Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

Bursa 1984 sen adliyeye mi atanmıstın. Cte ler adliyeden daha hızlı baslıyo anlasılan

Bursa 1984;

Ben bu numarayı aradım 03124146314 ü arayın dediler.Onu aradım çalıyor çalıyor kimse bakmıyor.Çevirdiğin bir dahili no falan var mı ?

bizide birgün biri arar umarım :D :D
unutulmuşuz sanki

1987;0312-417-77-70 dahili yok direk çkyr zaten ben adliyeye atandım ceza evleri aramaya bşladı işe yrn bşlyr arkadaşım bandırmaya gitti ben aradım bugün yine ismimi sordu daha bize ulaşmadı atandığın adliyeyi ara dediler aradım biz gönderdik dediler anlamadım ama haftaya bir hareketlilik bekliyorum verdiğim numarayı aramaya devam edelim arkadaşlar ısrarla sorun kısa kesiyolar yoksa...

Samsun adliyesi evrakları yeni göndermiş az önce aradım. Sizce ne kadar sürer arkadaslar.

Evet adliyeye yazın geldiği anda ertesi gün gel başla diyolar ama farklı şehre atandıysan 10gün süre veriyolar ev tutman için hadi arkadaşlar çoğu gitti azı kaldı tez zamanda ararlar inşallah

Ben samsundayım zaten. Güvenlik soruşturmasını beklemeden mi cagırıyorlar acaba

Yok bana dediklerine göre soruşturma bittikten snra evraklarımızı ankaraya gnderiyolar bakanlık onaylayıp atandığımız kuruma yazımızı gnderiyolar onlarda bizi arayp başlayabilirsin diyolar

Benim daha basvuru evraklarım bakanlıga yeni gitti. Dün emniyete gittim ismim yok gelmemiş daha bayagı surcek heralde bu iş.

Bakanlığa gttiyse sıkıntı yapma dönüceklerdir benim daha bakanlığa bile gitmemiş! ama sıkma kendini hep aynı durumdayız zaman durdu sanki!ama arkadaşımın bakanlığa gittikten 1hafta sonra döndüler cte tabi inş bizimde öyle olur dua etmekten başka hiçbişey ypamayız hoşçakal... (Ararlarsa yaz lütfen)

Eyvallah kardes muhakkak yazarım. İns en kisa zamanda sonuçlanır.

Birde memurlar.nette de takıp ettıyorum biri karabuk adlıyesıne cagrılmıs pazartesi iş bası yapcam diye yazmıstı.

Temas kursaydın keşke kardeşim ama iş çözülmeye başladı bakanlık sırayla yolluyor artk çorap söküğü gibi gelir gerisi yinede hangimizi ararlarsa burdan hberleşelim iyi akşamlar seyfi kardeş

Karabuk ve antalya adlıyesı baslamıs bızı nıye aramıyorlar acaba sizde bı gelişme varmı arkadaşlar

münadi;

İstanbul adliyesini aradığım da daha güvenlik soruştumanız gelmedi 1-1.5 ay daha beklersiniz dedi

Cok uzun zaman yahu neden bu kadar uzatıolar diğer kurumlar basladı.

Banada öyle dedi Bursa Adliyesi bakanlığı aradım bize ulaşınca 2-3haftaya döneriz dedi,hal böyleyken Antalya-Karabük Adliye'sinin başladığına eminmisiniz arkadaşlar???

Evet karabuk adlıyesıne atanan arkadas yazdı evraklarını ilk gun teslım etmiş işi kısa sürede hallolmus.

Bende bayramdan önce verdim ama halen sonuçlanmamış ceza evler istedi güç.sorştrması bitmeden gönderdik dedi

Acaba her il farklı uygulamanı yapıyor?bize böyle bir talep yok şuan diyorlar

Anlamadıgım kadarıyla her ilin evrakları gonderme süresinden kaynaklanıyor. Küçük iller işlemi erken bitirio. Mesela samsun evrakları ankaraya daha gecen hafta gondermiş. Yani sonuclar acıklandıktan 35 gun sonra dolayısıyla sürec uzuyor.

Bursa daha göndermemiş Bandırma Cte ye atanan arkadaşım geçen hafta işbaşı. Yaptı:(

Aynen öyle tek dileğim yeni yıla girmeden işe başlayabilmek işin en kötü yanı elimden gelen bişey yok zaman durdu sanki!!

İns daha erken olur. Ben daha beklemıyorum. Farklı işlerle vakıt gecırıyorum. Bekle nereye kadar.

Bende öyle yapıcam düşünmücem artık aradıklarında gideriz hayırlı akşamlar kardeşim

o kadar kafaya takmayalım arkadaşlar sonuşta 120bin engellinin 5milyon kpss adayının yapmak istediği şeyi yaptık biz atandık 2-3ayın lafı mı olur bu kadar tez canlı olmayalım, şükürler olsun atandık... Aralık maaşına yetişeceğiz inşallah bir sıkıntı olmazsa

Üst Alt