Selam amokachi bende kartal adalete atandım. Allah herkese nasip eder inşallah gercekten 3 4 ay sürermi sınavı gec yaptılar belki süreç hızlı ilerler diye umut ediyorum. Çalışma şartları ve iş ile ilgili konuşabilirmiyiz zorluğu varmı yoğun oluyormu bilgi verirsen cok sevinirim şimdiden teşekkürler.
hayırlı olsun , tanışırız zaten sorun değil. adliye iyi iş yoğun tabi haliyle dünyanın en büyük adliyesi . ama seni zorlayacak yere vermezler rahat ol. 3 ay kesin sürer boşuna adliyeyi arayarak kendinizi yormayın.sen nerde oturuyosun ? memurmu hizmetlimi kazandın ?
hiçbişey yapmadan bekliceksin. adliyeden seni arayıp sölerler neler olacağını . sıkıntı yokbende adalet bakanlığına atandım gelişmeleri güncel olarak yazarsanız sevinirim nasıl ilerleyeceğim konusunda hiçbir fikrim yok belgeleri doldurma olsun nereye gönderileceği olsun. herkese hayırlı olsun teşekkürler.
2000 tl alırsınız ortalama , çalışma şartlarıda iyidir , sıkıntı yapılacak bişey yokarkadaşlar adalet bakanlığı memur maaşlarıyla alakalı hiç bir sonuca ulaşamadım. maaşları nedir çalışma şartları nedir?