Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
selin vrc
Kasım ayı olmaz ise, Şubat 2017'de mutlaka alım yapılır.
minimanilist
Memuriyetlerde aday memur olarak başlanır, en az bir yıl en fazla iki yıl sonunda adaylık kalkar. Buna asaleti tasdik etme denir. Hayırlı olsun.
tolga3535
Yaşadığın İlin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne git ve durumunu anlat, senden bir dilekçe alacaklardır ve görevine İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü emrinde başlatacaklardır. Hayırlı olsun.
iyi günler ben de lisans 75puan aldım sıralama 3237 ikinci alımda şansım olur mu nasıl oluyor ben pek bilmıyorum 1000kisi cıktı mı simdi sıralamadan ilk atama ile
evet doğru ben atanalı 1 sene yi geçti ve hala aday memurum iki eğitim gördük ve ikisindende geçtim birde müdür not verecek ve adaylığım kalkacak sizinde bu şekilde adaylık 1 yıldan az 2 yıldan çok olamaz minimanilist
Bu durumda ekpss yi kazanmakla is bitmio her asama mesakatli kendim icinde butun engelli kardeslerim icinde dua ediyorum.insallah hakkimizda hayirlisi olur.hepimiz sabretmeliyiz.
Arkadaslar ise girene kadar her asamayi birbirimizle paylasalim.bilincli olarak her turlu sorulara bu forumda cvb verelim.en azindan kendimizi yalniz hissetmeyiz.
masa başındayım gelen giden yazıları takip ediyorum, cevaplanacakları cevaplıyorum, kayıtlar, öğretmenlerle öğrencilerile ilgili işler ,telefon v.s v.s böyle uzar gider ne iş yapacağın kurum amirine bağlı tabi o ne derse onu yapıyosun davetsiz
Erkankss 81 puan ile 2. atamada memurluk gelmezdi kardeşim. hatta 3. atamada bile çok zor. geçen sınavın 3 atamasına bak memurluk kaç puan ile kapatmış görürsün hemde kafanda bir fikir oluşmuş olur.. Yanki salı veya çarşamba günü il milli eğitim bölümü insan kaynakları personel atama bölümünü ara.. onlar sana gerekli bilgiyi verirler.. zendark değiştirebilir kardeşim sıkıntı olmaz. Smilemisty 2. atamada doğru tercihlerle çok rahat atanırsın.. selin vrc bu kadar karamsar olmana gerek yok. biraz sabırlı ol nisan mayıs gibi 2. atama olur o zaman doğru tercihlerle kesin atanırsın.. darkjusticer ikinci şans olmaz. 2. atamayı beklemeniz gerekiyor.. stratus Aydın'a gitmeden önce ara bilgi al. haftaya salı veya çarşambadan sonra ara bilgi verirler sana.. bayram dilekçe vererek yaşadığın yere atama yaptırabilirsin.. haftaya atandığın ilin müdürlüğünü ara bilgi al.
Orman genel müdürlüğüne atandım şimdi yapmam gerekenler nelerdir eve tebligatmı gelecek ayrıca asalet tastik olmadan tayin isteyebiliyormuyum eş durumundan
Blue Dream durumunu amirlerine anlat sana kolaylık göstereceklerdir.. Burcu0906 adaylığın kalmadan tayin isteyemezsin.. haftaya atandığın kurumu ara sana gerekli olan bilgiyi verirler.. kunta bu arama 2016/1 atamasıydı. bundan sonraki nisan mayıs gibi olur. uzaklaştırılan personeller nedeniyle birkaç ay erken de olabilir belli olmaz..
Yasir11 haftaya gidersen bilgi verirler.. ilçe olayını da orda sorarlar sana sen hangi ilçeyi istiyorsan seni oraya verirler.. yesilyenice78 3 atama olur. 3. atamada şansın olabilir..