Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?
1987;0312-417-77-70 dahili yok direk çkyr zaten ben adliyeye atandım ceza evleri aramaya bşladı işe yrn bşlyr arkadaşım bandırmaya gitti ben aradım bugün yine ismimi sordu daha bize ulaşmadı atandığın adliyeyi ara dediler aradım biz gönderdik dediler anlamadım ama haftaya bir hareketlilik bekliyorum verdiğim numarayı aramaya devam edelim arkadaşlar ısrarla sorun kısa kesiyolar yoksa...
Evet adliyeye yazın geldiği anda ertesi gün gel başla diyolar ama farklı şehre atandıysan 10gün süre veriyolar ev tutman için hadi arkadaşlar çoğu gitti azı kaldı tez zamanda ararlar inşallah
Bakanlığa gttiyse sıkıntı yapma dönüceklerdir benim daha bakanlığa bile gitmemiş! ama sıkma kendini hep aynı durumdayız zaman durdu sanki!ama arkadaşımın bakanlığa gittikten 1hafta sonra döndüler cte tabi inş bizimde öyle olur dua etmekten başka hiçbişey ypamayız hoşçakal... (Ararlarsa yaz lütfen)
Temas kursaydın keşke kardeşim ama iş çözülmeye başladı bakanlık sırayla yolluyor artk çorap söküğü gibi gelir gerisi yinede hangimizi ararlarsa burdan hberleşelim iyi akşamlar seyfi kardeş
Banada öyle dedi Bursa Adliyesi bakanlığı aradım bize ulaşınca 2-3haftaya döneriz dedi,hal böyleyken Antalya-Karabük Adliye'sinin başladığına eminmisiniz arkadaşlar???
Anlamadıgım kadarıyla her ilin evrakları gonderme süresinden kaynaklanıyor. Küçük iller işlemi erken bitirio. Mesela samsun evrakları ankaraya daha gecen hafta gondermiş. Yani sonuclar acıklandıktan 35 gun sonra dolayısıyla sürec uzuyor.
o kadar kafaya takmayalım arkadaşlar sonuşta 120bin engellinin 5milyon kpss adayının yapmak istediği şeyi yaptık biz atandık 2-3ayın lafı mı olur bu kadar tez canlı olmayalım, şükürler olsun atandık... Aralık maaşına yetişeceğiz inşallah bir sıkıntı olmazsa