Erkankss 81 puan ile 2. atamada memurluk gelmezdi kardeşim. hatta 3. atamada bile çok zor. geçen sınavın 3 atamasına bak memurluk kaç puan ile kapatmış görürsün hemde kafanda bir fikir oluşmuş olur..
Yanki salı veya çarşamba günü il milli eğitim bölümü insan kaynakları personel atama bölümünü ara.. onlar sana gerekli bilgiyi verirler..
zendark değiştirebilir kardeşim sıkıntı olmaz.
Smilemisty 2. atamada doğru tercihlerle çok rahat atanırsın..
selin vrc bu kadar karamsar olmana gerek yok. biraz sabırlı ol nisan mayıs gibi 2. atama olur o zaman doğru tercihlerle kesin atanırsın..
darkjusticer ikinci şans olmaz. 2. atamayı beklemeniz gerekiyor..
stratus Aydın'a gitmeden önce ara bilgi al. haftaya salı veya çarşambadan sonra ara bilgi verirler sana..
bayram dilekçe vererek yaşadığın yere atama yaptırabilirsin.. haftaya atandığın ilin müdürlüğünü ara bilgi al.
Bu kpss - ekpss umut tacirliğinden başka bir şey değil arkadaşım. Neden mi ?
1- Lisans mezunları için 1039 kadro açılmış ve 893 kişi alınmış, 146 kadro boşta kalmış:

- Bu boş 146 kadro neden doldurulamamış ? Birileri öylesine memur olsun diye mi yoksa gerçekten de kadrolara ihtiyaç var ve bu yüzden mi sınav yapıyorlar ???
2- Bu 893 kişi içinden mutlaka atandığı halde gitmeyen, sertifika gerekli kurumlarda sertifikası olmadığı için elenen, kısa bir süre çalışıp pes eden ve diğer nedenlerle boş kalan kadrolar oluşacaktır.

- Bu boş kadrolar olası 2. atamalar için tekrar doldurulacak ise ve söz konusu 2. atamaların muhtemel 2017 yılında olacağı belirtiliyor ise bu süre zarfında boş kalan kadrolarda cinler cirit mi atıyor acaba ???
3- Genelde 90 - 85 civarı bir puan ile bütün kurumlar için aranan süper memur adayları, aldıkları bu puan ile çalışacakları kurumlarda full performans testini geçmiş sayılıyor ve kendini yetiştirmiş, aptallığından şüphe duyulmadığı kanıtlanmış olmalılar ki mutlaka tercih sebepleridir
.

- Bilgisayar başında iş yapacak olan bu süper çocukların herhalde çok kitap okumuş, test çözmüş ve sınavda sorulan sorulardaki başarıları sebebi ile bilgisayar cini olduğu ortaya çıkmış ve benim gibi resmi kurumlardan 4 sertifikası olan kişiler için bu sertifikalar bizim münasip bir yerimiz için bize verilmiş olmalı, yada onlar için...
4- Yaşı ilerlemiş ve ömrünün önemli bir kısmını kpss - ekpps için çürütmüş olan bekar ihtiyarlar pek kaale alınmıyor, öncelik hakkı kıytırık sınavların başarısı ile ölçülür, ola ki 22 yaşında ilk girdiği sınavda yüksek puan alan vatandaş hem genç hem de tam aranan eleman adayıdır.

- 4. fasıl için devam edemiyorum arkadaşım admin mutlaka beni banlar anla artık...
Bu metnin bir benzerini hergün günde bir kaç kez bimer cimer göndermeye çalışıyorum. The Shawshank Redemption filminde ki Andy Dufresne misali umarım benden de bıkan birileri çıkar.