Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

EKPSS 2016 Sonuçlar yarın açıklanıyor. Beklentileriniz neler?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar sonuçlar yayınlandı. 14:00 da yayınladı. 60 aldım çok kötü oldu bu :(

saat iki de açıklanacak diyen arkadaşta kolpacı çıktı :D tatlı bir heyecan, iyi puan alıp mutlu olanlar olacak, kötü puan alıp üzülenler.. Allah herkese kolaylık versin.

nasıl yani bakıyorum yok açıklama filan hanı nerde :)

Açıklanma filan yok arkadaş şaka yaptı sanirim

Ekpss sonuçları hala açıklanmadı!!!

Ekpss sonuçları neden hala açıklanmadı? Saat kaçta açıklanacak bir fikri olan var mı? Ösym'yi aradım bugün açıklanacak ama saati belli değil diyorlar.

Bence bu sınavda torpıl olacak sorularıda yayınlamadılar sonucuda bugun yayınlamazlar boşuna beklıyoruz

ösym sonuç sitesi bugün reklam alsa zengin olmuştu...

hiç hoş değil bu kadar beklemek stresten öldük yazık artık

1 saat içinde ya açıklanır ya da bir açıklama gelir artık

Ne beklemem gerektiği hakkında hiçbir fikrim yok.Sorular açıklanmadığı için sonuçlar da büyük sürpriz olacak.Bu yüzden 2 kat daha stresliyiz. ÖSYM de geciktirerek yardımcı olmuyor. Hak yemiş olmasalar bari ne diyim başka...

sınavları ortalama saat kaçta açıklıyor bu ösym gerçi 10:10 sabah bir heyecan yarattı

kurdeşen oldum la..sayfa yenilemekten mause elimde kalacak..şimdi yarılıcam ortadan ikiye :)

Eyw dusuncelerıme saygına tesekkurler osym nın yapmadıgı sey degıl yanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt