Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Atanamazsam büyük hayal kırıklığı olacak 5-10 günde açıklasalar bu kadar hayal kurup umut etmezdik 35 gün hayal kurduk sonuç inşallah hayırlı olur
Puan 78
Benim sıralamam 2254 sen atanamazsan ben hiç atanamam. Aramızda 700 kişiden fazla kişi var. Puanlar çok düşecek deniyor ama 3 puanda 700 kişi olduğuna göre 1100 kişi alımda imkansız ötesi puanların çok düşmesi belki 1-3 kişi şansla 75 ile atanabilirbenstery insan endiseleniyor.Hepimiz için hayırlisı olur umarım.Sizce 81.352 1523 sıra ile lisanstan atanir miyım arkadaşlar?
Bunu sürekli söyledim. Herkes atanmak isterken puanlar 79 gibi kalır80 puan ve üzeri kesin atanır ama 80 den 75'e kadar olan puanlar çok kritik gibi geliyor bana
Benim sıralamam 2254 sen atanamazsan ben hiç atanamam. Aramızda 700 kişiden fazla kişi var. Puanlar çok düşecek deniyor ama 3 puanda 700 kişi olduğuna göre 1100 kişi alımda imkansız ötesi puanların çok düşmesi belki 1-3 kişi şansla 75 ile atanabilir