Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aslında bu sınavın adını değiştirmek için lazım Kamu PERSONEL SINAVI değil kepaze sınavı olması lazım aldıkları 1 kişi -2 kişi ondada milletin umuduyla oynuyorlar......

Flash flash flash ösym nin yaptığı büyük hata bakanlar kurulunda görüşülmüş üniversite sınavlarında kazananlara kazanmamış kazanmayanlar kazanmış 1000 kişinin üstünde karıştırmışlar inşallah bizimkileri de karıştırmazlar.

İyice suyu çıktı bu işin

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emnshn

Sonuçların açıklanmamasının tek sebebi tabi ki ösym. Mutlaka burada da bir halt karıştırdı bunlar, kudurdular sonunda...

Arkadaşlar geçen sene o kadar üzücü olay olmasına rağmen 26. Gün sonuçlar açıklandı şimdi ise 26. Gün bir açıklama bile yok pes gerçekten hastlıklarımıza hastalık eklendi yeter çok kötüyüz

cooltext255103769984599.png

Önümüzdeki hafta açıklanmazsa zaten 10 günlük bayram tatili devreye girecek ve ondan sonra da eylül sonuna kadar çile bülbülüm çile...

Dişimizi sıkmaktan başka çaremiz yok maalesef, Türkiye de yaşıyoruz ne de olsa...:(:(:(:(

Ben yine kanser oldum galiba kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Hataneye gidiyorum.Sonuç falan da istemiyorum .Verecekleri işi ne yapayım şimdi alt tarafı 5 yıl çalışıp emekli olcam onu bile çok gördüler ben özel de daha mutluydum bu ne yaaa stres stres .Belirsizlik beni öldürüyor.Yazık valla bu yıl ölürsem falan çocuklarıma bir maaş bile kalmayacak .

Aaaaaaaaaa...Salon kadını çizgimden kayacağım ama artık. Bu nedir ya. Oyuncak olduk ellerinde. İkinci sınıf muamele her yerde. Allah'ımmm adaletine sığınıyorum. Sen biliyorsun niyetlerini..

EKPSS Sonuçlarının geç açıklanmas sebebi REKALAM yapmak mı?

EKPSS Sonuçlarının geç açıklanmas sebebi REKALAM yapmak mı?

Bildiğimiz gibi tercihler artık elektronik sistemde yapılmakta ve sonuçların açıklanması çok az zaman almaktadır.

Fakat gördüğümüz kadarıyla bir çok EKPSS sınav sonucu ve yerleştirme sonucu çok geç açıklanmaktadır. Bu açıklamada hep bir yetkilinin bir yerlerde tören vb. gibi şeyler düzenleyerek açıklaması, acaba şu kadar engelli atadık, iş sahibi yaptık demek için mi bu kadar bekletiliyor?

Sizce bundaki amaç nedir?

Sınav olalı bir seneden fazla bir zaman olmasına rağmen, önce söz verdikleri gibi 2. atamaları mart ayında yapmadılar yani sözlerinde durmadılar. Daha sonra da tam bir embesil gibi davranıp bütün sınavların, tercihlerin, yerleştirmelerin, kongrelerin, anlaşmaların tarihini hep aynı zamanlara denk getirdiler.

Sorumsuzluğun, beceriksizliğin ve dangalaklığın her kurumda had safhada olduğu başka bir ülke var mı acaba ? Bu ülkenin ne darbesi biter, ne fetösü biter, ne teröristi biter ne haini biter, ne cahili biter, ne tembeli biter...........offf!

Herkes beni affetsin ama bazen bu ülkede yaşadığım için utanç duyuyorum.

Arkadaslar sinav tercihleri aciklandiktan bir aya kadar tercih sonuclari aciklamak zorunda degil mi osym

Açacakları kadro bir avuç kişi, bekleyen binlerce engelli onuda bari zamanında yapsalar. Çocuk oyalar her dönem yok şu var yok bu var haber yok verilen söze uyma yok engelliyiz ya avut gitsin, yazık be, ayıp be engellinin hakkına da eğilecek kadar düşmüşsünüz.

Bu iş %100 siyasidir

Başka açıklaması olamaz bunun

Engellilerin zaten bir hayali var onu da ellerinde parçalıyorlar

Dünkü bakanlar kurulu toplantısında ne diye o kadar bakan toplandı ki?

10 gün tatil için toplanılmış herhalde

Yazıklar olsun o kadar bakanlara

Bu nasıl ilgisizliktir, bu nasıl vurdumduymazlıktır arkadaş!

Sinir stres olmaktan kanser olacağız yakında

Üzülmeye hakkımız yok

Hele ki üzmeleri hiç hakları değil

Ben bunlara hakkımı helal etmem

Yeter artık..

Özel sektorden ariyorlar adamlara birsey de diyemiyorum mal gibi kaldik ortada,buyuk ihtimal yerlestirilemecegiz cunki bu kadar bekletiyorlar muhtemelen torpillileri yerlestirecekler.Hem özel sektoru hem devleti kaybedecehiz boylece.Birkac serefsizin menfaati keyfi icin.

Gelir mi???

Bu atamada sıralama 3500leri görür mu arkadaslar

Bilen varsa matematiksel olarak yazsin yoksa buradaki bazi tipler gibi ölduk bittik modun da yazmasinlar.

Siyasiler işin içine burunlarını sokmasalardı. Çoktan açıklardı ösym.

BİMER ve CİMER e EKPSS sonuçlarının açıklanması yönünde yazı gönderdim. Lütfen hepimiz bu durumumuzu yetkili birimlere şikayet edelim

en geç ayın 21. de açıklanacakmış yani ÖSYM deki baaayaann öle dedi :)
bende tamam saol dedim D:

yarın açıklanacakmış arkadaşlar sabır edin, ALLAH'IN izni ile atanmış haberlerinizi alırız inşallah

Yusuf islam

Ay'ın 21'in de sonuçlar mı açıklanacakmış? Sonuçların ne zaman açıklanacağı mı açıklanacakmış? :) :)

Hayırlısı neyse o olsun tırnak kalmadı elimde ha açıklandı ha açıklanacak !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt