Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hala bi açıklama yok böyle giderse sınavıda kaldırırlar artık bu kadar olmaz yani bizde insanız açıklamıyorsunuz bari neden geciktiriyorsunuz onu söyleyin.

Yahu 27. Gün bugün yeter artık bir açıklama yapın bari şu gün açıklanacak diye kafayı yedirdiler yeter yahu

arkadaşlar sınav sonuçları açıklanır ama işe başlamanız en az 4 ay alır ona göre davranın işi olanlar hemen işten ayrılmasın ben ayrıldım 4ay rezil oldum

şimdi aradım bir bilgi gelmedi dedi kadın 30 gün dolacak dedim resmi olarak ne zamana kadar süre var dedim süre yok dedi ara ara bizi arayın dedi alınan cevap bu arkadaşlar

ORTA ÖĞRETİM
EKPSSP1 Puanı78,19666
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası4228

Sıra
KodÖzel KoşullarProgram Adı
1. Tercih191571987Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / BALIKESİR
2. Tercih190941927Bk. 2001SEYİTGAZİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / ESKİŞEHİR
3. Tercih191521105Bk. 2001AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / MANİSA
4. Tercih190050907Bk. 2001ADALET BAKANLIĞI / HİZMETLİ / AFYONKARAHİSAR
5. Tercih191521111Bk. 2001AFET VE ACİL DURUM YÖNETİMİ BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / MARDİN
6. Tercih190061219Bk. 2001AİLE VE SOSYAL POLİTİKALAR BAKANLIĞI / HİZMETLİ / KİLİS
7. Tercih191572089Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / MARDİN
8. Tercih191571969Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / ANTALYA
9. Tercih191571999Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / BURSA
10. Tercih191572041Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / HATAY
11. Tercih191572125Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / VAN
12. Tercih191572053Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / İZMİR
13. Tercih191572107Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / SİNOP
14. Tercih190671261Bk. 2001DEVLET OPERA VE BALESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / HİZMETLİ / İZMİR
15. Tercih191572023Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / DENİZLİ
16. Tercih191571981Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / AYDIN
17. Tercih191572017Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / ÇORUM
18. Tercih191571975Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / ARDAHAN
19. Tercih191572071Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / KÜTAHYA
20. Tercih191572113Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / SİVAS
21. Tercih191572005Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / ÇANAKKALE
22. Tercih191572047Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / İSTANBUL
23. Tercih191572035Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / GİRESUN
24. Tercih191572065Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / KONYA
25. Tercih191572119Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / TRABZON
26. Tercih191572029Bk. 2001TÜRKİYE HALK SAĞLIĞI KURUMU BAŞKANLIĞI / HİZMETLİ / DÜZCE
27. Tercih190050931Bk. 2001ADALET BAKANLIĞI / HİZMETLİ / ANTALYA
28. Tercih190701375Bk. 2001EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / HİZMETLİ / OSMANİYE
29. Tercih190701327Bk. 2001EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / HİZMETLİ / İSTANBUL
30. Tercih190701315Bk. 2001EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ / HİZMETLİ / GAZİANTEP

Olmayacağını bildiğimiz halde umut Allah'tan... Rabbim siz değerli arkadaşların da gönlüne göre versin.

Bugün yoğun tel trafiğine tutarsak yarın açıklanma ihtimali olur. Yüklenelim arkadaşlar yoksa baskı olmazsa hiç bişey olacağı yok

Evet arayan arkadaşlara aramayın artık bu hafta açıklanmayacak diyorlar devam baskı yapmaya arkadaşlar

ARKADAŞLAR dpt santralda artık aramayın bu hafta kesinlikle açıklanmayacak diye azar yedim az önce , geçmiş olsun yine insan yerine koymadılar .

şimdi biri çıkar der sabredelim şöyle yapalım ama bizi çok düşünüyorlar falan filan ,bıktım artık bu tavırlardan ikinci sınıf insan muamelesi görmekten sınava girdik ve bu açıklanacak çok mu zor ? sanki lütuf ediyorlar.

Keşke bennur hanım umursasa başta dedim belki gerçekten umursuyordur ama oda bizimle empati kurmuyor çünkü bizim yaşadığımız zorlukları sefaleti hiç biri yaşamıyor.Artık kusura bakmasın kimse bizi bu engelli halimizle psikolojik olarak yordular.Allah onlara da engelli evlat versin madem empati kurmuyorlar .istediğimiz bir açıklamayı çok gördüler yazıklar olsun.

ben bu forumdan çıkıyorum forum yöneticileride bence bize destek falan olmuyor gemisini kurtaran kaptan kendi kendimize konusuyoruz .Bütün yüneticiler aynı kafada isteseler kaç bin üyesi var hepsine mail atar attırır bir şekilde.Konu başlığı olsun diye yorum yazdırmaz .Gerçekten destek olun gücünüzü gösterin yok ama kimse ile aranız bozulmasın tamam mı .

soyler80

aynen usta katılıyorum bende şimdi onu düşünüyorum hadi atandık diyelim 3 -4 ay ben ne yapacam ne yer ne içerim şimdide boştayım ama atandığımız zaman iş başı yapana kadar ne yapacaz bilmiyorum ????

Bir sekilde çarkın dışına çikan içindekileri hiç tınlamiyor,engelli bayan mv oldu parayi bulunca o da takmadi bizi.Forum yonetimi zaten reklamlardan parayi indiriyor onlarin da umrunda degil.Bakanlar kendi akrabalarini devlete yerlestirmeyle mesgul.Engelli ölmüs bitmis kimin umrunda.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Getiren

bizi bu duruma düşürenlerin Allah belasını versin inşallah onların çoluğu çocuğu bizden beter olur ......
green16

kesinlikle katılıyorum bennur Karaburun diyordu herkes kendisi vekil oldu şişeyi devirdi....
bizi şeyine takan kim ????

ben bu konu ile ilgili fikirlerimi yaptım sizlere bende bu tercihin sonunu bekleyen biriyim her gün her gün tercih kura sonucunu beklemeniz sizlere siterese sokar istediğiniz kadar baskı yapın bu sonuçların açıklanacağı bir zaman vardır heleki tercih sonuçalrı açıkalnırken tercihe göre yerleştirilenlerin belkide bir istibaratı bir çalışması vardır

15 temmuzdan sonra artık bazı şeyler değişti yazdıkalrımı mantıkalrına sokmayanlar beyenmedim ifadesinden başka bir şey yapmadılar sonuçlar bir ay içinde açıklanacak diye önceden tv lerde söylendi her şeyin en kötüsü ile kendinizi hazırlamanız gerekir sanki tercihinizi tutmamış gibi işinizde evinizde zaman geçirmelisiniz

@acıların çocuğu
beddua kötü söz küfür gelir sahibini bulur biraz sen kimsenin çocukalrı için senden daha beter olması için beddua ve ah edemezsin senin ah ettiğin beddua ettiğin sistem senin engelli memur sınavına girmen için hak tanımış bir sistem puanın kaç ilk önce onu söyle kurasız olanlar zaten puanlarından belli az çok tercihlerin olup olmayacağı hep edep sabır hoşgörü içinde olmanız gerekir

aklın varsa anlarsın bunu artık sisteme girecek her memurun daha tercihler açıklanmadan araştırılmasının yapılıp yapılmadığını nerden biliyorsunuz sonra sahte rapor ile rapor alanların ve bunları yapan hastanelerin doktorların olduğunu görüyorsunuz bunların içinde buralardan rapor alıp sınava girenlerin kayıtlarının olup olmadığını nerden biliyorsunuz açıklanma zamanı geçri ise bunun bir sebebi vardır

@hilal72

az bile söylüyorum...
hem o beddua sahibii bulur meselesi öyle değil haksız yere beddua ettiğin zaman olan birşeydir biz burda 1 aydır atama sonucu bekliyoruz engelliler ile resmen alay ediyorlar bilmem farkındmısın ?
engelliyi düşünen şeyine takan kimse yoktur bunu farkında değilsin boş teoriler üretip insanların kafasını karıştırma zaten herkes gergin stresli 1 aydır atama sonucu açıklayamayan kuruma kurum denmez..!!!!!

@hilal72

sen ne içtin ne yin kafasını yaşıyon söylesene bana ??? :D :D :D

Alınan kişi sayısı az çoktan açıklanması gerekirdi ki bence açıklandı sonuçlar ama c.başkanını bekliyorlar ama biz kimiz ki beklesek de olur, işte bizim aramızda da böyle kopukluklar var engellilerin hepsi atıyorum 30 engelli var 30 umuzda çabalasak emin olun bir şeyler değişir ama maalesef kimleri çabalarken kimileri de gayet rahat..

