Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci
2005 yılında işe girişim prim 7.200 gün, işitme kaybı %40 süresiz raporum mevcuttur. Sgk gittiğimde hastaneye sevk edecekler hastane’ de muayeneye tüm bölümlerine gireceğim yoksa tek kulak burun boğaz bölüme gireceğim.
Benim ilk ara kararım çıktı 2011,2018,2023 yılların da istanbul ve ântâlya da ki hastanelerde göz muayenesi görme keskinliği epkriz sonuçlarını istediler hastaneleri aradım buraya gelmeniz gerekiyor diyorlar nasıl hepsine gidicem kara kara düşünüyorum direkt hastanelere faxlâsalar hastaneler medula üzerinden sonuçları gönderse bizim gibiler yorulmasa olmaz mı yani arkadaşlar
3 ay önce alınmış rapor ile başvurmama rağmen eğitim araştırma hastanesine mamüllük için üst yazı ile gönderdiler. Yüzde 60 olan oranım yüzde 20 olmuş. 2 si de devlet hastanesi arada bu kadar fark nasıl oluyor. Eğitim araştırmada doktorun kendisi yok stajer çoluk çocuğun eline kalıyoruz. Mamüllük için yüzde 20 engellilik için yüzde 60 desem o da değil e devlete engelli raporu olarak düşmüş. Şimdi benim engelliliğim de mi kalktı
Vallahi öyle biliyormusun mal beni arıyor emeklilik onaylandı dedi bir gün sonra oran ağır gelmiş dedi eee dedim ne olacak malulen emekli olacaksın maaş baglayacaklar dedim yok öyle bir dunya 40k maaşı bırakıp 17 ile nasıl geçineyim ben ev kiram 19 benim ulan nasıl bir ülkede yaşıyoruz
@Ferhat3333,
şimdi üstad senin daha yılın dolmadan başvurumu yaptın ?
benim kurumuma ne kadar maaş alırım diye sordum ancak başvuru anından sonra emekliliğin güncellendikten sopnra belli olur diyor ben şimdi gitsem basvuru yapsam emeklilik zamanında kendı insiyatifimle devam edebiliyor muyum yoksa direk emekli mi oluyoruz bir kamu bankasının özel sandığına baglıyız biz.
2005 yılında işe girişim, prim 7.200 gün, işitme kaybı %40 süresiz raporum mevcuttur. Sgk gittiğimde hastaneye sevk edecekler hastane’ de muayeneye tüm bölümlerine gireceğim yoksa tek kulak burun boğaz bölüme gireceğim.
Bütün bölümleri gireceksin emeklilik başvurusu yapıp sgk doktorları raporu inceleyip onlar tekrar muayene isterse o zaman hangi bölümden muayene isterse oraya gidersin
Gençler herkese selam iyimisiniz biliyorsunuz evrağa itiraz ettim bugün ysk ya gitmiş evrak bakalım yakın zamanda karar gelecekmi ? İnşallah hastaneye sevk ederler beni de güncel durumumu görebilirler?