Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gardaşlarım Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin ben 42 tane işaretledim türkçenin hepsini işaretledim fakat ilk önce türkçeden başladım elim titrior du :( ve türkçeden yalnışlarımın çok çıkmasından çok ama çok korkuyorum bu sene ilk kez girdim sınava haydi hayırlısı olsun inş dua edelim birbirimize Cenabı ALLAH gönüllerimize göre verir inş ben Memur olursam görücü usulü evlenecem hayırlısıyla

inşallah kardeşim hakkında hayırlısı olur..inşallah dilediğin gibi hayırlı bir evlilik yaparsın..yolun açık olsun.

o kadar kötü geçmişti ki sınav, bugün açıklanacağına dair alarm kurmuşum oradan hatırladım. 5nci atamada falan atınırız artık.

Gardaşlarım Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin ben 42 tane işaretledim türkçenin hepsini işaretledim fakat ilk önce türkçeden başladım elim titrior du :( ve türkçeden yalnışlarımın çok çıkmasından çok ama çok korkuyorum bu sene ilk kez girdim sınava haydi hayırlısı olsun inş dua edelim birbirimize Cenabı ALLAH gönüllerimize göre verir inş ben Memur olursam görücü usulü evlenecem hayırlısıyla
Hayirlisi olsun kardeşim Allah hayirlisini versin inşallah güzel sonuçlar alırız bende de senin gibi evlenme durumu var hayırlısı ne işe o olsun kardeşim

17 den sonra acıklanır arkadaşlar heyecan yapmayın , okey falan oynayın taş calın :D

15 i de geçmiş bulunuyoruz sinirden stresten öldüm resmen başıma ağrı girdi

Ya arkadaşlar işte engelliye verilen değer bariz ortada sınavdan hemen hemen 1 ay sonra sonuç açıklanacağı belirtiliyor ki bu bile garip sonrasında gün veriliyor ve bugünde hala açıklanmıyor o kadar engellinin beklentisi umudu heyecanı kimsenin umurunda değil normal bir sınavda böylesine bir uzatmayı asla yapamazlar millet anında tepki gösterir ancak engelli ne ki ve bizde doğru düzgün tepki hiç bir zaman olmuyor ki o yüzden sakin illaki açıklayacaklar :)

Osymeden erken acıkılama beklıyorduk belkı engellıler gununde acıklarlar nerde osymde o incelık :)

memurlarda bir arkadaş çağrı merkezi 11 i bekleyenin dedi yazmış ama mantıklı gelmiyor mesai bitimine kadar açıklamaları lazım diye düşünüyorum 17 ye kadar açıklarlar herhalde

osym nin huyudur 17 den sonra acıklamak , ayrıca daha bu sınav acıklaması . bunun daha basvuruları var başvuru sonucu acıklamaları var , heyecana alıştırın kendinizi :)

sıkıysa başka sınavı böyle yapsınlar engelliler kim oluyorki engelliler beklesin şerefsiz ösym

kafam uçtu artık takip etmek istemiyorum çok sıktılar bir saat verip şu saatte açıklanacaktır demek çok mu zor

Saatini yazarsalar heyecanı kaçar:) sabahtan beri 500 kere ösym nin sayfasına girdim cıktım 75 bin kişi kaç defa girdi cıktı acaba. Galiba tıklanma rekoru kırıcak ösym :) :) o yüzden bekletiyor

ben bilkentte çalışıyorum ösym merkezine 500 metre uzaklıktayım nerdeyse gidip ösym de olay çıkaracağım o kadar stresliyim

Saat Kaç Oldu Halen Açıklanmadı.. Bu Ekpss Neden Bu Kadar Geciktiriliyor Anlamıyorum Kpss 1 Hafta Ygs 1 Haftada Açıklanıyor

Gün içinde açıklanacak dedi osym.gov.tr takip edin aralıklarla diyor 17.00 den sonra açıklanma ihtimali varmı dedim herhangibir saat söylenmedi dedi

2014 ekpss 11 günde açıklandı bu yıl 24 gün oldu hala bişey yok

Hayır bu kadar saat bu kadar insanı neden bekletiyor lar bu gidişle gece 12.00 de acıklarlar:(

İşini layığıyla yapan bir kurum sistematik çalışır.18 Mayıs'da açıklayacağım diye yazmışsın takvime taa 1 ay önce,kardeşim sistematik ve planlı olun 18 mayıs saat 09-12 arası açıklayın.24 gün bekletti bi de bu kadar saat bekletmenin tek açıklaması layıksız ve sistemsiz çalışmanın sonucudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt