Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zendark

Katılım ve ekliyorum ; Bu kural sadece engelli insanları değil , tüm insanları kapsıyor.Hatta insanları da geçtim dünya üzerindeki tüm canlılar için geçerli bir kuraldır.Eko sistemin bir parçası diyebilirim... Ve bu sistemin altında kalıp canı çıkanlarda genelde gariban,mazlum ve engelliler oluyor.Keşke daha iyi bir sistem olsaydı bir kere de şu engelli,mazlum ve garibanların yüzü gülseydi... Sıradaki parçamız İbrahim Tatlıses'den ACI - GERÇEKLER.

Optik okuyucuya kedi girmiş,dağılalım arkadaşlar ...:rolleyes::cool:

Offff Offf ben böyle bişey görmedim yaa niye bize bunu yapıyolar

Saat itibariyle vakit 16 .54 18 e azbi vakit kaldı inşallah sabahtan bu yana beklemenize deger

18 inde açıklanacağı duyuruldu.hala haber yok engellilere bu sıkıntıyı yaşayan osm utanmali

Bugün açıklanmazsa yarın hiç açıklanmaz resmi tatil 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı

Açıklanmaz bu sanırım artık boşa milleti beklettiler bütün gün yazık gerçekden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt