Milli eğitim hizmeli 78.3 le kapatmış. Benim puanın 78.0 ikinci aramada atanırım nasipse. 2.atama için bişeyler yapmalımıyız. Yoksa herzamanki gibi sessiz sessiz beklemelimiyiz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Ya bu ne haksizlik 78 le ataniyo herkes 77.5 aldim atanamiyoruz kesin ikinci atamayida yapmazlar
2. Atamada ayri kadromu acilacak bi de ne zaman olacak siz kac aldiniz zendark
Bu atamalarda atandığı halde gidip müracaat etmeyenler için yada atandığı halde sertifikası olmayıp devre dışı kalanlar için bize şans doğabilir mi ? Yoksa 2. atamaları mı beklememiz gerekir. Puan 77 lisans
2.atamaya kalır o kontenjanlar.Atanıpta gitmeyen veya yanlış tercih yapanlar 2.atamada tercihte bulunamaz.
2. atamalar gelecek seneye kalıyor herhalde. Bu sene içinde olmaz galiba...
34 yaşındayım 6 senedir kpss gir çık yapıyorum bilgisayar üzerine 4 sertifikam var. Yaşadığım bu şehirden kurtulamazsam bir çılgınlık yapmaktan korkuyorum . Harap oldum. Bende ki şanssızlık kimsede olamaz
Bende çok üzüldüm ancak neye yarar, ikinci atamada lisans için puanlar kaca düşer acaba mesela 1000 kişilik kadro açılsa çünkü benim 77 ile ikinci de bile umudum yok 83 ile kapatmış en düşük.
Usta, çok atanmak istiyodun inşallah atandınatanan tüm arkadaşlara hayırlı ugurlu olsun.
Şimdi meb'e atanan arkadaşlar işbaşı yapmadan istediği ile yerleşmesi yapılıyormu net bilgisi olan varmı ?
peki kardeşim atıyorum erzuruma hizmetli olarak atandın ama sen sinop'a atamanın yapılmasını istiyorsun (meb) dilekçe yollasan kabul ederlermi