Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?
Arkadaşlar Ak partide büyük değişimler var .Parti de Fetö temizliğine başladılar.Yalnız DPB ilanlarında benim dikkatimi çeken bütün üniversiteler akademik personel alıyor.Bütün hocalar mı atıldı .Çok fazla alım ilanı var.Karışık biraz kulisler şu anda bizi gerçekten düşüneceklerini sanmıyorum. Demek ki cumhurbaşkanımızın kulağına neler geldiyse halka hizmet etmeyecek sıkıntıya sokacak olanları ben atmadan istifalarını versinler dedi.Yeniden yapılanacak.
Arkadaş anlamadığım şu, Resmi açıklama olmaması için gerekçeleri ne, hem psikolojik rahatsızlıklar, hem atanma kaygısı, hem atanınca ne kadar bekleyeceğiz kaygısı, 1000 km öteye atanacağım için ev bulma taşınma kaygısı, kışın ortasına denk gelmesi, çocukların okula adaptasyonu liste uzar da gider... Bu yetkililer bu kadar nasıl duyarsız olabilir? Hayırdır neyi niçin bekliyoruz onu anlamadım.
Geçen hafta 1-2 güne açıklama yapılacak dediler bu hafta içi açıklama yapılır dediler açıklamaya razı hale getiriliyoruz. Artık sonuçlar lazım bu kadar bekleme üzerine kazanamadığımı öğrenirsem oluşacak yıkımı neden gözardı ediyorlar?
Biz 2. atamayı bekleyenler çok şanssız insanlarız, zaten engel sorunumuz bize yeter birde bu resmi aptalların engelleriyle uğraşıyoruz. Dilerim bize bunu yaşatanlar bizden daha ağır engelli duruma düşerler.
Umursanmıyoruz arkadaşlar ve bu bizim sorunlarımızı daha da arttırıyor gerçekten, videodaki deney de bunu gösteriyor. Haber bültenlerinde maymunun kedinin kuyruğunu çekmesi haberi kadar değerimiz de yok anlaşılan.
Ekpss tercih sonuçlarıyla ilgili bir duyuru beklerken ptt için 2500 adet eleman alınacakmış onun duyurusunu yapmışlar. Çünkü ptt çok önemli ekpss önemi yok biz bekleriz.
Bu ÖSYM nin Allah belasını versin ÖSYM kadar şerefsiz bir kurum yoktur bu ülkede ulan 25 gün oldu bir atama sonucu açıklanmaz mı beceriksiz herifler....
Allah topunun belasını versin.....
Bu gecikmenin sebebi büyük bir ihtimalle ösym dir. Öğrenci yerleştirme sonuçlarında hata yapan bu dangalak kurum mutlaka ekpss ile ilgili de hata yapmış olmalı. Ösym de çalışan bütün aptalların derhal görevden alınıp haklarında suç duyurusunda bulunulması gerekiyor.