Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Adalet Bakanlığı'nı Kazandım. Ne yapmalıyım şimdi?

Selam amokachi bende kartal adalete atandım. Allah herkese nasip eder inşallah gercekten 3 4 ay sürermi sınavı gec yaptılar belki süreç hızlı ilerler diye umut ediyorum. Çalışma şartları ve iş ile ilgili konuşabilirmiyiz zorluğu varmı yoğun oluyormu bilgi verirsen cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

hayırlı olsun , tanışırız zaten sorun değil. adliye iyi iş yoğun tabi haliyle dünyanın en büyük adliyesi . ama seni zorlayacak yere vermezler rahat ol. 3 ay kesin sürer boşuna adliyeyi arayarak kendinizi yormayın.sen nerde oturuyosun ? memurmu hizmetlimi kazandın ?

bende adalet bakanlığına atandım gelişmeleri güncel olarak yazarsanız sevinirim nasıl ilerleyeceğim konusunda hiçbir fikrim yok belgeleri doldurma olsun nereye gönderileceği olsun. herkese hayırlı olsun teşekkürler.
hiçbişey yapmadan bekliceksin. adliyeden seni arayıp sölerler neler olacağını . sıkıntı yok

arkadaşlar adalet bakanlığı memur maaşlarıyla alakalı hiç bir sonuca ulaşamadım. maaşları nedir çalışma şartları nedir?
2000 tl alırsınız ortalama , çalışma şartlarıda iyidir , sıkıntı yapılacak bişey yok

Amokachi kardeşim mustafa arkadaşın merkezde yani osmangazidemi? Tanışmk istyrm gerçekten adalet bakanlığıen sonmu açıklar:( güvenlik tahkikatı nezaman başlar?

Teşekkürler memmun olurum ben maltepe carrefourun orda oturuyorum tugayyolunda yakın adlileye memur olarak atandım. çalışma saatleri falan nasıl mesaiye falan bırakıyolar mı ? merak edip soruyorum işte zaten başlayınca belli olacak hepsi:)

ffuat;

iyi yakınsın yol sorunun olmaz , 8:30 17:00 mesaiye biz kalmıyoz ama değişebilir yani müdür kal derse kalırım ben . bide akbil alıyoruz 95 tl onuda ekle maaşına .

Saol verdiğin bilgiler için teşekkür ederim tekrardan

Amokachi akbil ulaşım parasını ayrı mı alıyosunz maaşlamı veriyolar?verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim şu stresli geçmeyen zamanda bizleri bir nebze olsun rahatlattığın ve aydınlattığın için Allah senden razı olsun Allah gönlüne göre versin inşallah bizlerde memur olduğumuz günü yaşamak nasip olur hayırlı akşamlar...

Arkadaşalr bende Adalet Bakanlığı İstanbul Merkez'e atandım Merkez "İstanbul Adliyesi Çağlayan" mı oluyor... dilekçe verip Kartal Adliyesine aldırma şansım var mı Trabzon'dan gelip ev tutacaz yardımlarınızı beklerim tanışmak isterim....

Arkadaşalr bende Adalet Bakanlığı İstanbul Merkez'e atandım Merkez "İstanbul Adliyesi Çağlayan" mı oluyor... dilekçe verip Kartal Adliyesine aldırma şansım var mı Trabzon'dan gelip ev tutacaz yardımlarınızı beklerim tanışmak isterim....
Merhaba. Ben de Istanbul merkeze atandım. Evet yeri Çağlayan'daki Istanbul Adalet Sarayı. Belge tesliminde belli olacak ama sorduğumda merkezde olursunuz demişlerdi. Hayırlısı olsun.

Merhaba. Ben de Istanbul merkeze atandım. Evet yeri Çağlayan'daki Istanbul Adalet Sarayı. Belge tesliminde belli olacak ama sorduğumda merkezde olursunuz demişlerdi. Hayırlısı olsun.

iş yerne yakın ev tutacaım için çağlayan falan oralar uçuk fiyatlardır hep ya :D yandık

iş yerne yakın ev tutacaım için çağlayan falan oralar uçuk fiyatlardır hep ya :D yandık
Evet maalesef. Ben de uzağım oraya ama neyseki metrobüs var, çoğu yerden ulaşım kolay olur.:) Kiralar çoğu yerde pahalı. Hayırlısı olsun.

