Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olacak şey değil ya !!! Biz insan evladı değil miyiz arkadaşlar ! Lanet olsun onlara... işleri güçleri ters gitsin bu şerefsizlerin...
:mad::mad::mad:

Allahlarindan bulsunlar kendileri de bizim dustugumuz hale dussunler.

Bizde de lobi sıfır,bu kadar uyemiz var kimse tasin altina elini sokmuyor devlet de zannediyor ki biz halimizden memnunuz.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Ak partide büyük değişimler var .Parti de Fetö temizliğine başladılar.Yalnız DPB ilanlarında benim dikkatimi çeken bütün üniversiteler akademik personel alıyor.Bütün hocalar mı atıldı .Çok fazla alım ilanı var.Karışık biraz kulisler şu anda bizi gerçekten düşüneceklerini sanmıyorum. Demek ki cumhurbaşkanımızın kulağına neler geldiyse halka hizmet etmeyecek sıkıntıya sokacak olanları ben atmadan istifalarını versinler dedi.Yeniden yapılanacak.

Forumumuzda üye sayısı 100.000

Biz bir olamıyoruz, sesimizi çıkartamıyoruz..

Bizi kim duysun ki?.....

Tebrik ediyorum 25. Gün öğlen oldu hala bir ses yok

Arkadaş anlamadığım şu, Resmi açıklama olmaması için gerekçeleri ne, hem psikolojik rahatsızlıklar, hem atanma kaygısı, hem atanınca ne kadar bekleyeceğiz kaygısı, 1000 km öteye atanacağım için ev bulma taşınma kaygısı, kışın ortasına denk gelmesi, çocukların okula adaptasyonu liste uzar da gider... Bu yetkililer bu kadar nasıl duyarsız olabilir? Hayırdır neyi niçin bekliyoruz onu anlamadım.

Geçen hafta 1-2 güne açıklama yapılacak dediler bu hafta içi açıklama yapılır dediler açıklamaya razı hale getiriliyoruz. Artık sonuçlar lazım bu kadar bekleme üzerine kazanamadığımı öğrenirsem oluşacak yıkımı neden gözardı ediyorlar?

benstery

Hiç biri resmi açıklama değil ki. Duymak istediklerimiz var ondan daha da stres yapıyoruz. Ama bu kadar uzamasının hiç bir mantıklı açıklaması yok.

Arkadaşlar belli bir saat belirleyip tvitter da gündem oluşturalım.

Biz 2. atamayı bekleyenler çok şanssız insanlarız, zaten engel sorunumuz bize yeter birde bu resmi aptalların engelleriyle uğraşıyoruz. Dilerim bize bunu yaşatanlar bizden daha ağır engelli duruma düşerler.

Hakkaten insanı beddua ettiriyor lar ya aciklasnlar artık şunu usandk beklemekten

Umursanmıyoruz arkadaşlar ve bu bizim sorunlarımızı daha da arttırıyor gerçekten, videodaki deney de bunu gösteriyor. Haber bültenlerinde maymunun kedinin kuyruğunu çekmesi haberi kadar değerimiz de yok anlaşılan.

saat tam 17:00 de #EkpssAçıklansın eylem yapıyoruz Twitter dan

Once twitter cevap gelmezse taksimin onunde ciplak koşma yine cevap gelmezse kizilay meydanin da yakalim kendimizi

Ekpss tercih sonuçlarıyla ilgili bir duyuru beklerken ptt için 2500 adet eleman alınacakmış onun duyurusunu yapmışlar. Çünkü ptt çok önemli ekpss önemi yok biz bekleriz.

aslanharun

PTT 2500 personel alıcak ve aldıktan sonra da % 3 engelli ilanı vermek zorunda bu da 75 engelli alımı oluyor .

emnshn

75 engelliyi nasil alicaklar zaten suan yerlestirilmeler bellidir sadece aciklamiyorlar.

saat tam 17:00 de #EkpssAçıklansın eylemi yapacaz twitter da onlline olun

green16

İşçi statüsünde alım yaparlar.

Arkadaşlar karadeniz de yaşayanlar için çay işletmeleri engelli personel alacakmış işkur u ziyaret ediniz.

Başvumak isterdim ama farklı şehirden başvuruyu kabul etmiyor ...

emnshn

Sartlara baktim yas uymuyir kahretsin

green16

Valla ben de hep bakıyorum işçi ilanlarına bir de DPB de var süleyman demirel üniversitesi geçici işçi diyor. Alanya civarı olsa hemen gitcem

Bu ÖSYM nin Allah belasını versin ÖSYM kadar şerefsiz bir kurum yoktur bu ülkede ulan 25 gün oldu bir atama sonucu açıklanmaz mı beceriksiz herifler....
Allah topunun belasını versin.....

Bu gecikmenin sebebi büyük bir ihtimalle ösym dir. Öğrenci yerleştirme sonuçlarında hata yapan bu dangalak kurum mutlaka ekpss ile ilgili de hata yapmış olmalı. Ösym de çalışan bütün aptalların derhal görevden alınıp haklarında suç duyurusunda bulunulması gerekiyor.

Ulkede layikiyla işini yapan bi kurum yok ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt