Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2012 Özürlü Memur Seçme (ÖMSS) Sınav Sonuçları Açıklandı

: Benim puanım da 86. Bende atanabileceğimi düşünüyorum. Ama ben yaşadığım şehir dışı tercih düşünmediğim için acaba atanabilr miyim diye düşünüyorum. Hayırlısı ile tercih kılavuzu bir çıksa da rahatlasak.

lisemezunuym sınav girdmde90aldm türkiye sıralamm721kazanmışmda bundn sonra ne yapcm? yardımcı olur musunuz şimdiden tşk ler ....

tşk ler tercih kılavuzu ne zaman açıklacak ve biz nerden bakacaz bu kılavuzlara?

61.78346 bir arkadaşım bunu almış bişi çıkarmı

ÖMSSP1 Puanı

Arkadaslar puanlar belirlendi ancak nasıl ve ne zaman tercih yapıp göreve baslayacagımız hakkında bilginiz var mı? Ben 65 aldım fakat şu an bir sey ifade etmiyor, tercihlere göre her sey degisecek...

arkadaşlar 68 almısım lıse ama ne fark ederkı 100 alsak ne olaca 100 alanlar da tercıh klavuzunu beklıyor 0 alanlarda nezaman yayınlanacak onu bılmek lazım

Puan 64.5 Sıralama 3335 Lisans Okulöncesi ögretmenlik....

slm arkadaşlar ben adanadan kura oylamasına girdim acaba sonuçlar ne zaman belli olacak bir bilgisi olanlar lütfen bana mesaj atabilirmi

Arkadaşlar. ÖSYM internet sitesinden okudum. Tercih kılavuzu 11 Temmuz'da yayınlanıyor. Tercihler 11 - 20 Temmuz tarihleri arasında. Hayırlı olsun.

Konu başlıgını baştan sona okudum. Burada yazılanlara bakıyorum da bunlar memur olacak insanların derdine deva olacak! Allah yardımcısı olsun insanların !!

ben 90nın üzerinde aldım gremedim fazla ümütlenmek boşa

lısedır heralde ıstanbul -ızmır -ankara 92,93-p asagıda duzmemuryok .. 98bıle var. 2014u sen duşun artık puanlar ucacak dıyorus kımse ınanmıyo..

hayat gerçek olmayınca mezun sorulmuyor başarıları değerlendirmek zor

2012 2013 atananlar

Arkadaşlar 2012-2013 kaç puanla nerelere atandınız lütfen cevap yazın tşk

Üst Alt