Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@romulus, yarın bizim de muayenemiz var kulak burun boğaz bölümünden odyolog ekibi acaba sizin dediğiniz gibi implant ve ameliyat ile ilgili ayrıntılı bilgileri evrağın arkasına yazıp kaseleyip verebiliyor mu gerçekten genelde odyolog ekibi mesleğe yeni başlamış genç arkadaşlardan oluşuyor bilgi sahibiler mi bilemedim

@hasanusta3838,

Nasıl yani anlayamadım ? Kendimiz heyette onaylatmak tan bahsediyorsunuz sanırım o süreç geçti suan yüksek saglik kurulunda ondanda ara karar istedim bakalım ara karar çıkarsa ekleteceğim hastaneden

@romulus,

Bunu eksik olup olmadığı SGK hastaneye veya karar aşamasında söylemiyor sıkıntı burada ben kendim ara karar çıkartıp söylemem lazım yoksa İsitme engelliler bu durumdan bihaber buradan İsitme engelli olan bireylerin bu konuya dikkat etmesi gerekiyor
heyet doktoru SGK mevzuatında olan istenilen şeyi bilmediği için raporu kendi usulüne göre düzenleyecek mecbur burada herkes aynı sıkıntıyı yaşayacak bakalım heyet raporunu çıkaran KBB uzmanı bu konuda söylediğimizde bir sıkıntı çıkarır mi zamanla göreceğiz

@Manemm,

İlk aşamada ki süreçlerden bahsetmiştim. Yüksek sağlık kuruluna ne zaman dosyanızı yolladılar ve kaç günde Yüksek sağlık kurulundan karar çıkmıştı.

@hasanusta3838, yüksek saglik kuruluna 20 nisanda red kararı gelmiş bana ulaşmadı ben SGK gidip öğrendim 19 haziranda 19 Haziran dada itirazda bulunmuştum karar çıkmadı henüz bekliyorum

@mehmet-41,

Bana ,20 Mayıs'ta geldi ara karar ama kendileri sevk etmediler yine benim belirlediğim hastaneye gittim ,EAH hastaneye. Oraya gidince bu sefer heyete girmeyeceksin tek hekim bakacak sana ve seninle alakalı görüş bildirecek ondan sonra hastanenin SGK ya gönderme süreci başlayacak bu 15-20 gün sürüyor o işlemde daha sonra başvuru yaptigin müdürlük tekrar dosya oluşturup bölge sağlık kuruluna sevk ediyor dosyayı

@Manemm,

Şimdi anladım. Sizin dosyanız hangi tarihte Ankara Yüksek Sağlık kuruluna gitmiş. Hastalık neydi kaç oran vermişlerdi.

@hasanusta3838,

İsitme ve konuşma 62 oran tek İsitme 52 heyet oranı , dsb olarakta 70+70+ 120+120 ( hic duymuyor olarak belirtmişlerdi bu karara 20 nisanda saglik kurulu red vermiş olup itirazımı yüksek saglik kuruluna 19 haziranda yaptım 23 haziranda gitmis beklemedeyim

@mehmet-41,

Bana ,20 Mayıs'ta geldi ara karar ama kendileri sevk etmediler yine benim belirlediğim hastaneye gittim ,EAH hastaneye. Oraya gidince bu sefer heyete girmeyeceksin tek hekim bakacak sana ve seninle alakalı görüş bildirecek ondan sonra hastanenin SGK ya gönderme süreci başlayacak bu 15-20 gün sürüyor o işlemde daha sonra başvuru yaptigin müdürlük tekrar dosya oluşturup bölge sağlık kuruluna sevk ediyor dosyayı
Arar karar evrağındakileri tam olarak tetkik ve görüş eksiksiz olsun isteğimiz budur bir önceki ara kararda istenmeyen uzman görüşünü şimdiki kararda istiyorlar taksit taksit hayırlısı bakalim

Üst Alt