Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

Sağol kardeşim aradım ankarayı kağıtları gnderdik dediler aradım adliyeyi gelmiş gün içinde arıcklar dedi şu ana kadar aramdlar inş öğleden snra bklyrum hepimize hayırlı olsun...

Arkadaşlar İstanbul Adalet merkeze atananlar telefonla aradığımızda kaçı tuşlayacaz onu tuşla bunu tuşla bilemedim ne yapacağımı bir yardımcı olurmusunuz...

Aradım ben bugün. Normalde bugün bekliyoruz, Ankara'dan gönderildi ama en geç pazartesi sizi ararız dediler. 0212 375 7575 Sonra sanırım 5'ti komisyon sonra 3 personele bağlıyordu.

Mal bildirim formunu dolduran var mı içinden cıkmadım

adliye ye gidip evrak listesi alanlar olmuş doğru mu web sitesinde yayınlanmayacakmıydı bu evraklar..

GOZ;

Banada bgün gün içinde arcz dediler kağıtlar gelmişdediler heralde tam hazırlayamadılar p.tesi bkliyelim mi yoksa yine arıyalımmı arkadaşlar??

İstanbul adliyesinden de aynı başarıyı bekliyoruz...

amokachi
bu güvenlik soruşturması formu tek sayfa olmak zorunda mı? bilgileri doldurunca sayfa 2'ye çıkıyor yada eski iş yerii yazmazsam şuan tam olarak sığdı tek sayfa?
birde mal bildirim formunu doldururke Kurum-Görev-Sicil no yazıyor onlara ne yazcaz sicil no ne benim ki :D birde hiç bir şeyim olmadığı için adımı soyadımı yazıp diğer bilgileri boş bırakıp imza mı atıcam...

Mal bildirimi formunu doldururken herhangi bir mal varlığına sahip değilsek boş mu bırakacağız? Bir de bende askerlikten muaf olduğuma dair belge yok askeri şube 1.5 hafta içinde verir mi?

ben teslim etmedim daha bir bilgi alamadım kurum duyuru yapmadı aramadı "İstanbul adliyesi"

.Filozof;

Ben bugün aldım arkadaşım 5dkya çkarttı şube iş için istyrum diceksin,evrağı komutana imzalattım dnşmada mühür bastı bitti kolay yani

İşe baslamayla ilgılı bı gelısme olursa paylasalım arkadaslar

Bursa 1984;

Peki bu belgeyi aldıktan sonra askerlikle ilgimizin olmadığı onların sisteminde de görülürmü? yani daha sonra asker kaçağı v.s görülürmüyüm? şubeye giderken engelli raporunu götürecekmiyim?

Arşiv araştırması ve güvenlik formunun en altındaki n<strong>üfus cüzdanı suretini onaylayanın</strong> bölümünü komisyon mu onaylayacak bir de 2 tane mi form çıkartacağız yoksa bir tane çıkartıp fotokopisini mi çekeceğiz.

Onların sisteminde bizim dahi bilmediğimiz bilgilerimiz çkyor bna emin ol!sen belgeyi al şubeden götür her belgeden birtane gtür forumu zaten elle dolduramıyosn bilgisayardan hazır formu doldurup çıktısını alyosun sadece imzayı sen atysun eksik bşey varsa komisyon söyluor zaten ben bgn evrakları tamamladım adliyemdeki komisyona teslim ettim kontrolden sonra. Bizden haber bekle bezaman başlayacağını biz sana bildircez dediler dkıntı yapma yardımcı oluyolar zaten arkadaşım sen adliyene başvurdunmu??

amokachi;

Amokachi kardeşim ben evrakları teslim ettim işe başlamam tahminen nekadar sürer?

Güvenlik formu hariç diğer evraklarıda bilgisayarda doldursak problem olur mu görme problemi olduğu için kalem yazıları okuyup yazamıyorum ama bilgisayarda herşeyi yazar çizerim :D sadece imzaları elle atarım...?

goktug61;

sen doldurmuyorsun kardeşim , adliyedeki memurlar dolduruyor zaten

Beni aradılar evraklar için 15gn içinde teslim etmem lazım, sordum mal bildirim falan bütün evrakları istersen bilgisayarda doldura bilirsin dedi imzayı ıslak atacaz tabi :D normalde ben burda dolduruyorum dedi ama sen doldura biliyorsan doldur farketmez dedi...

Kardeşim güvenlik tahkikatı nekadar sürer?ben evrakları teslim ettim biz seni arcz dediler önce teslim eden için veya şehrime atandım bu zaman olarak bir avantaj sağlarmı?yoksa herkes her il aynı andanı bşlar işe??

Bende aynı durumdayım samsunun yakın bir ilçesindeyım ilcelerde küçük oldugu için güvenlik tahkikatı kısa sürüyormus.

İşe baslamayla ilgılı bi gelişme var mı arkadaşlar.

2 ay bekliceksiniz , ben evrakları verdiğimden 2 ay sonra başlamıştım işe. sizinkide öle olur bi ihtimalle

Şimdi sistemler daha hızlı belkı daha erken olur inş

Gib e atananlar başlamış arkadaslar ins adalette baslatır tez zamanda.

Biz en son bilcz snrm birçok kurum başladı biraz daha sıkıcaz dişimizi:(

Üst Alt