Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2018 müfredatlı kitaplar ne zaman çıkar?

iyi günler iyi pazarlar %45 engelim var 2018 ekpss kitabı çıktımı hangi konulara bakmam gerek

iyi günler 2018 ekpss için konular aynımı nasıl bir des çalışma ortamı hazırlamılıyım

2018 ekpss kitabı

iyi günler ben 2018 ekpss kitapı almak istiyorum yayınevi olarak hangisi daha iyi acaba

Sadece Ekpss kitaplarından çalışırsanız 60 zor alırsınız.Normal kpss gy-gk çalışır gibi çalışın.Yediiklim güzeldir.Youtubeda birsürü videolar var tarihi coğrafyayı vb oradan halledebilirsiniz.

Bence bu işler yayınla veya başka bir kaynakla olmuyor gerçekten çalışmakla oluyor gerçi ben çalışmadım da fakat gerçekten çalışınca isterseniz dünyanın en kötü yayını olsun yine de hakketiğinizi mutlaka alıyorsunuz.

Merhaba ben lisans işletme mezunuyum normal kpss lisans seti mi alayım yoksa murat yayınları lisans kitabı çıkmış ama stokta yok onumu alsam

2018 ekpss müfredatı diye bir kitap yok konular sorular mantıken hemen hemen aynı. Her 2 sene bir farklı kitaptan çalışma durumu söz konusu değil.

2017 KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Full Set Yargı Yayınları Tarih Video Ders Notu Hediyeli bunu aldım birde 2018 pegem 5000 soru bankası aldım onlardan çalışacağom gerek duyarsam ekpss soru bankası alırım sınava yakın

Bana da kitap gönderecekti arkadaşın biri unuttu içerişehir tabiki de internette çalışılabilir keşke benim de evde internetim olsaydı çalışırdım halk Eğitim kursu var Allahtan

Arkadaşlar görme ve zihinsel engeli ekpss kitabım ve dijital ortamda orjinal yargı yayınları konu anlatımlı flash seti var almak istiyenlere uyğun fiyata satabilirim

Ekpss kitap

Arkadaşlar bn bu yıl e KPSS sınavına giricem fakat elimde kaynak kitap yok önerebileceginiz kitap var mı?

ekpss lisansda çıkmış soruları ve ekpss konu anlatımlı kitapları neredeen temin edebilirim arkadaşlar

çok tşkrlr umarım 2014 ve 2016 sorularınıda bulabilirsiniz ilginize çok çok tşkrlr tekrardan

Ekpss kitap

Arkadaşlar e KPSS yardımcı kitap olarak ne önerirsiniz

E kpss Önerebileceğiniz kitap

Arkadaşlar merhaba ben bu yıl ekpss giricem bana önerebileceğiniz çalışma kitabı varmı? Lisans düzeyinde

merhaba perihan 2016 ekpss ile ilk atamada atandım 80 puanla hizmetli olarak sana vereceğim tavsiye şudur matematik ve türkçe ekpss'de biraz daha kolaydır ancak tarih ve coğrafya hemen hemen aynıdır tarih coğrafyaya normal kpss'ye çalışır gibi çalışırsan daha iyi olur vatandaşlık ve anayasaya ise ekpss kitaplarından çalışmalısın yardımcı olabileceğim farklı bir konu olursa sorabilirsin yine

ragnar lothbrok ben tüm derslere normal kpss kitabından çalışacağım son aylara yakın ekpss soru bankası alırım olur biter

kaynak

iyi günler arkadaşlar ekpss lisans için hangi kaynağı önerirsiniz?Foruma pek hakim olmadığım için bulamıyorum ne nerede

yediiklim tavsiye ederim

her konuda çıkması muhtemel soruları not olarak düşmüşler

Üst Alt