Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önce mart ayında atamalar yapılacak diye twit geçerler daha sonrada temmuz'a kadar ertelerler oda yetmezmiş gibi bir ay da fazladan bekletirler. Gün ola harman ola... 2019 gelince sakın bizden bir şeyler beklemesinler.

yürüyen parapleji

Kimi arkadaşlar 3-4 ay kimi sizin gibi bir yıl süre sonra işe başlamışlar peki sürekli bilgilendirildinizmi? Şu asamadayız gibi yoksa hep bekliyecekmiyiz onlar haber verene kadar

Bugün umarım bir ses çıkar yoksa haftaya açıklanması dahi zor olur

darkjusticer

işte bu düşünce yüzünden bu durumdayız bu düşünceler yüzünden siyasiler bu tür atamaları reklam malzemesi olarak kullanıyor çünki bizler ülke menfati için geleceğimiz için deği kendimiz için oy veriyoruz ...

Bu durumu oy malzemesi yapanlar sandikta karsiligini gorur.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu hafta da gecti sanırım önümüzdeki hafta içi acıklarlar diye düşünüyorum.

tosunümit

Siyasilerin bunları reklam malzemesi olarak kullanmaları çok yanlıştır çünkü bunlar siyasilerin propaganda malzemesi olduğu sürece ters tepince sorumlulukta kendilerine ait oluyor yani ösym'ye değil. Hepimiz biliyoruz ki geçen sene olduğu gibi cumhurbaşkanı kura törenine katılacak ve kura ile birlikte pek çok siyasi demeç verilecek sonrada sonuçlar açıklanacak, bu yüzden bekletiliyoruz. Kura töreni yapıp sonrada oraya katılmak koskoca cumhurbaşkanının vazifeleri arasında mı yer alıyor ?

Tuzu kuru olanlar sözde ülke menfaati için oy verirler ama ne yalan söyleyeyim, dürüst olmak gerekirse herkes çaresiz ilk önce kendi menfaatini ön plana atıyor maalesef...

Bu ulkede kimse kimsenin umrunda degil ki,ne siyasilerin ne de baskalarinin.Sokağa cikin herkes birbirini yemek icin firsat kolluyor.

1-2 güne tarih verilecek diyorlar 1-2 gün de geçti bugün o tarih verilmezse haftasonu giriyor araya sonuç değil tarih bekliyoruz hala

Bu hafta da gecti sanırım önümüzdeki hafta içi acıklarlar diye düşünüyorum herkes için hayırlısı olsun.

bugün bir açıklama gelse artık keşke de hafta sonu rahat etsek 16 sına razıyım ben açıklama için ama belirsizlik çok yordu artık 2 dk da bir tüm sitelere girip bir şey yazan var mı diye bakıyorum :(

Arkadaşlar face gruplarına bir arkadaş 17 ağustosta kura için çağırıldığını yazdı başka çağırılan var ise lütfen paylaşsın artık bir nefes alalım tarih belli olsun en azından

Mesajı değiştiriyorum, Pardon haber tarihi 17 Ağustos muş geçen sene. İnşallah...

Son düzenleme:
17sinde açıklanır o halde hadi hayrlsi inşallah dağa uzamaz bktk artik

Arkadaşlar face gruplarına bir arkadaş 17 ağustosta kura için çağırıldığını yazdı başka çağırılan var ise lütfen paylaşsın artık bir nefes alalım tarih belli olsun en azından

Lütfen o yazıyı burda gösterir misiniz?
Facebook kullanmadığımdan bu bilgiye ulaşamıyorum

ekran fotoğrafını burdan mesajlar mısınız? Verdiğiniz linkten facebook kullanmadığımdan göremedim. Facebook engelliyor

Akr8EX.jpg
[/URL][/IMG]

vpWAgR.jpg
[/URL][/IMG]

inşallah doğru haberdir başka davet edilen arkadaş varsa bizi bilgilendirsin lütfen heyecan ile bekliyoruz face de iyice yayıldı haber ama ali arkadaşın yazısından yayıldı hep 2. bir kişi çıkıp beni de çağırdılar demedi henüz.

Zaten kaç kişi katılacak ki kuraya bu kadar da uzatıyorlar.

Tek kisinin demesiyle olmaz birkac kisi yazsa inanabiliriz.Malum insanlar ilgi cekmek icin bazen boyle seyler yapabiliyorlar.

benstery

10.5 ay boyunca aradım ve bana denilen bekleyeceksiniz... şu aşamada söyle falan diyen olmadı. Bir gün aradılar yarın gelin başlayın dediler sadece bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt