Bizansa asker gönderilmesi Osmanlı Devletinin güçlendiğinin göstergesidir, iç karışıklık şıkkının olması bana göre imkansız. En yakın örnek dibimizdeki suriyeye bile asker gönderemiyorken binlerce kilometreden rusya ülkeye giriyor : )
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
seçme seçilme çünkü kurultay meclis gibi düşün kadınlarda seçme seçilme ile meclise girdi
kardeşim onu Ramazan Yetgin'den mi ne dinlemiştim zamanında.Seçme ve seçilme olmuyor çünkü hatunlar seçimle başa gelmiyor.Kutluk var.O yüzden dolayı nette araştırırsan kadınlara değer verildiğinin göstergesidir diye çıkıyor ki bu da pozitif ayrımcılığa girer dolayısıyla doğru cevap pozitif ayrımcılık olması lazım benim görüşüm.
arkadaşlar iç anadolu sorusuna buğday demişsiniz ama şeker pancarıda iç anadolu da diğer bölgeler kıyasla üretim bazında birinci. Hatta üretim miktarları buğday iç anadolu da %31 2m ton şeker pancarı ise %71 5m ton. ben bu bilgiye kıyasla şeker pancarı yaptım. siz ne düşünüyorsunuz?
pozitif ayrımcılık demek kadınları erkeklerden bir çok konuda üstün görmektir. mesela kadına iş kurması için 50000 tl verip erkeğe vermemesi gibi. bu düşünce beni o şıkkı elemeye itti. sonuçta ata erkil bir toplum ve sadece hakanın karısı için geçerli.
soru ekimi ve üretimi iç anadoluda en fazla olan aşağıdakilerden hangisiydi şeklindeydi? yulaf zaten olamaz da şeker pancarı ile buğday arasında celişkili
soruyu tam hatırlamıyorum ama hristiyanlar arasındaki çatışmalar filan yazıyordu osmanlının asker gönderimiyle alakasız buldum en yatkın seçenek osmanlının güçlenmesi geldi bana