Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
24 gün geçti üstünden zaten çok önceden hazır bir tek yayınlanması kaldı neden işkence yapıyorlar bir okuyan olsa şurayı da anlasa stresimizi

bu sınavda canını dişinine takıp kursların programlaına katılan çok arkadaş gördüm .Yüksek puanlar olucak eğer çalışmayıp şans eseri atanacağı düşünenler olursa boşuna hyal kurmasın . bu arada puanlar tavan yapar diye düşünüyorum ilk alımlar için .. herkeze kolay gelsin arkadaşlar

onlısans tan dua edelımde 90 puan ustu alan az kısı olsunda sıralama gerıye cekılsın

sabah veya dün yazsalardı sınav şu saatte açıklanacak diye kimse delirmezdi bu kadar mı zor bunu yapmak engelli sınavı bu sonuçta hepimizin sıkıntıları var bu kadar stresi heyecanı kaldıramayan olabilir

bu sınavda canını dişinine takıp kursların programlaına katılan çok arkadaş gördüm .Yüksek puanlar olucak eğer çalışmayıp şans eseri atanacağı düşünenler olursa boşuna hyal kurmasın . bu arada puanlar tavan yapar diye düşünüyorum ilk alımlar için .. herkeze kolay gelsin arkadaşlar

Bu sınav sonucu oncesı ne gereksiz bi yorumdur ya

Gençler sayfayı yenilemekten yorulmayın diye size özel kod yazdım :)

Buradan bakabilirsiniz : EKPSS

Sayfa otomatik olarak 2 saniyede 1 yenilenir :)

Açın arkanıza yaslanın :)

biraz sakin olun belki yarın belkide 1 sene sonra açıklarlar.. :D :D

Eli kulağındadır açıklandı açıklanacak arkadaşlar biliyorum sıka sıka diş kalmadı ama son kez sıkın dişlerinizi:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt