmak istiyorum teşekkür ederim

yokmu bilen arkadaşlar

Arkadaşlar yeni ders çalışmaya başlayacaklara benim önerim yargının kitabı ben 2016 da hazırlandım ve lisans düzeyinde atandım şu anda ales çalışıyorum ve anladımki yargının matematik konu anlatımı oldukça güzel kpss kitaplarıyla ekpss kasmak çok mantıklı değil çünkü ekpss daha kolay çok zorlamadan düzenli çalışmak ve farklı kaynaklardan çözümlü örnekler çözmek çok önemli

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaslar yediiklim'i aldim fakat tavsiye etmiyorum cunku hem yanlis sorular var hem de mufredatla alakasiz yapmis olmak icin yapilmis sorular hazirlanmis. ben pek begenmedim kitabin yarisini cozdum ama cope de atmak istemiyorum. isteyen varsa ucretsiz verebilirim.

Selam arkadaşlar ben sınava lisans mezunu olarak gireceğim lisansın sınavları zormuş o yüzden kpss kursuna yazıldım bu hafta başladım konu anlatımlı lider yayınları kitabı verdiler birde yargının soru cevap kitaplarını verdiler bu sınava daha önce hiç girmedim sabahtan akşama kadar çalışıyorum akşam 3 gün kursa gidiyorum bu kaynaklara çalışsam birde haftasonları kendim çalışsam iyi puan alabilirmiyim sizce ve kpss kursuna yazılmakla iyimi yaptım girmekteki amacım matematiğim çok kötü onu düzeltmek içindi

valla iyi etmişsin kursa yazılmakla. bende de matematik hiç yok. Adana'da kurs olsa ben de gidecem de Ekpss kursu bulamadım koca şehirde.

bence kursa yazıl maddi durumun yoksa da kitap al evde çalış Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah

Ekpss Kaynak Öneri, Konu Değişimi hakkında ( Neler çıkıyor)

Arkadaşlar ekpss için kitap aldım yargı yayınlarından. 2018 kitabında tarihte osmanlıdan sadece kültür ve medeniyet konuları var. Fakat yeni siparis ettiğim kitaplarda osmanlının kuruluş yükseliş dönemlerinden falan bahsediyor. Tam olarak neler cıkcak bilmiyorum . Tam bilgiyi nerden edinebiliriz

hocam ben lisandan gircem sınava yediklim çıkmış sorular aldım bir de akıllı adam test kitabı. konular eski. yargı dan aldığım kitap 2018 tarihte osmanlı kültür ve medeniyeti var sadece. yediiklimde ise osmanlı kuruluştan falan bahsediyor. adam akıllı kaynak yok ya

Arkadaşlar elimde 2016 yılına ait yargının konu anlatımla testli kitabı var kpss kitabı ihtiyaç plana gonderebilirim

Herkese Merhabalar ;

Konunun tamamını okudum fakat bir bilgi sahibi olamadım soracağım soru hakkında. Lisans düzeyinden sınava gireceğim. Hangi kitabı tavsiye dersiniz ? Alacak bir kitap bulamadım. Aşağıdaki linkde bulunan kitapta " tüm adaylar " için ibaresi var. Bu ne demek ? Çalışacak kaynak konusunda aciliyetle yardımlarınızı rica ediyorum.

https://www.yargiyayinevi.com/u1570...2018-e-kpss-tum-adaylar-icin-konu-kitabi.html

Selam ve sevgi ile...

arkadaşlar osym'nin sitesinde osmanlı tarihinden bahsetmedigi halde nasıl osmanlı tarihininden sorumlu oluyoruz?

DypBk1.jpg

usomer ekpss kitabı yerine normal kpss kitabından çalışman daha iyi olur senin için yediiklim yargı ihtiyaç alabilirsin iyidir bunlar. Tüm adaylar derken hepsini kapsıyor

Arkadaşlar hem kpss hemde ekpss ye girdim ekpss kpss kadar zor bir sınav değil ve kitaplarda ona göre hazırlanıyor ben kpss yedi iklim setini alıp tek bir sayfa çalışamadan bıraktım çünkü gözümde büyüdü ama ekpss için kendi özür grubuma göre olan kitabıyla 4 ay gibi bir sürede çalışıp kazandım neden işinizi zorlaştırıyorsunuz herkes engeline göre bir kitaptan konu anltımı bir kaç kitaptan da soru çözümü çalışıp öğrendiklerini pekiştirrse bu iş daha kolay olur kpss kitaplarıyla çabuk yorulursunuz benden söylemesi herşyi yapıcam diye bişey yok yapabileceğnizin en iyisini yapın ben geometri hiç yapamadığım için hiç çalışmadım ve yapmadım coğrafyada yapamam gereksiz yere kastım ve yanlışlarım doğrularımı götürdü yani en iyi bildiklerinizi yapmak eksiye düşmemek en doğrusu yoksa bildikleriniz bilmedikleriniz yüzünden birşeye yaramaz

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ebru35*

Tüm adaylardan kasıt tüm engelli grupları ( görsel,işitsel ve zihinsel gibi mesela ) mı ? Yoksa lise - ön lisans - lisans mı ? Cevap için şimdiden teşekkür ederim.

thinkpad senin caps ekpps 16 klavuzundan, 18 daha çıkmadı, belki önceden duyum almıştır yayın evleri..Yeni keşfettim siteyi bazı yararlı şeyler buldum,daha karar bile vermedim girmeye,bir de hangi yayını alalım durumuyla uğraşcaz,ben hangisi fasikülse onu alıyorum ele iyi geliyor:),görüntülü sette almak lazım..,tavsiyelerinizi ltf yazın bilgilenelim.

usomer tüm adaylar dediğim ortaöğretim önlisans ve lisans için yorum yapmıştım senin için daha avantajli olucak kpss kitapları

arkadaşlar osmanlı var mı yok mı ya başlarım böyle işte kaynakların kiminde var osmanlı kiminde yok ben osmanlıya başladım baştan itibaren açlıyorum yukselmeyi bitirdim. boşuna çalışmıyoz umarım. osmanlıdan kültür mededniyet var 2018 yargı tüm adaylarda.

Üst Alt