2008-2010arası 2sene kaldım İstanbul'da ama Çağlayan adliyesi yoktu o zaman metrobüse yakınmıdır ona görede yakın semtlerden ev bakabiliriz....
Sizin engeliniz ne ben görme olduğum için santral e geçiş isteyecem verirler inşallah..

Metrobüse yakın diyorlar. Benim de gözden ama genelde ışıkla karanlıkla ilgili problemim. Belge tesliminde ilçe verirlerse ona göre biz de taşınmayı düşünüyoruz ama Avcılar'dan ulaşım sorunu yok. Metrobüs güzergahı sıkıntısız:)

Istanbul Adliyesi'ne bağlı olan yerler sınırlı aslında. Çünkü diğerleri ayrıca kadro açtı. Bakırköy, Gaziosmanpaşa, Kartal vb verilmez ama dediğin gibi Silivri olabilir ama onu da ikamet yakınsa verir, yoksa merkeze atanan merkezde kalır.:)

Ben zaten dışardan gelicem diye sürmesinler Silivri ye :) merkez iyidir yinede :) neyse iş yerinde çok görüşürüz artık... İsim ne sizin benim Göktuğ

Merkez bence de iyidir. Fatih ben. Memnun oldum. Artvinliyim ben de.:)

Arkadaslar bu sabah bi arkadaşım ankara adalet bakanlığına gıttı benım atama durumumu sormak için orda bilgilerim görünmüş atandı diye bu hafta içi buyuk ihtimalle atandıgım ile samsuna tebligatını göndeririz demiş.

GOZ;

arkadaşlar metrobüse çok yakın hemen kenarında içiniz rahat olsun :)

İnşallah hepimizin tebligat gelir ve evraklar açıklanırda bayram öncesi bari bu işi halletmiş oluruz bayramdan sonrada sadece güvenlik tahkikatı kalır biraz daha sıkıcaz dişimizi...

bursa 1984;
teşekürler öncelikle , inşallah biran evvel başlayıp memur oursunuz , akbil yol parası evet ayrıca maaşın dışında veriliyor ama zannedersem heryerde verilmiyor , ist ank ve izmir diye biliyorum ben .

arkadaş mustafa değildi ya koraymış faceden baktım karıştırmışım kusura bakma , naptın gidip baktınmı adliyeye ?

goktug61;
evet merkez çağlayan oluyor , dilekçe verip kartala gelende var , kartaldan çağlayana gidende var . Sende verirsin dilekçeni sıkıntı olmaz , ayrıca kartalda evler ucuz değil söleyim

Kartal-Çağlayan ev kirası ne kadar fark eder ki en uygun neresidir...

adalet bakanlığı hala açıklamadı bu kadar mı olur yaaa en yavaş kuruma atandık galiba :)

kahya67;

daha güvenlik soruşturması var 2aydan önce işe başlarsan sevincem :D

Az Önce adana adliyesini bir aradım. Daha kendilerine yazı ulaşmadığını söyledi numaramı aldı yazı geldiğinde arayacaklarını söyledi. Siz de atandığınız İldeki adliyeyi arayın numaranızı isterler belki işiniz daha hızlı olabilir.

Ankara, 1-2 güne belli olur diyor. Illerdekilerin henüz haberi yok sanırım.

Arkadaşlar en az 2,5 / 3 aydan aşşağı aranmazsınız sabırlı olun , bende sizin gibiydim zırt pırt arardık adliyeyi aynı şeyi bizede sölerlerdi . Ama ilk dedikleri gibi 3 ay sonra başladık siz bekleyin hele

Belgeleri teslim edelim de, bekleriz ne yapalım:)

Üst Alt