Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kuraya gidenler paylaşım yapıyor şu an merak etmeyin bir sıkıntı yok tören gerçekten var

Tören söylenenlere göre yaklaşık 1 saat sonra başlayacak ama sınava girenler için hala minik bir resmi duyuru bile yok. Yuh diyorum artık !!!

Ne dpb nede ösym den resmi bir açıklama yok. Acaba duyuru yapmak için ne bekliyorlar?

Canlı yayın yapıyorlar şu an

Engelsizhaber.net face e yazarsanız çıkar canlı yayın yapıyor kura alanından

Saat 10:00 uda geçti 11:00 e geliyor daha bir açıklama yokneskiden saat 10:00 dediği zaman açıklanırdı

binlerce kişi sınava girmiş yahu ! Devlet uyuyor mu be !!! Sosyal medya dışında hiç bir açıklama yok

Düpedüz şerefsizlik..

Allah aşkına bari bir açıklama yazısı koyun şu gün açıklanacak diye..

Onursuzlar!..

Saat 11 hadi bakalim herkes icin hayirlisi

Hakkimizda hayirlisi olur insallah

Saat 14:00-15:00 arası demişler ÖSYM nin sonuçları açıklamasına. Tabi ne derece doğru bilmiyorum ama sonuçta bugün açıklanacak Allah ın izniyle.

Trt haber canlı veriyor

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Reklama girdi çok ilginç

Trt bunu hep yapıyor yahu en azından engelliler için bu saatlik reklamı es geç

Ne diyorum bu trt bunu hep yapıyor hep en önemli anı kesiyor

Tòren bitti kura sonuçları belli oldu en kisa sürede tercih sonuçlari belli olir umarım

şeffaf bir kurum zaten osym biliyorsunuz arkadaşlar açıklandıktan sonra pardon demesinler de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt