Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz neden sabırsızlanıyor ve öfkeleniyoruz izah edeyim;

24 Nisan 2016 tarihinde EKPSS Sınavına girdik, (1 yıldan uzun bir süre oldu) sınav sonuçları 1 aya yakın bir süre sonra açıklandı. İlk tercihlerimizi yaptıktan sonra atanabiliriz umuduyla bekledik ve şansımıza 15 temmuz üzücü hadisesi yaşandı ve bu yüzden hepimiz 3 aydan uzun bir süre heyecanla beklemek zorunda kaldık lakin umduğumuz olmadı, atanamadık.

Çoğumuzun puanı genellikle 78,77,75 gibi kritik bir puanda ve bu yüzden biz biraz daha heyecanlı ve endişeliyiz 2. atamalar bu sınav için son umudumuz oldu çünkü 3. atamaların olmama ihtimali çok yüksek.

Bunca süre bekledikten sonra da hayal kırıklığına uğrayarak atanamadığımızı görmüş olmak canımızı daha çok sıkacak.

Değerli arkadaşlar,

"neden acele ediyorsunuz", "nasılsa eninde sonunda açıklanacak bu ne sabırsızlık" benzeri yorum yapan arkadaşların iyi niyetlerinden şüphem yok ancak, bilmeliyiz ki hiçkimse kendi isteğiyle engelli olmuyor Allah'ın takdiri bu ve buna göre bir hakkaniyet çerçevesinde muamele görmek de en tabii hakkımızdır.

Törenlerde, açılışlarda kameralar karşısında başımızın okşanması beraber resim çekilmeler ve arkası takip edilmeyen içi boş süslü vaatler gibi şovlardan öte icraat en büyük beklentimizdir. Bir olacak iri olacak diri olacaksak bunun gereğini de yapıp engellilere de değerli olduklarını unutulmadıklarını en azından göstermek amacıyla bir açıklama yapılmasını bekliyoruz.

Bu sonuçlara göre hayatına şekil verecek birçok insanın olması aynı trende olan bazı arkadaşlarımızın bunun empatik olarak idrakinden uzak tuzu kuru yorumlar yapması da ayrıca bir hezeyandır..

ynly5z.jpg

en kısa zamanda inşallah !

arkadaşlar yaptığım görselin altına

en kısa zamanda inşallah

yazmıştım

görsele değilde altındaki mesaja odaklansaydınız

mizahi ve isteğimin anlayışını anlayabilirdiniz.

Olayı çok farklı anlamışsınız.

Ettiğiniz gereksiz yorumlar beni rahatsız etti.

Bilginize...

@darkjusticer

Yorum çok doğru. Benim acele etme nedenim de yazında açıklamışsın. Puanım 78 biraz yüksek veya alçak olsa heyecanlanmazdım. Puanlar düşecek denildiği için kazanma şansım olacakmı diye düşünmekten hayatım zora girdi.

İşyerim ile ipleri koparmak üzereyim. Kazanamadığımı öğrenmek hayatımı alt üst edecek. Açıklansa ve bilsem belki mecburiyetten alttan alarak iş ilişkilerimi düzene koyabilirim. Umarım her şey geç olmadan açıklanır.

Bugün en geç yarın bir açıklama yapılmazsa haftaya da açıklanmayacak gibi gözüküyor. Bu iki gün biraz bastırmak tel açmak mesaj yazmak gerekiyor galiba

Tekrar aradım çalışmalar devam ediyor, belirlenmiş bir süre yok cevabını aldım.

Bizim yerleşecek olduğumuz kadrolara 15 temmuz gazilerini yerleştirdiler zaten çok büyük bi beklentiniz olmasın ...

Osymi arıyorum belli bir zaman yok diyorlar hiçbir şey belli değil 😯
Tekrar aradım çalışmalar devam ediyor, belirlenmiş bir süre yok cevabını aldım.

Ösym yi bende aradım ve tercih sonuçlarının açıklanması kura ile birlikte olacakmış. Bu neyi gösterir ? Tercih sonuçlarımız büyük ihtimal hazır ama kura törenini bekleyeceğiz mecburen.

Bizim yerleşecek olduğumuz kadrolara 15 temmuz gazilerini yerleştirdiler zaten çok büyük bi beklentiniz olmasın ...

Biz neden sınava girdik o zaman, neden bize tercih hakkı verdiler ?

O kadar fetöcü işten çıkartıldı bizide onlarin yerlerine atayabilirlerdi en azindan herkesi olmasa bile bizdende atayabilirlerdi

Ama ne gezer böyle şeyler

Sevgili Arkadaşlar, 2016 EKPSS 15 Temmuz darpe gününden önce olmuştur. Bu Kanlı darbe öncesi FETÖ aracılığı ile sahte rapolular mutlaka vardır. Bunları ayıklama durumundan dolayı geciktiğini düşünüyorum.

Tercih yapanların yaptıkları tercihleri kendilerine uygun olup olmadığı inceleniyor olabilir.

tosunümit

Engelliler için ayrılan kontenjan farklı .Gazi ve şehit yakınları için ayrılan farklı.Eski hükümlü için ayrı .Yani kimse bizim yerimize yerleştirilmedi.Sadece yaptıkları nitelikli engelli personel istihdamı için.

Ben engelli alayım ama benim işime yarasın mantığı ile alakalı .Bu da çok doğru gibime geliyor.Açıkçası işe yaramadan bi yerlerde çalışmak hiç bana göre değil.

Tercih yapanların yaptıkları tercihleri kendilerine uygun olup olmadığı inceleniyor olabilir.

Bunlar tercih sonuçlarından sonra yapılıyor.Cumhurbaşkanımız yurt gezisinden dönünce açıklarlar gibime geliyor.

Beyfendinin keyfini beklemek zorundamiyz yeter ya bir avuç insan alicaklar aciklamiyolar psikoljimiz bozuldu her gün haberlere bakmaktan 😡😡

Tercihleri yaptığımız günleri hatırlıyorumda bazı arkadaşlar 3 güne açıklanır diyordu. Geçen sene olay olduğu halde geç açıkladılar tercih süresi uzatıldı. Bittiğinden 26 gün sonra açıklandı.

Bu haftayı geçtim haftayada açıklanmazsa açıklanmama rekoru kırılacak. Kadro yerleşecek kişi sayısı az ama açıklamamakta ısrarcılar. Haftayada açıklanmassa bayramı bile açıklamadan geçirebilirler diye korkuyorum. Her gün sadece bu olayı düşünmekten stres olduk. Atansak yine bekliycez ama en azından belirsizlik azalacak

Aslında engellilere sadece memurluk verilmeli bence hizmetli değil, şehit yakını hizmetlilerin memurluğa geçiş kolaylığı olduğu gibi aynı ayrıcalık engellilere de tanınmalı diye düşünüyorum, bu hem ücret hemde moral bakımından elbette daha faydalı olacaktır.

Birde lisans önlisans ve ortaöğretim de bu 2. tercihlerde atandığımız zaman ne maaş alacağımız bekarı evlisi çocuklusu v.s hususunda canlı örnek olan arkadaşlarımızdan güncel bilgilendirmelerini rica ediyorum. Bu cevaplar gündemi de biraz değiştirmiş olup stresimizi azaltır inş. Çünkü engelli birey zaten çalışma gücünün en az %40 ını kaybetmiş bazılarımız ise ulaşımda görme de duymada zorluk yaşayıp bir başkasının desteğini almaya ihtiyaç duyabiliyoruz hal böyleyken tamamen mevcut ikametimizdeki düzeni bozup aile fertlerinden de bu fedakarlığı bekleyip başka bir ile yerleşmek mutlaka ama mutlaka buna değecek bir ücret politikasıyla olmalıdır diye düşünüyorum..

yarında açıklanmaz ise cumartesi pazar girecek bir daha araya pazartesi 24. gün oluyor aklım almıyor 3 günde hatta 1 günde açıklandığı oldu bu sonuçların geçen sene o kadar vahim durumun içinde 26. gün açıklandı sonuçlar bu sene bize işkence yapmaktan vazgeçip en azından bir açıklama yapsalar da engellileri daha fazla stresten ölecek duruma getirmeseler......

[FONT=sans-serif]2012 yılı
1. atama 20. gün
2. atama 6. gün
3. atama ertesi gün[/FONT]

[FONT=sans-serif]
2014 yılı
1. atama 3. gün
2. atama 26. gün
3. atama 5. gün
[/FONT]

[FONT=sans-serif]2016 yılı
1. atama 26. gün açıklandı.......[/FONT]

2. atama 20. gün olmasına rağmen ses yok........

[FONT=sans-serif]yani arkadaşlar 3 defa 20 gün seviyesinde 4 defa ise 1-6 gün arasında tercih sonuçları açıklandı [/FONT]
[FONT=sans-serif]20+ gün sonrası açıklanan sonuçlardan sonra ise her zaman 1-6 gün arasında açıklandı......

bu sonuçlar ise maalesef 4. 20 gün ve üstü sürede açıklananlar arasına eklendi 4-4 olarak eşitlendi durum :(
26. günde açıklayacaklarsa bile bir açıklama çok mu zor ki şuan ortalık sakin bekleyen bir sınav vs bile yok gündemde delirdik artık hesap kitap yapıp takip etmekten.....[/FONT]

Devlet personel daire başkanlığını aradim siz de arayın.Kura çekim tarihi için hazırlık yapılıyor.Kuranın ne zman çekileceğine dair tarih bir iki güne sitede yayınlanacak dedi. 0312 4087000 siz de arayın bir şey kaybetmezsiniz.

Pazartesi günü olma ihtimali sıfır çünkü ak parti kuruluş yıldönümüyms cumhurbaşkanı orda olucak umarım hafta ici bi gün açıklanır da biter bu eziyet

Yani hal böyle olunca anlaşılıyor ki durum ösym ile alakali değil.Kura çekimi için dpb gün verecek o tarih bekleniyor.Arkadaşlar lütfen siz de dpb arayın.En azından asgari duzeyde de olsa baskı hissederler bir an once trih açıklanmış olur. 0312 4087000

2012 Ömss'de 3. atamalarda çok şaşırmıştım. Günlerce beklemeye alışık olan bünyem bu hızı idrak etmekte zorlanmıştı.

Vincent 13

Bir iki güne yayınlanacak dediler de daha kimseyi davet etmediler herhalde baksanıza kimse bana davetiye geldi diye yazmıyor. Ya da maillerinizi kontrol edin belki maile davet göndermişlerdir. Belki de bizlerden birileri olmadan çekecekler. Ne bileyim sanki devlet sırrı .

Birkaç yerde ayın 16'sı açıklanacak diye konuşanlar gördüm. Çok geç bile olsa ne diyeyim inşallah doğrudur. Çünkü daha erken açıklanacağı yok

Engelli insanlara cektirdikleri ızdıraba bak,yazıklar olsun.İnsanda bi gram heves birakmiyorlar.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Akp kongresi başlamadan açıklarlar .3 ay sürecekmiş.

Sonuç belli olsa da yine bekleyeceksiniz arkadaşlar. Güvenlik Soruşturması çok uzun sürüyor. Ben atandım 10.5 ay sonra ise başladım

Bu siyasetçilerin boynu altında kalsın ömrümüzü yediler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt