burda heyecanla bekleyenler ilk atamada yerleşemezseniz sorarım size
bende zerre heyecan yok.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Gardaşlarım Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin ben 42 tane işaretledim türkçenin hepsini işaretledim fakat ilk önce türkçeden başladım elim titrior duve türkçeden yalnışlarımın çok çıkmasından çok ama çok korkuyorum bu sene ilk kez girdim sınava haydi hayırlısı olsun inş dua edelim birbirimize Cenabı ALLAH gönüllerimize göre verir inş ben Memur olursam görücü usulü evlenecem hayırlısıyla
Hayirlisi olsun kardeşim Allah hayirlisini versin inşallah güzel sonuçlar alırız bende de senin gibi evlenme durumu var hayırlısı ne işe o olsun kardeşimGardaşlarım Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin ben 42 tane işaretledim türkçenin hepsini işaretledim fakat ilk önce türkçeden başladım elim titrior duve türkçeden yalnışlarımın çok çıkmasından çok ama çok korkuyorum bu sene ilk kez girdim sınava haydi hayırlısı olsun inş dua edelim birbirimize Cenabı ALLAH gönüllerimize göre verir inş ben Memur olursam görücü usulü evlenecem hayırlısıyla
Ösym ye telefon açan var mı ? mesai 17 de bitecek eee yarında tatil bu Ösym ne zaman acıklayacak
Ösym ye telefon açan var mı ? mesai 17 de bitecek eee yarında tatil bu Ösym ne zaman acıklayacak
ahahaha sesli güldüm17 den önce acıklanacak demelerini anladım da veya 17 den sonra acıklanacak demelerini garipsedim bu devlet kurumu 17 de kapanmıomu ?
Mesai kalıyorlar sanırımneden güldün tüm devlet kurumları 17 00 da kapanmıor mu ?
kafaları patates olmuş size verilen cevaba güldümneden güldün tüm devlet kurumları 17 00 da kapanmıor mu ?