Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar perşembe yada cuma açıklanıyor

Artık yeter ki açınlansın da isterse kedi tom açıklasın

Şimdi esas soru atanabilecekmiyiz? MEB doğu illeri kaç puana kadar düşecek? Yoksa herkes işim olsun diyerek şırnak hakkari yazdımı?

Engelli öğretmen ne zaman alınacak...

Umarım bir aksilik çıkmazda 24 ağustosta umudu olan herkes derin bir oh çeker

Atanamazsam büyük hayal kırıklığı olacak 5-10 günde açıklasalar bu kadar hayal kurup umut etmezdik 35 gün hayal kurduk sonuç inşallah hayırlı olur

benstery insan endiseleniyor.Hepimiz için hayırlisı olur umarım.Sizce 81.352 1523 sıra ile lisanstan atanir miyım arkadaşlar?

80 puan ve üzeri kesin atanır ama 80 den 75'e kadar olan puanlar çok kritik gibi geliyor bana

keşke bu sınava girerken engel grubumu değiştirmeseydim ne güzel sosyal hizmetlerdeki memur beni zihinsel eneglli grubundan yazmıştı sınava sonra burdaki klı evveller kafamı karıştırdı atanamazsam şöyle böyle olur dediler belkide şimdiye işe başlamıştık ...
şansıma tükürim.... :( :( :(

Puan 78

benstery insan endiseleniyor.Hepimiz için hayırlisı olur umarım.Sizce 81.352 1523 sıra ile lisanstan atanir miyım arkadaşlar?
Benim sıralamam 2254 sen atanamazsan ben hiç atanamam. Aramızda 700 kişiden fazla kişi var. Puanlar çok düşecek deniyor ama 3 puanda 700 kişi olduğuna göre 1100 kişi alımda imkansız ötesi puanların çok düşmesi belki 1-3 kişi şansla 75 ile atanabilir

80 puan ve üzeri kesin atanır ama 80 den 75'e kadar olan puanlar çok kritik gibi geliyor bana
Bunu sürekli söyledim. Herkes atanmak isterken puanlar 79 gibi kalır

Şu yazıyı ilk tercihlerde gördüm. HERHANGİ BİR KADROYA YERLEŞEMEDİNİZ. bunu görürürsem büyük hayalkırıklığı 1 sene daha sınava gir ümitsizce ve sevmediğin işte çalışmaya devam et. Senden mutlu haber bekleyenlere boynun eğilsin en kötüsü

24 ağustos saat 11 de kura çekimi var tahminimce 24 ağustos ta veya 25 ağustosta açıklanır

benstery

Bence kritik olmasının sebebi tekli kadroları tercih etmeyenlerin büyük çoğunlukta olma ihtimali. Memur ve VHKİ kadroları içerisinde toplam 211 adet tekli kadro bulunuyor,

2'li ve 2 den fazla kontenjan içeren kadrolardan toplamda 190 tane var, aradaki fark düşündürücü... Eğer çoğunluğun tercih etmediği tekli kadrolara puanı epey düşük birisi tercih ederse şansına atanma ihtimali bu yüzden yüksek olacak.

Tercihlerimizde bütün kadroları sırayla seçebilme imkanı olabilseydi böyle bir durum oluşmazdı. Bu sebeple 60 puan almış biri dahi atanabilir.

@darkjusticer

2014 2. Atamada 59 puanla atanan arkadaşım var puan tabikide önemli ancak bir yerden sonrası kısmet meselesi

Omerzknac

Bransi neydi,4001 den mi atandi

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim sıralamam 2254 sen atanamazsan ben hiç atanamam. Aramızda 700 kişiden fazla kişi var. Puanlar çok düşecek deniyor ama 3 puanda 700 kişi olduğuna göre 1100 kişi alımda imkansız ötesi puanların çok düşmesi belki 1-3 kişi şansla 75 ile atanabilir

ne senin sıralaman 2200 nede yukarıda yazan arkadasın sıraması 1500

ilk atamalarda kaç kişi gitti önünüzden onları cıkararak gerçek sıralamanızı bulabilirsiniz

kaldı ki branştan girip sizden daha iyi not alanları da hesaplamanız gerekir

yani sıralamayı böyle belirlemek imkansız

bu sınavda atanmak lotodan totodan iyangodan para çıkması gibi bir şey ....
geçmiş sınavlarda çok gördüm adam 78 -79 la atanamadı.. ama diğer tarafta 55 - 60 atanan oldu şans işi .....

Lotoyla totoyla alakası yok ,şans ancak bin kişide birini etkiler

Her şey tercihlerle alakalı

Ben 77 ile ful hizmetli yazdım ağırlık dogu illeri bakalım inşallah olur

musty35

4001 sıradan memur nasıl bir nitelik olabilir düz 4 yıllık mezun mühendis yada ögretmen degil. Aynen senin dediğin gibi loto oynar gibi yazdı sonuca kendi bile inanamadı..

Yarın saat 12:15 te sonuçları öğreniriz arkadaşlar geçen sene öyle olmuştu kura içinde 17:00 de açıklanacaktır.
Bu benim fikrimdir.

dpb nin istatistik sayfasnda 2017 yılında 1800 lisans mezunu engelli öğretmen alımı yaptığını gösteriyor. sonuçta öğretmen olarak girecek insan normal sınava girenden (genel olarak ) daha yüksek puan alır diye düşünüyorum. benim sıralamam 30008 , yaklaşık 1500 öğretmen benden iyi puan alsa üzerinede 900 kişi ilk tercihlerden gitse atanırmıyım sizce? sıralama olarak 4000 lere kadar gelir gibi düşünüyorum

emnglp

Sıralama 3000 3500 e gelse supriz olur diyorlar
Bu acıdan 4000 e gelmesi zor gibi arkadasim

arkadaşlar

geçen yılda 24 ağustosta açıklandı saat 11 de kura çekildi 12:15 de sonuçlar açıklandı ben 78.9 puan ve 3706 sıralama ile geçen yıl atandım ve 18 ekim tarihinde göreve başladım

ALLAH hepinizin gönlüne göre versin devlet işi son derece rahat tatili çok her açıdan mükemmel 2800 civarıda maaş alıyorum devlete başladığımdan beri insan olduğumu anladım hayata katıldım sosyalleştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt