Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Ekpss 2016/1 Atananlar Buraya

Oncelikle gecmis olsun herseyin basi saglik tabi ama eger biseylerin olmasini istiorsan yapabilecegine inanmalisin artik dunya degisiyor eskilerinin yerine yeni insanlar geliyor yeni tip tedavileri teknoloji ilerliyor.eger sen ne zaman yapamam dersen hertaraftan taarruza ugrarsin.unutma hersey bizim icimizde iyilikte kotulukte.acil sifalar insallah meslek hayatina adim atarsn.

bazı arakdaşlar buradan hesaplar yapıyor 1000 kişi alırlarsa bende gırerım dıye ama maalesef turkıye gercegı su kı 3 atama dahı yapsalar memur en fazla toplamda 500 kişi alınır. yuksek puanlılar yerlestı ama ılk 600-700 dekılerın cogu pusuya yattı 2. atama ıcın o yuzden gercekcı olalım puanlarımızı heba etmeyelım.bende atanamadım cunku toplamda 105 memur kadrosu actılar. boyle komık rakamlara bızım bel baglamamız dogru olmaz. dpb istatistiklerinde engelli kadroları hep bos gorunuyor ama alınan rakam 105 kısı gerısı hızmetlı. hesaplar yapmayın puanı degerlendırın emeklerınız bosa gıtmesın. tabı bu soyledıklerım ortaogretım ıcın gecerlı

jandarma erol
teşekkür ederim bu değerli bilgi için işalah dediğin gibi olur bütün kurulu düzenim izmirde çünkü hayırlısı...

Arkadaşlar ben kilis sağlık bakanlığına vhki olarak atandım. Daha önce bu kuruma atananda hangi belgeleri istemişlerdir. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar sağlık Bakanlığına vhki olarak atanan var mı? Daha önce atananlardan hangi belgeleri istemişlerdir. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar sağlık Bakanlığına vhki olarak atanan var mı? Daha önce atananlardan hangi belgeleri istemişlerdir. Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

40 yaşından sonra 81,69 Lisans puanı ile İzmir-Foça Kara Kuvvetleri Komutanlığı Muhasebeci olarak atandım. Meslek kodu nedeni ile girebildiğimi düşünüyorum. Askeriye biraz zormuş, ama 17 yıldır özel sektörde çalıştım bunun 12 yılı yöneticilikle geçti. Emekliliğimi geçirmek istediğim yere gidiyorum. Bizim iş biraz uzun. Güvenlik soruşturması var. 3-4 ay sürüyormuş. Hayırlısı bakalım.

@tolga3535 Rica ederim; Meb İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü açıklama yaptı, Meb'e atananların dediğim şekilde atamaları yapılacak. Şimdiden Hayırlı olsun. Ha! unutmadan atamanızı, evinize yakın olan bir okul, halk eğitim merkezi veya ilçe milli eğitim müdürlüğüne isteye bilirsiniz. Buradan bakabilirsin. İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü

darkjusticer söylediklerini anlıyorum ama bunları düzeltecek kişi ben değilim.. :)
btlaltn doğru tercihlerle beraber yüksek ihtimalle atanırsın kardeşim..

Acaba 2. Tercihler ne zaman olur ???
Memur kadrosuna geçemedim...
88.65 puan
ortaöğretim hizmetli olarak adalet bakanlığında çalışmaktayım...
Inşallah memur olarak memleketime gitmek nasip olur...

Herkese hayırlı olsun kimse üzülmesin hizmetli puanları epeyce düştü hayırlısıyla 2. Tercihte istediğiniz olur atanırsınız...
Allah yar ve yardımcımız olsun...

Erkankss bende daha 200 memur bile görmedim ortaöğretimde. genelde hizmetli oluyor ortaöğretim kadroları. onun dışındakiler de sağlık ve diyanet kadroları ile çoğunluğu elektrik olmak üzere teknisyenlik oluyor. bunlar da o bölümü okuyan arkadaşlara yarıyor. düz memurluk alımı senin dediğin şekilde miktarlarda olmuyor..
vlknakn57 ikinci tercihler bir süpriz olmazsa nisan veya mayıs gibi olur.
abdullahsavcı. hangi kurumun hangi kadrosuna atandın Abdullah.

Okurken aldığım kyk kredisi geri ödemesi başladı atandığım kurumun mal varlığı listesinde banka borcunuzu da yazın derse bu kyk borcunu da yazmam gerekiyor mu?

arkadaşım engel durumun nedir bilmiyorum ama göreve başladığında hizmetli olarak tam anlamıyla ne iş yaptırdıklarını yada yaptıracaklarını merak ediyorum telefon numaramı verip sendende telefon numaranı alıp sürekli iletişim çinde olmak isterim mümkünse tabi... bende orta öpretimden 77 puanla atanamıyanlardanım ancak 2. yerleştirmede hizmetli yazacam yardımcı olursan ve bilgilendirirsen sevinirim... Ahmet aydın 0 542 558 31 85

doktorum öncelikle hayırlı olsun bende 77 punala nasip olursa inşallah 2. atamada hizmetli yazacağım ancak hizmetli olarak atananların atandıkları kurumlarda tam olarak ne işle görevlendirildiklerini merak ediyorum göreve atandığında iş başı yaptığında irtibata geçeip bilgilendirirsen sevinirim.... Ahmet aydın.... 0 542 558 31 85....teşekkürler...

Forumda çok yazıldı bu konu ama genede yazayım gideceğin yerdeki amirine baglı esasen ancak raporunda efor gerektiren ve agır islerde calisamaz ibaresi varsa ona göre iş verilecektir yoksa eger amirine kalmış bişe

Üst Alt