Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

Ben bu gun aradım bekleyın dedıler bekleyelım bakalım

Ben geçen hafta aradım daha evrakların tamamı bize ulaşmadı dediler onlar ulaşcak ondan sonra tebligatları yollucaz dedi sanada bir zaman vermedi dimi?:(

Bağlı olduğumuz ilçe emniyeti arasak, soruşturmayla ilgili bilgi verirler mi acaba? İkametine sivil gelen oldu mu?

Bursa 1984;

Arkadaşım Ankara yı mı aradın yoksa atandığın birimimi?

Memurluk bu asırda bulunmaz nimet hakkını verene 2000 tl cıvarı maası var şükrolsun.

Arkadaslar güvenlik tahkikatı durumu var biliyorsunuz bu işi bulunduğumuz yerdeki emniyet şubesi yapıyor. Edindiğim bir bilgiye göre emniyet bu işi sıraya koyuyormus artık bir ay sonra mı iki ay sonra mı gelir bilinmez kendimiz emniyete gıdıp bu süreci hızlandırabılırız galıba.

Goking;Ankarayı aramıştım hepinize aynı anda yollucz demişlerdi tebligat

o zaman daha fazla bekleriz
ama arayalı tam 2hafta oldu toplamda evrakları verdiğimiz tarihte 4-5 hafta oldu ben en geç kasım sonu gibi tahmin edyorum daha önce atananlarda zaten öyle demişti birçok kurum başladı bizim Adalet bakanlığı olmasndan dolayı normal bitaz uzaması bnde sabırszlnyorm ama ypck bşey yok inş Allah işimize başlamayı biranevvel nasip eder herkese başarılar dilerim...

2013 ömss 2. Yerleştirmede güvenlik tahkikatı soruşturması isteyen kadrolara yerleşenler uzun süre beklemışti,muhtemelen Aralık ayını bulur sonuçlanması ve işe başlamanız. 3 ayı gözden çıkarın bi kere.

evrakları. Vereli 2ay oldu bu ayın sonu gibi inş bşlrz ama yinede ankarayı arayıp durumumuzu sorgulatmalıyız arkadaşlar biraz bastırırsak belki bir hareketlilik getiriz diye düşünüyorum...

Bursa 1984;

Hangi numaradan iletişime geçmiştin hocam daha önce ben de arıyım

goking;

0312-417-77-70 yrn bidaha arcm sık sık arayalım arkadaşlar sesimizi duyurursak biraz da olsun süreci hızlandırırız beklemekle zamanda geçmiyor

Ankarayı aradıgımda atandıgınız ili takip edin diyorlar size onlar haber verecek diorlar.

tercih yapmayıp da 2.atamayı bekleseydik daha iyidi şurda ne kaldıki ikinci atamaya hiç değilse yaşadığım şehre atamam garanti olurdu....

Bugün aradım Ankarayı tekrar evraklar tamam ama daha başlatmadılar dendi bana yine birzaman ve tarih vermediler biraz bekleyin dendi bnde 2aydır beklediğimi söyledim yakında başlatırlar dediler arayalım arkadaşlar 3-5günde bir arayalım

Bende aradim ismimi sordu evraklariniz inceleniyor dedi hafta sonuna dogru bi daha arayin dediler.

Merhaba
Adalet Bakanlığına atanan arkadaşlar düz memur olarak mı atandınız ? Lisans mezunumusunuz ? Yükselme var mı ? Nasıl yükselme oluyor Adalet Bakanlığında ne oluyorsunuz yükselince ? Bu konuda bilgi verebilirmisiniz ?

csharpci;

hukuk falan okuduysan yükselmen işe yarar. memur veya vhki olarak başlarsan yükselip napcan:) belli bi hizmet yılı istiyorlar. hukuksal evrak kayıt getir götür işleri zaten ilk defa görenler için çok ters. iş aslında dışardan baktığımız gibi toz pembe değil.dua edin sizleri yoğun bölümlere atmasınlar. orası tam kısmet işi , ondan sonra işi öğrenmeye bakın

lafın kısası bu kadar heyecan yapmanıza değecek birşey değil başlayınca görürsünüz.

Baska arayan oldu mu ben yarin bi daha ariyacagim

Bandırmaya atanan arkadaşımı aramşlar bgn yrn gel başlayabilirsin demişler cezaevine atandı yarın tekrar arayıp ismimizi sorgulatalım hareketlilik başladı

Üst Alt