Ayrıca bir tarih verseler daha rahat beklenir bu şekilde ha açıklandı ha açıklanacak insan ister istemez boşa strese giriyor, hepimizin akıp giden hayatı var belki işimiz olacak ama sınav sonucunu bekliyoruz belki taşınma olayımız olacak sınav sonucuna göre hareket etmek istiyoruz yani herkesin bir hayatı planı var ve zaman geçiyor..Bence bu kadar bekletilmek ve hala net bir açıklama yapmamaları büyük haksızlıktır kim ne derse desin!!

gördümki her kes hakettiğini yaşıyor bu hayatta

Tınlamıyolar bizi arkadaşlar, ÖSYM nin yaptığı hatalar için sıvama açıklamasında kurumda ilk defa iş başı yapanlar varmış o yüzdene getiriyolar. Kimbilir belkide ilk atamalarda da hatalar oldu ama atananlar ses çıkarmadı, şimdi ise kılıfına uydurma süreci işliyo olabilir.

3. atamalar olmasın diye de vakit daraltılıyor olabilir. artık akla her türlü senaryo geliyor. Nerde vekiller nerde hükümet hiç tok açın halinden anlar mı! vakti zamanı gelince oylarınızı bu günleri unutmayarak verirseniz ileri de engellilere olan tutumda da değişiklik saylayabiliriz.

gördümki her kes hakettiğini yaşıyor bu hayatta

Senin derdin nedir arkadaşım !!! Bak bizim burada bir derdimiz var bilmem ANLAYABİLİYORMUSUN ! Belki sen hiç farkında değilsin ama buradaki insanlar yaklaşık bir aydır sonuçların açıklanmasını bekliyor. Farkında mısın ? ENGELLİLER BİR AYDIR MAĞDUR EDİLİYOR VE BİR AYDIR BİR AÇIKLAMA BİLE YAPILMIYOR !!! Buradaki insanlar mağdur oldukları için öfkeli, insan yerine konulmadıkları için öfkeli Sende yangına körükle gitme...

Kabul edilemez böyle bir şey 10 sn de bir tüm sitelere bakıyorum acaba bi şey var mı diye yazık halimize arkadaş geçen sene bile bu sonuçlar 26. Gün açıklandı bugün 27. Gün bir açıklama bile yok yazık diyorum başka bir şey demiyorum yeri eldi bir gün sonra açıkladılar yeri geldi 3-6 gün arasında açıkladılar ne var bu sene bize yapılan işgencenin sebebi ne bir tane empati yapabilen biri yok mu bezdik

Yazmayacam diyorum ama illa çileden çıkarıyorlar engelli engellinin halinden anlamıyor...Hemen siyasete bulaştırıyorlar vah ülkemiz neler atlattı yok şöyle yok böyle illa konuşturcaklar.

Açılış yapmaya gidiyorlar hergün bir çok yere iş engellinin tercih sonucuna gelince mi memleket meselesi oluyor.Kusura bakmayın art niyet arıyorum bu tarz yorumlar tuzu kurular için bizim gibi iş bulamayan umudunu bir sınava bağlamış kişiler için değil.

Evet burası bizim ülkemiz kötü olaylar yaşadı hiç birimiz bunu istemezdik ince eleyip sık dokusunlar ama bir açıklama yapmayı çook görmesinler.

Onlardan tej istediğimiz ufak bir açıklama siyasete bulaşmadan standart hakkımız açıklama.1.sınıf insan muamelesi görmek istedik.

Engelli olarak ayrımcılık bile istemedik diğer sınavlar gibi açıklansın istedik.

Bu kurumun da siyasilernde hepsinin Allah cezasını versin yeter be bu kadar olmaz ya insan yerine koymuylar bzi hala savunuysunuz yazik

