Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serwol ok açıklanacak sonuçlar en geç 21. öyle dedi yani yarında olabilir cumada ama pazartesi kesin dedi :D

neden dalga geçeyim? bende bekliyorum sonuçları bana bayanın biris öyle dedi... Hayırlısı

Devlet personel dairs başkanlığını yine aradim santraldeki çalisan arkadas haftaya açiklanacak bakn in islerinden dolayi haftaya ertelendi dedi.Yani Bakan kurayı çekecek sonuçlar öyle aciklanacak.

Nasıl bir millet olduk ki ,Engelli Engelliyle dalga geçer oldu...

Yusuf islam

ayın 21'inde açıklanacağına dair bir bilgi verilmiş dedim görevli bana; hayır daha henüz belli değil dedi

her kese farklı diyorlar. Birinede haftaya demişler hangi gün dememişler. Umarım geçiştirilen cevaplar verilmemiş bize..!!

Yusuf islam

Umarım sizin dediğiniz gibi olur. En geç önümüzdeki hafta açıklanması gerekiyor yoksa ayın 31'inden sonra 10 gün bayram tatili girecek

Bizden aldıkları beddua onlara yeter ne lanet bu kurum ve çalışanları resmen dalga geçer gibi konusuyolar yuh olsun hepsine

Ben şimdi internette gezinirken 17 sinde açıklanacak paylaşımları gördüm sizce doğruluk payı var mı ?

Getiren

sonuçlar kura çekimi ile birlikte olacağı için yarına kadar mümkün görünmüyor gibi ama haftaya mutlaka açıklamaları gerekiyor

kura çekimi ne zaman bilen yok mu kimse aranmamış mı ?

Getiren

Yaklaşık 50 kişi aramış sanırım ama her arayan a farklı şeyler söylenmiş :)

26. Günde geçti ve rekor kırıldı bundan önce maksimum 26. Günde açıklanmıştı sonuçlar

Getiren

Bağzılarına pazartesi demişler, bağzılarına önümüzdeki hafta, bağzılarına 17 ağustos demişler, bağzılarına de beli değil demişler :)

Her arayana başka birşey söylemişler :)

İleride yaşarsak torunlarımıza anlatacağımız bir ÖSYM,DPB,ÇSGB,ASPB var :):)

Bir varmış bir yokmuş diye başlayarak anlatacağımız :):)

Hakkımızda hayırlısı bakalım

Artık hayırlı olsun diyelim yarın cuma günü açıklanacağı söylensin cuma günü açıklansın

Ya 10.000 kişi alsalar anlayacagım tamam tören yapacaklar kura çekiliyorken diyecegimde zaten aldıgınız 2500 kisi tören yapsan ne anlamı var ki

Kura ile atanacak kişi sayısı 400 mesele tören değil çalışma bakanından tamam açıklayın talimatı bekleniyor. Kendisi zam görüşmelerinde olduğu için kendi olmadan açıklanmasını istemiyor. Yarın çok kişi ile sesimizi duyurabilsek cuma açıklanır 30 gün geçmemişde olur.

Bu hafta içinde açıklarlarsa bence bir mucize olur, bunlar bu düşük performansla önümüzdeki hafta bile zor açıklarlar.

3.dünya ülkesi

herkes birbirini kullanma,kandırma peşinde

ondan bu ülkeden bi nane olmuyor

ileri tarihte açıklanacakmış facebook da öyle paylaşım yapıldı tam tarih verilmemiş bilgilendirme yapılacaktır yazıyor

kirli-gugu

Bimer cimer hiçbir işe yaramıyor sistem saniyesinde ilgili kuruma gönderiyor başbakana yazın cumhurbaşkanına yazın diye sistem kurduk diyorlar yazdığımız yazıyı bir tane görevli okumadan zaten şikayetçi olduğumuz kuruma gönderiyorlar

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

21 temmuz 23 59 da tercih süresi kapandı 22 temmuz 00 01 de belli olan sonuçları kura ile açıklamaya kalkıyorlar reklam yapmak için bekletiyorsan reklamın r sinden anlamıyorsun

süre kapandıktan bir kaç gün sonra açıkla sonra kura günü "1 ay öncede şu kadar engelli almıştık şimdide kura ile alıyoruz" biz engellileri hep el üstüne tutuyoruz dersin yok biz beceriksiziz diyorsan o başka

ASUS_Z00LD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt