Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme (ÖMSS) Sınav Sonuçları Açıklandı

muzo_74;

70 puanla 1477ci sirada olman imkansiz be kardeşim 14770 yazsaydın :)

83,407 puanım...
önlisans mezunuyum..

368. olmuşum.. Allah herkesin yardımcısı olsun..inşallah hak eden herkes yerleşir..

77.33071 puan 6464 sıralama ortaöğretim genel özürlü

birde merak ettiğim ön lisans ve lisans katagorilerinden toplam kaç kişi sınava girmiş bunu yazabilirseniz sevinirim . ortaöğretim 47334 kişi . diğerleri ?

lise
ÖMSSP1 Puanı 69.89765

Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası 15250

teşekkür ederim ferdi öztürk kardeşim . 47334 + 6950 + 5170 : 59454 kişi sınava girmiş 20 bin kişi alacaklarını söylüyorlar buna göre lisans ve ön lisans ın tamamı orta öğretiminde ilk 10 bin sırası girebilecek gibi görünüyor ama tabiki önemli olan kurumların istekleri ve tercihlerimiz. hepimize hayırlısı olur inş.

aynen cimcime, orkun ben datça'dan, sınavın sonlarında bir sayfa daha farkettim!
panik oldum bide amerikada okudum)98.12 de kazamla dönmüş oldum:yarımyamalak)
62 birşey olabilirmi acaba?
emekliliğime 5sene kaldı zira..)malulen-33ümben)

Genel özürlü 69.1552 16364. olmuşum iyimidir kötümüdür bilmiyorum ? Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.

genel özürlü 69.15552 16364.olmuşum yerleşebilecek miyim acaba bilmiyorum.Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

bu sınavda foss cıkacak gibi geliyor bana arkadaşlar

önlisans puan 73 kusurat sıralama 1850 merak etmekteyim her kategoriden kaçar tane alınacak :))

Cümleten Selamlar

Sorun çözüldü.

Ortaöğretim 67.40355 3 tane test çözüp girmiştim ancak bu kadar oluyo demek ki gerçi çalışan arkadaşların da dediği gibi çalışmanın pek faydası yok gibiydi.

SedoRKinG;

kardeşim Şifrene iyi bak ve iyi yaz cünkü karişik şifrelerden oluşur hiç birşey yapamiyorsan hemen lise düzeyinden bir okula git 3 tl verip yeni şifre almani öneririm.

FMDAG;

Teşekkür ederim sorun çözüldü girdi şimdi. şifreyi doğru giriyordum ama kabul etmiyodu neyse düzeldi :)

xxxman;

xxxman eşimden sonra en cok senin aldığın puana sevindim. :) çünkü memur olupta bu sınava girenlere cephe alan ender kişilerden biriydin. kardeş tebrik ederim. meb sınavı lise düzeyi çok ama çok kolaydı.. mebe atananlar bu sınavın sorularını görünce mebin sorularını öpsünde başına koysun. bi arada birisi kıskanıyonmu demişti aldığımız puanı meb lise sınavvına giren biri idi. :D gülmekten başka bişi yapamadım... çünkü o sınav harbi kekti. neyse eskiye mazi derler önümüze bakalım... inş. Memur olmayanlar hakkıyla atanır.

bende 83.587

DOGRU YANLIŞ

22 6

20 8

Genel sıralama 47334 başarı sıralama 2460 VALLAHA INSALLAH ATANIRIM COK IHTIYACIM VAR

tercih kılavuzu açıklanıp,her öğrenim grubundan kaç kişi alınacağı açıklanınca üç aşağı beş yukarı herkes atanıp atanmayacağını tahmin edebilecek diyelim lise mezunu 1800 kişi alınacak sıralamada 1800 kişi içerisindeyseniz yanlış tercih yapmadıktan sonra atanma şansınız yüksek olur..

Arkadaşlar ömss atmalarında da MEB atamalrında oldugu gibi aynı puanda olan arkadaşlar yaş olayı olacakmı acaba bilgisi olan varmı

ferdi öztürk;

lise mezunuyum sıralamam 1133, puan 87,5 umarım atanma şansımız olur. :)

aksamcı; sınav kılavuzunda öyle birşey yazmadı ama tercih kılavuzunda yazar mı bilmem?

aydın; dediğim gibi lise mezunlarına 1133 kadro açarlarsa ve yanlış tercih yapmazsan atanama şansın yüksek..hayırılısı artık..

56.21653 puan ile 38551 sıralama ile 47334 kişinin arasından şansımın büyük olcanı düşünüyorum :(kısmet hayırlısı bakalım...puanlamayı neye göre hesapladılar acaba 15 doğrumun arasında 56.21653 puan bana göre gayet çok iiinasıl hesapladılar?açıklık getirirmısiniz...

serife;merak ettiğin sorunun cevabı;standart sapma..

serkan13; tercih kılavuzu açıklanmadan birşey söylemek zor..inşallah olur..

kuralar hakkında hiç mi açıklama yok sadece sınava girenler mi engelli

kadran; kura başvuruları daha yeni bitti..başvurular tek tek inceleniyor,10-15 gün içinde ösym sitesinden kura tarihi açıklanır..sabırlı olmak lazım bu bir süreç sırayla hepsi olacak..

merhaba,
bu atamalardan nasıl haberdar olacasğız. nezaman nereye kadro açılacağını nasıl takip edeceğiz.
teşekkürler.

Üst Alt