@engelli_biri

o yazdığım sözü bilerek yazdım o sözü okuduğunuzda siz ne düşündü ise beyniniz içinizde olanlar benliğinizde olanları düşündünüz ben bu sözü okuduğum bir yazıdan alarak yazdım bazı kişilerde siz böyle düşünmediğiniz kesin bazı kişiler bu kelimeleri okuyunca şunu düşünmüşler

evet her kes hak ettiğini yaşıyor bu dünyada çok çalışmadım çok başarılı olmak için çaba göstermedim hatalı tercihler yaptım hatalı arkadaşlar seçtim hatalı meslek seçtim ve bu gibi sebebler ile bunları yaşıyorum ama siz şunu düşündünüz siz başına gelen engelleriniz kötü olaylar siz bunu hak ettiniz ettiğiniz için bunları yaşıyor olarak gördü beyniniz ben bu kelimeyi bana saçma sapan yazı yazan kişi için yazdım hak ettiğiniz kadar yaşarsınız

bu dünyada hasta olan kişilere bu kelimeler söylendiğinde şunu düşünmüşler alkol aldım sigara kullandım uyuşturucu kullandım üşüttüm bana bir şey olmaz dedim ben kendime ettiğim her şeyi şu anda biçiyorum evet hakkettiğimi yaşıyorum nefes alamıyorum gibi anladınımızmı şimdi ekps tercihinı beklerkende beyninizde ne varsa dillerde de o var dilde olan elde de olur kağıda kaleme dökülür

BENİM USLUBUMDA HİÇ BİR ŞEY YOK KİM NEYİ GÖRMEK İSTERSE ONU GÖRÜR DİYORUM KİM NEYİ DÜŞÜNÜRSE O ŞEKİLDE GÖRÜR BU KONUDA YAZILANLARDA KİMSENİN ŞEYİNDE DEĞİLİZ BİZ KİMİZKİ BİZ<İ TAKAN KİMKİ SEN NE İÇTİN NEYİN KAFASINDASIN DİYEN TÜM KİŞİLERE BU CEVABIM SİZ KENDİNİZDE NE DÜŞÜNÜYORSANIZ ONUDA BURAYA DÖKÜYORSUNUZ ALİİİİMMMMM OLAN ANLAR BİRAZ DÜŞÜNÜN

Şu bi gerçek ki ilk tercihlerde de bizde böyle stresliydik aynı yollardan bizde geçtik ki tercihleri yaparken darbe oldu biliyorsunuz ve uzadı da uzadı sabretmek gerek yaptıkları yanlış bekletiyorlar çünkü çoğu kurum engelli personel istemiyor bu bir gerçek, devlet işlerinde bir yanlış sıkıntı yaratabiliyor daha açıklandıktan sonra evrak teslim süresi var biz 3 ay bekledik bazı kurumlar 5-6 ay bekletti atanmakla herşey bitmiyor

hep beklicez ama sabrederseniz herşeyin üstesinden gelirsiniz arkadaşlar şimdi geçen yılı düşünüyorumda buay 10.ay maaşımı aldım sabredin arkadaşlar sizde bu günleri görüceksiniz inşAllah, bizde bekledik bizde sıkıntılar çektik biz darbenin üzerine atandık biraz sabır biraz sakinlik Allahın izniyle açıklanıcak kimse kimseye bişey demesin son durumlar neler, ne zaman açıklanıcak, bir gelişme var mı onu paylaşalım..

Biz bu kadar bekletiliyor isek bizlere küçükte olsa bir açıklama yapılmalı, Neden bekletiliyoruz? Neyi bekliyorlar ? Zerre kadar insafı, insanlığı olan siyasetçi yada bürokrattan küçücükte olsa bir açıklama... Bu güne kadar ne ösym den ne dpt ne de diğer resmi kurumlardan en ufak çıt bile yok. Bu vurdumduymazlık neden ??? Kafayı mı yediler bunlar yani...!

Bakın bu ayın sonunda 10 günlük resmi bayram tatili girecek o zamana kadar açıklanmazsa Eylül'ün 10'undan sonrası yine biz çile çekeceğiz. Çıksınlar adam gibi desinler ki; şu oldu... bu oldu... falan filan... Hayatları boyunca zaten yalan söylemeye alışmışlar, bari hiç olmazsa yalan da olsa bir açıklama yapsınlar da bizde kaale alındığımızı bir bilsek.

Bir çoğumuzun merakını kemiren atandık mı yoksa atanamadık mı bunu öğrenebilmek ? Eğer içimizde atanmış olanlar varsa 4 ay, 5 ay hatta 10 ay sonra iş başı yapmayı bekler, bu ayrı bir mesele... İçimizde bunca zaman bekleyipte maalesef hayal kırıklığına uğrayanlar da olacak bu insanlara da yazık değil mi, ayıp değil mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt