Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafayi yicem gercekten bu ne rahatliktir anlamadm saat kac oldu bu neyin bekletmesi allah askina zatn beklemisiz gunlerdir

Başlayacam yapacanız işe.Habire telefon gelio sonuç ne oldu diye?Sabahtan beridir bıktım telefonlara cevap vermekten.

tebrik ediyorum 24 gün sonra bu kadar saat bekleterek başıma ağrılar soktular sağolsunlar

Ben de aranıza yeni katıldım forumu severek takip ediyorum. İnşallah bu gün açıklanır.

yalnız bugün sadece ekpss açıklanmayacak sağlıkçıların beklediği bi sınavda var yükselme mi kadrolu olmamı öyle bir şey daha onlarınkide açıklanmadı. Tabiki ÖSYM yi savunmuyorum. :D üzerime gelmeyin

arkadaşlar 17:00 ye kadar açıklanması gerekiyor mu yoksa gece 12 ye kadar açıklama şansları var mı mesai 17 de bitecek zaten 55 dk kaldı ya mesai bitimini bekliyorlar yarın tatil zaten sonuçlar ile ilgili itiraz soru vs çok olmasın diye mi acaba kapanışı mı bekliyorlar

@OguzZ' senin üyeliğini buradan alıp onlara vermek istiyoruz, saldırma sakın siteye! :D:D

Üniversiteye girerken yerleştirme sonuçlarım gece 23.30da açıklanmıştı mesai saati olarak düşünmeyin

işte bu kötü bir haber oldu ozmn 12 ye kadar sürünme ihtimalimiz var

maalesef öyle gözüküyor son gün ödev yetiştirmeye çalışan cocuklar gibi bu ösym 24 gün durup son gün check ediyolar galiba bir de bizi sınava sokup değerlendiriyorlar,önce kendilerini değerlendirmeleri lazım bi...

2011 dgs sonuçlarını akşam 10 gibi açıklanmıştı. yazılım mühendisliğini kazandığım günleri sevincimi hiç unutamıyorum..

arkadaşlar biraz sabırlı olun lütfen germeyin kendinizi boş yere.. 2014'te yanılmıyorsam saat 18:00 gibi açıklanmıştı.

2014 Ekpss'yi saat 18:00 gibi açıklamışlardı çok iyi hatırlıyorum iş çıkışı zamanıydı zannedersem yine aynı şekilde olacak.

Acele giden ecele gider,sonuçlar istediğimiz gibi gelsin de,geç olsun da güç olmasın, sıkıntı yok arkadaşlar.''Ekpss 2016 Sıfır Sıkıntı'' film mi yapsak.:D

85 almışım hayırlısı olsun yazacaktım espri olsun diye...herkes nasıl ya açıklanmadı ki biz göremiyoruz falan diycekti..sonradan tırstım..herkes çok stresli kaldırmazlar şakayı..söverler falan..açıklansın artık yeter da :)

85 almışım hayırlısı olsun yazacaktım espri olsun diye...herkes nasıl ya açıklanmadı ki biz göremiyoruz falan diycekti..sonradan tırstım..herkes çok stresli kaldırmazlar şakayı..söverler falan..açıklansın artık yeter da :)

:D haha

engellilere verilen değer denince ulaşım falan değil de bunlara yarayacak değer olunca engellilere verilen değer oluyor ... ulan ne adamsınız ya .

yapmamaman iyi olmuş :D bende şaka yapmak istedim zor çevirdim :D

Bu ne yaaa adrenalin olsun diyemi bole yapiliyo. Neden sondakkaya konur ki. Amac ne be.

Ne yarını gün bitti açıklanmadı.Sanırım akşam açıklanacak.Beklentim nedir sorusuna ;Geçmişi kötü geleceği meçhul ve tehlikeli bir halde olan Türkiye'de bu soruya yanıt vermek pekte kolay olmasa gerek... Hakkımız da hayırlısını dilerim.

Zd2QGV.png

:D

Sakin olun arkadaşlar kaç gün sabrettiniz-sabrettik biraz daha bekleyelim.Geç olsunda güç olmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt