Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 Atananlar Buraya

arkadaslar bu atama 2016 kaçıncı atamaydı bundan sonraki atama ne zaman olur bilen varmı

selamun aleykum. ben bılecık hızmetlı olarak atandım. sımdı benım ne zaman mıllı egıtıme basvuru yapmam geekıyr yarın gıtsem yardımcı olurlar mı. bıde tum ılceler dıyor . simdi hangı ılceye gidecegımız nasıl bellı olacak yardımcı olursnz sevınırım . tesekkurler

Atananlara hayırlı olsun.atanamayan lisans mezunları hepimize geçmiş olsun.

Ataması yapılan tüm engelli arkadaşlarıma hayırlı uğurlu olsun diliyorum. Rabbim hayırlı şekilde ekmeklerini yemelerini nasip etsin.Maalesef biz 72.70 puan, 4059.sıra ile atanamadık bu yüzden üzgünüm. Sınav süresi geçerliliğini yitirmeden kaç atama olur?Acaba bizde atanabilir miyiz?

Türkiye Atom Enerjisi Kurumu'na (istanbul, küçükçekmece) Mühendis olarak yerleştim. Yerleşen arkadaşlar içinde, yerleşemeyen arkadaşlar içinde hayırlara vesile olsun inşallah. Kurum hakkında bilgisi olan arkadaşlar özelden iletişime geçebilirse çok sevinirim.

atanan arkadaşlara hayırlı olsun.ben 3.atamada 81le atanmıştım.birde puanın yanında orayı yazan kişi sayısı önemli 70 ile tek kişi yazar atanır 90 alanın yazdığı yerde 91puan alan vardır yerleştirelemez. Bizde kurumlardan telefon ile istedikleri belgeleri hazırlayıp atandığımız yere teslim ettik bizzat elden.sonra uzun bir bekleyiş sonunda gelin bakalım zırt pırt arıyordunuz komisyonu diye :) işbaşına çağırdılar.

adaylığın kalktıktan sonra gelebilirsin. 1 sene beklemen gerek

Arkadaslar atandigimiz kuruma bilgilerimiz hemen dusuyormu yoksa zaman aliyormu. Bilen arkadaşlar varsa cevaplarsa sevinirim

MEB e hizmetli olarak atananlar bulunduğunuz ilin milli eğitim müdürlüğüne gidip bilgi ala bilirsiniz

atanan arkadaşları tebrik ediyorum meble ilgili sorularınız olursa yardımcı olabılırım :)

gül rengi

Merhaba bende meb hizmetli olarak atandım kurumu aradim listeler bize daha gelmedi en gec bir haftaya kadar gelir size tebligat gönderdik olmazsa arayıp söyleriz evraklarınız için dediler. İşe başlama olarak sizce Eylül 20 25 gibi baslarmiyiz Eylül basi evrakları versem?

beni kimse aramadı ve tebligatta gelmedi tesudufen evrakların götürüleceğini okudum öyle götrdüm mayıs 25 te atama oldu temmuz 7 de başladım ama her sene değişebili tabi bu süreç Matrix31

gül rengi meb hizmetli atandım şu anki çalıştığım şirkette finans ve idari işler memuru olarak masa başı çalışıyorum bilgisayarı iyi derecede kullanıyorum bana ne iş verirler meb de hizmetli olarak çok merak ediyorum

davetsiz kurumda çalışabilrisin bunu dile getir bence ilçe mem il mem veya hizmetli(memur) olarak

inşallah hepimiz için yeni görevlerimiz hayırlı olsun atanamayan arkadaşların psikolojisini tahmin edebiliyorum bende yaşadım çünkü lütfen kendinizi üzmeyin sonra hasta olursunuz bakın puanlar hizmetli için 78.5 kadar düştü 2. atamalarda yerleşirsiniz inşallah ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun

aynen katılıyorum ben kışın 3. atamada atandım 78 le puanlar iyi düştü şans doğdu arkadaslara

bu dediklerini yapıyosan direk okulun memuru yaparlar gıden gelen yazılara bakarsın tebliğleri tebliğ edersin öğretmenlere v.s v.s davetsiz

Bursa hizmetli kadrosu 80.725 puan ile. Herkeze hayırlı olsun.

gül rengi bilgisayar işletmeni sertifikası, diploma dengi yönetici asistanı sertifikası var ve sene sonunda da (bir fark yaratmayacaktır ama) ingilizce sertifikası olacak. Engel görme, sizce nereye ve hangi pozisyona yönlendirirler veya neyi seçme şansı bırakırlar? Teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar bende orman genel müdürlüğü ne atandım boluya listelerin açıklaması bayramdan sonrayı bulur mu ??

Ona göre istifamı vericem

Tecrübeli arkdaşlar dan yardım bekliyorum :)

Efsane hayırlı olsun bolu da nereye atandınız. Arkadaşlar içinizi karartmak gibi olmasın güvenlik soruşturması evrak teslim etmek falan en az 20 25 günü bulur diye biliyorum çünkü biz girerken tebliğ tarihinden sonra 15 20 günü bulmuştu.

bende ilk defa girdiğim kurada millieğitim bakanlığı çankırı ve ilçeleri yazıo nasıl bi yol izlemeliyim birde arkadaşlarım evliyim 1tane olum var herşeyim izmirde izmire kendimi attırma şansım varmı eş durumu falan filan bi yardımcı olurmusunuz ....sol kol engelliyim sol kolumu kullanamıyorum herkeze saygılar mutlu günler

Meb'e atanan arkadaşlar kararnameleriniz bir haftaya kadar atandığınız kuruma bakanlık tarafından gönderilir. Kararnameleriniz gittikten sonra kurumun web sayfasından gerekli duyuruyu çoğu kurum yapacaktır. Hangi belgelerle başvurmanız gerektiğini yazarlar. Belirtilen tarihlerde evraklarınızı teslim eder ve görevlendirileceğiniz yeri belirleyip size bildirirler. Çoğu müdürlük sizlerden bir dilekçe alır ve mazeretinize göre sizi istediğğniz yere en yakın kurumda başlatırlar.

Üst Alt