Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
davetsiz

Hangi kuruma atandiniz acaba birde lisans mezunu musunuz. Diger arkadaslara gore cok kisa bir surede ise baslamissiniz gercekten ��

Kura yarın olacak deniliyor ama nedense ortada henüz resmi bir açıklama yok şimdiye kadar resmi açıklamanın olması gerekirdi, sadece bir kaç yerde 24 ağustosta olacağı söyleniliyor o kadar, ayrıca kura'ya davet edilenlerden de bir haber çıkmadı.

lise mezunuyun meb atandım arkadaşlar merak etmeyin yarın öğleden sonra hepinizin atamaları belli olacak en hızlı göreve başlatan kurum meb diğerleri ortalama 6 ay haberiniz olsun ona göre plan yapın

ankiloz

2500 kişi bir aydan uzun bir süre beklerken en azından ÖSYM yada DPT sitelerinde bir bildirinin olması gerekir çünkü EKPSS de tıpkı KPSS gibi her iki yılda bir yapılan bir sınav, sadece kuraya katılanları ilgilendiren bir durum değil ki... Duyumlara göre mi hareket etmemiz gerekiyor yani !

23/08/2017 Hala Açıklanmadı

32 gün Oldu Hala Bi Açıklama Dahi Gelmedi Ösym Heryıl Aynı Şeyi Yapıyor Kpssyi Hemen Açıklıyor Ekpssyi Sallıyorda Sallıyor

Açıklamayı bırak hangi tarihte açıklanacağına dair bir duyuru bile yok.

Ekpss 2017 2. Atama ne zaman açıklanır

Henüz resmi bir açıklama yok.Diğer konu başlığı kaldırıldı mı, yoksaben mi göremedim?

Yarın açıklanacağına dair resmi bir açıklama henüz yok, umudum yarın aciklanmasindan yana elbette ama resmi bir kanaldan bir açıklama gelmeyince emin olamıyor insan.

bugün devlet personel başkanlığını aradım yarın sonuçlar açıklanıyor dediler

Resmi açıklama neden yapılmıyor? Arayınca yarın deniyor yarın sonuçlar açıklanıyor demek çokmu zor? Bu kadarmı önemsiziz?

Normalde siteden duuyuru yapmalari gerekmiyormuydu.Geçtiğimiz senelerde öyle olmuştu.Şimdi duyuru yapilmamiş olmasi insani kuşkuya düşurüyor.

bu sene çok sıkıntılı geçti ilk önce tercihler ertelendi şimdide bir ay geçti açıklamadılar resmi duyuru yok çok strese girdik ALLAH herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah

Eyvallah 24 Ağustosda açıklanacak çok şükür, bugünde duyurdunuz yarın açıklanacağını ama el insaf be, engelliye verdiğiniz değerden belli 1 aydan fazla bekletmek, çok düşük personel alımı, 1 gün kala ne zaman açıklanacağı... tebrikler

O gun bugun insallah. Herkes hayirli bir haber alir insallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt