Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2017 2. tercih sonuçları ne zaman açıklanır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım haksız yere sabırsızlık yapanlar değil de, alnının teriyle çalışanların yerleşmesini temenni ederim.

Bence bu işte bir iş var çünkü 2,5 Milyon kişinin sınavı 13 günde açıklanıyorsa 25-30 bin kişinin tercih yaptığı sınavı teknik olarak maximum 3 günde açıklanması gerekir.10 da biri desek 250 bin eder ancak 100 de birine tekabül ediyor bu demektir ki bunlar kasıtlı olarak birşey bekliyorlar... O da şu bence sonuçları mümkün olduğunca geciktirip 3. Atamayı yapmadan yeni sınavla adam almak. Atama isteği olduğunda da daha yeni atama yapıldı bahanesi uydurmak.

yarın 19. gün bir açıklama bile yok pes diyorum.....

Cumhurbaşkanı yurt gezisinde başbakan döndü Ankara ya çalışma bakanı da döndü . Bu hafta belki bir ihtimal daha var kurban bayramından önce kesin açıklanır.

Kurbsn bayramindan once bi zahmet aciklansin,o kadar da degil.

SS4G9 Mira cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lys bile sonra tercih yapıldı o bile açıklandı hala bir ses seda yok üstelik ne zaman açıklanacağının bile duyurusu yapıldı bunda o bile yok. En azından bir açıklama olsa da millet de ona göre hareket etse çok şey mi istiyoruz?

Arkadaşlar bu ne acele İllaki açıklayacaklar ha bugün ha yarın.Sanki açıklandığı zaman hemen gidip iş başı yapabileceğiz mi.Tabiki hayır.Beklemekten başka çaremiz yok.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun ve hakeden hak ettiği yere atansın.

Skolyoz23

Size Özel mesaj göndermiştim. Kaç gündür cevabınızı bekliyorum. yanıt verirseniz memnun olurum...

Arkadaşlar bu ne acele İllaki açıklayacaklar ha bugün ha yarın.Sanki açıklandığı zaman hemen gidip iş başı yapabileceğiz mi.Tabiki hayır.Beklemekten başka çaremiz yok.
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun ve hakeden hak ettiği yere atansın.
EFSANE_52 herkes planını ona göre yapacak nedemek ne acelesi var senin için olmayabilir benim tüm planım bu sonuç üzerine açıklanmadan hiçbir şey yapamıyorum boş boş konusma

aynen

herkesin bi planı var

elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz şimdi

Bizi burada sabır taşı olarak gören arkadaşlar nedense biraz olsun bize hak vermiyorlar. Herkes şunu iyi bilsin ki

ENGELLİLERE HAKSIZLIK YAPILIYOR

Bizler alın teriyle çalışıp sınavlara girdik ve kimseden bir şeyler de dilenmiyoruz biz sadece hakkımız olanı istiyoruz. kpss sonuçları bu kadar beklemedi, teog sonuçları bu kadar beklemedi, lys sonuçları bu kadar beklemedi... Neden bizi bekletiyorlar ve neden bir açıklama bile yapmıyorlar ??? Eğer biraz insafları varsa bu gecikmenin nedenini açıklayıp sonrada sonuçlar için bir gün verirler. Bizlere haksızlık etmeye devam edip bu haftayı da geçiştirirlerse yazıklar olsun onlara...:mad::mad::mad:

Boş konuşan kim belli.Sen önce konuşmanı düzelt.Bu kafayla bir yre varamazsn.Hayat devam ediyor kardeş.Sonuç açıklanmadan plan felan yapmadım.Doğmamış çocuk için hesa yapmam.:)

Inşallah bu hafta açıklanır arkadaşlar sabrimiz kalmadı açıklasinlar artk 😔

Arkadaşlar bi sakin olun,

hatırlarsanız ilk tercihlerde 15 temmuz darbesi oldu ve bizim beklememiz 1 ayı geçti ve sonunda açıklandı şükür ki atandık sizi çok iyi anlıyorum ama şimdi sabretmelisiniz 1 ay sonra açıklansa bile sonunda açıklanıcak bu aralar başka şeylerle ilgilenip kafanızı dağıtın yoksa bu durum canınızı çok sıkıcaktır sakin kalın inşAllah atanıcaksınız arkadaşlar..

Bizlerde sizin gibi bu süreçten geçtik çok şükür ilk atamada yerleştik görevimize başladık. Ama bu kadar sabırsız olup kendinizi üzmeyin zararınız kendinize. Zaten hemen göreve başlamayacaksınız bizimde sınav sonuçları açıklandı göreve kasımda başladım. Kurumdan kuruma fark var tabi.

Bu süreyi sıkıntısız hale getirmek sizin elinizde boşuna tatlı canınızı sıkmayın. En güzel kısımda kazandığınız süreç sonrası. Kafanız rahat bir şekilde dilediğiniz gibi gezin dolaşın rahat bir kafayla görevinize başlayın. Hepinizin hakkında hayırlısı olsun.

@heartless_ra

konuşması kolay düşünmeside kolay sizlere fazla bu konuyu düşünüp siterese girmeyin diyorum zamanı gelince açıklanacak sizin aramanızın sterese girmenin veryansın etmenin hiç kimseye bir faydası yok

kura sistemi hariç diğer kişilerin atanıp atanamayacağı hemen hemen belli alınan puanlar başarı sırası belli kura sisteminde bilemem ayrıca sizin gibi bende bekliyorum sonuçları sonuçların açıklanma zamanlarına bakın tercihlerden 1 ay sonra açıklama yapılacak diye televizyonda duydum sen burdan bana veryansın etsende bir faydası yok varmı yok

beyenmesenizde yazdıkalrımı size bir faydası varmı yok ataması olup hala işe başlamayanlar var onuda biliyorum hep bizler diye bir şey yok her kes için aynı engelli engelsiz her kesin bir yükü var okuyup okuyup kendinizi daha çok doldurup sterese sokuyorsunuz

Ben hayatımda herşeyi planlı yaparım.

EKPSS sınavının tercihlerinin planları aylar öncesinden yapılıyor. Sistemde bir problem varsa insanlar tepki gösterir. Burada hemen açıklansın sabırsızlanıyorum diyen yok.Kanunda belirtilen bilgi alma hakkımızı elimizden alıyorlar. İsterseler 2 ay sonra açıklasınlar .Ama zamanını söylesinler.Belirsizlik insanı çileden çıkarıyor.Yerleştin ya da yerleşmedin. Herkesin hayatında bir düzen var. Bu şeye benziyor çok açsın annen sürekli sana yemek vericem diyor ama vermiyor.Bekliyorsun bekliyorsun bekliyorsun.Sonra açıııııııım diye bağırıyorsun. Psikolojik olarak elin kolun düşüyor. Kendini yapacağın göreve hazırlayamıyorsun bile.Açlığın gidiyor iştahın kapanıyor.Bir süre sonra yemek verselerde olur vermeseler de diyorsun. Bu sebepten herşeyin şeffaf olması günü saati belli olması gerekiyor.

Birileri orda hata yapıyor. Belki de bilinçli olarak hizmetleri yavaşlatıyorlar.Bu da bana son günlerde Cumhurbaşkanımızın mental yorgunluğu olanlar gitsin demesiyle alakalı gibi geliyor.Bakanlarımızın değişmesi sanki bi şeylere cephe almışlar gibi. Bi de önemli bir açıklama olmasından önce sonuçların açıklanacağı bildiriliyor. Herkes o haberleri sonuç beklerken izliyor. Bir nevi siyasi propogandasına alet oluyoruz .Bu sadece EKPSS değil gibi tüm sınavlar ve tercihlerin açıklanmasından önce böyle oluyor ya da bana öyle geliyor.

YNLy5Z.jpg

EN KISA ZAMANDA İNŞALLAH !

Kendisi yaptı geçen günde sonuçlar yarın açıklncak dedi açıklanmdı

Birçok insan bu sonuçlara odaklanmış durumda. Onlar için hayati önem arz ediyor. Şaka konusu olabilecek bir konu olmasa gerek.

İnsanların bu sınavın sonucunu en merak ettiği şu günlerde böyle bir resim yapıp paylaşmak bence yanlış anlamalara neden olur @ibrahimcataltr

Abileri ablaları ilgi çekmeye çalışıyor. Yazıktır vurmayın...

sabırlı olu açıklanır belirli yada belirsiz sonuçta açıklanacak :)

her zamanki olan mesele, bi arkadaş güzel yazmış bizim belli oldu 4 ay sonra kurumda işe başladık. hayatına düzen konusunda sen planlarını ekpss üzerine yapmayacaksın yedek planın da olmalı hayallerimizi ekpss üzerine kurup çok umut edersek olmayınca hayallerin yıkıklığı üzerimize fazla gelirse bunun altında ezilmeyelim...

Elinden geleni yap, sınava hazırlan, sonuçlar açıklanınca; kısmet neyse o, Ne yüksek puan alıp da atanamayan yada istediği yere atanamayan insanlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt