Merhaba Arkadaşlar, Herkese geçmiş olsun dileklerimi sunup soruma geçeyim.
Bildiginiz üzere uyku apnesi için 1 gece hastanede yatıp testlere Taabi tutuldum,
sonuç ise
TANI: orta osas Obstrüklif sleep apne sendromu Posizsyonla agırlaşan)
KARAR Hastaya cpap titrasyonu önerildi .
şimdi arkadaşlar sorum şu. bu nedir?
Bazı arkadaşlarımız bunu neden doktora sormadın diyebilir, Geçmişteki doktorları bilirsiniz ve halen aramızda olan huysuz soru sorma sendromu olan doktorlar var, kim kimdir bilemeyiz, bende soramadım.
Eger bu hastalık ciddi bişeyse ki bana göre öyle , uyku nedir bilmiyorum, sonuçları nedir, işsiz oldugum gibi iş hayatıma daha hevesli olmamı saglayacakmı bu ( cpap) cihazı. vucut kitle endexim
Vücut Yüzey Alanınız: 2.43 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 73 kg
İdeal Kilonuz: 71 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 42.6 kg / metrekare
sizce rapor alıp iş konusunda daha kolay iş bulmamı saglarmı, aksine hastalara iş bulmak dahamı zor.
sizce raporum ne olur?
Bildiginiz üzere uyku apnesi için 1 gece hastanede yatıp testlere Taabi tutuldum,
sonuç ise
TANI: orta osas Obstrüklif sleep apne sendromu Posizsyonla agırlaşan)
KARAR Hastaya cpap titrasyonu önerildi .
şimdi arkadaşlar sorum şu. bu nedir?
Bazı arkadaşlarımız bunu neden doktora sormadın diyebilir, Geçmişteki doktorları bilirsiniz ve halen aramızda olan huysuz soru sorma sendromu olan doktorlar var, kim kimdir bilemeyiz, bende soramadım.
Eger bu hastalık ciddi bişeyse ki bana göre öyle , uyku nedir bilmiyorum, sonuçları nedir, işsiz oldugum gibi iş hayatıma daha hevesli olmamı saglayacakmı bu ( cpap) cihazı. vucut kitle endexim
Vücut Yüzey Alanınız: 2.43 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 73 kg
İdeal Kilonuz: 71 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 42.6 kg / metrekare
sizce rapor alıp iş konusunda daha kolay iş bulmamı saglarmı, aksine hastalara iş bulmak dahamı zor.
sizce raporum ne olur?