green16 doğru yaptın nem olayını kıyılarla ilgili. mustafa kemal sorusuda suriyedeki görevi ilk gorevı oydu cevap
suriye savaştan önceydi. savaş başladığında Tekirdağ'da görevliydi.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
green16 doğru yaptın nem olayını kıyılarla ilgili. mustafa kemal sorusuda suriyedeki görevi ilk gorevı oydu cevap
yurtta sulh cihanda sulh atatürkün hangi ilke ve inkilaplarındandır
halkçılık devletçilik inkilapçılık
güncel'den 1 soru anayasadan 2 soru eksik arkadaşlar lütfen oraları yoğunlaşın ve aklınıza gelen soruları yazın.
soru suriye'deki görevi mi diyordu ? yoksa 1.dünya savaşı başladığında nerde mi diyordu?
green16 offf çerez soruyu o an ki stresle kafam karışto kaçırdım dogru sadece halkçılık.
anayasa mahkemesi tbmm parlamento kararlarından İÇ TÜZÜĞÜ denetleyemez
maalesef uykusuzluktan kaçırdıgım bir soru oldu benimde
heyecandan uyuyamadım o yüzden 2 soru bedavadan gitti
iç tüzüğü denetler. cevap tevhidi tedrisat. devrim kanununu denetleyemez
bende iç tüzük yapdım.
türkçede 1. sorunun cevabı ne =?
günlük ilk cümlem sıradan olur ama daha sonra bir kıvılcım alır tutuşur diyodu ya kıvılcım alıp tutuşması ne anlama geliyordu ? cevaplar ses getirmesi . sonradan değişme ilham kaynağı ben ilham kaynağı yaptım. cok cevap deistirdim turkcede en zorlayan soru beni 1. soruydu ?
suriyedeki görevi şam şıkkı vardı ben de onu yaptım ama az önce baktım 19.ordu komutanlıgı yazıyor kafam karıstı
bende iç tüzük yapdım.
türkçede 1. sorunun cevabı ne =?
günlük ilk cümlem sıradan olur ama daha sonra bir kıvılcım alır tutuşur diyodu ya kıvılcım alıp tutuşması ne anlama geliyordu ? cevaplar ses getirmesi . sonradan değişme ilham kaynağı ben ilham kaynağı yaptım. cok cevap deistirdim turkcede en zorlayan soru beni 1. soruydu ?
hayırlısı olsun bi ton yanlıs cıkdı sımdı 4 yanlıs 1 dogruyu goturuo dogrularım gıt gıde azalıo![]()
Dostum siklarda naska komutanlik yoktu , mustesar falan vardi bende sam komitanligi yaptim ama hangi savastan oncesini sordu onu hatirlayamadim
Milli kongre sorusu amacla ma mistir i soruyordu