Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Atananlar?

Aynen kardesim :) yapacak bir sey yok bekleyelim bakalim .

Evrakları teslim ettiğim İzmir halk sağlığı kurumu 9 eylül akşamı kargo ile Ankaraya evrakları göndermişler heran haber gelebilir bekleyin dediler bizi arıcaklarmış inşAllah en kısa sürede ararlar..

Nuri kardes bu rapor sıkıntı olmaz insallah onun icinde bekletmezler valla artik gına geldi ya hayata adapte olamiyrm

forevergs

Aynen benimde içimde o sıkıntı var rapor sıkıntı olursa tekrar uzar işe başlamak, işi bıraktık işe başlarız diye işsiz olunca çok sıkılıyoruz maddi açıdan da sıkıntı oluyor beklicez bizi aramalarını elden başka hiç bişey gelmiyor kardeşim..

Arkadaslar sizlerle paylasmak istedigim duygularim var uzun olabilir ama okumak isteyen okur oncelikle engellileri onemseyen akp hukumetini tebrik etmek istiyorum akpden once biz engellileri dusunen hukumet yoktu bizler emek verdik ve kazandik hic bir torpilimde yok ben özel sektorde cok calistm ve cok ezildim en sonunda bu sınava calistim tam5 ay evden cikmadm ve allahin izniyle kazanarak atandim cok bekledik sabrettik bundan sonrada bekleriz hic sıkıntı yok siz degerli kardeslerimede sabretmeyi oneriyrm yani sonunda yerlestik ya gerisi onemli degil neyse yazimi okuyan arkadaslara tessekkurler iyi geceler...

Seni anliyorum forevergs kardesim bende ayni duygular icindeyim paylastigin icin sana da tesekkurler iyi geceler

Sağlık teknikeri olan arkadaşım Aile sağlığı merkezinde çalışmazsın Benimde çalıştığım gibi Toplum Sağlığı Merkezinde çalışırsın orda boş kadro yoksa Halk sağlığı müdürlüğünde çalışırsın Adaylıktaki sınav çok kolaydır. Kendini zorlamaya acaba başarır mıyım diye düşünmene bile gerek yok zaten sınav sorularını çalışma soruları diye veriyorlar şimdiden allah kolaylıklar versin

Arkadaslar isimler ckys zimmet sorgulamada cikmadigi surece goreve baslayamazsiniz sorgulamayi hergun yapin isminiz ciktiginda atandiginiz kurumu yani hangi ile atandiysaniz orayi arayacaksiniz

Anlamadığım nokta şu ÇKYS sistemine giremiyoruz yani sayfa açılmıyor zimmet sorgulamadan bakıyoruz ama zimmet sorgulama bankalar için diye bi yerde okudum ki sağlık bakanlığı zimmet sorgulamayı kaldıracakmış diye bir haber daha okudum iyice kafam karıştı kurumu arayan arkadaşlar detaylı olarak böyle sorabilir mi? herkes burada paylaşırsa iyi olur..

Anlamadığım nokta şu ÇKYS sistemine giremiyoruz yani sayfa açılmıyor zimmet sorgulamadan bakıyoruz ama zimmet sorgulama bankalar için diye bi yerde okudum ki sağlık bakanlığı zimmet sorgulamayı kaldıracakmış diye bir haber daha okudum iyice kafam karıştı kurumu arayan arkadaşlar detaylı olarak böyle sorabilir mi? herkes burada paylaşırsa iyi olur..

nurettin bey sorgulamayı bu linkten yapacaksınız.

KİŞİ ZİMMET SORGULAMA

Arkadaslar zimmet sorgulamaya ismi düşen var mı acaba ?

isim düşmesi için daha cok erken en az 10 gün sonra düşmeye başlar

CKYS sağlık bakanlığında yapılan atama terfi görevden alma yükselme vs gibi işlemleri nasıl yapılacağını gösteren videolu anlatım programı mail ve tc no ile sisteme üye olabilirsiniz zimmet sorgulama ise evrakları teslim ettikten sonra memur zimmet sorgulamayı takip et dedi ismi zimmet sorgulama da açılan sol üste mavi buton ile aday bilgileri yazacak orda hangi kuruma atandinizi görebilirsiniz

Aynen Dayı bu sayfa sık sık kontrol edin isim çıkınca ayandiniz kurumla irtibata geçin

Arkadaşlar ismimiz tahmini ne zaman düşer sisteme bilgisi olan veya sorup net bilgi alan arkadaş var mı ?

Zimmet sorgulamaya girdiğimde bu tc no ya kayıtlı personel bulunmamaktadır yazıyor. Sizde de aynısı mı yazıyor acaba??

Bizde de henüz aynı şey yazıyor ayin 27sine kadar evrakların hepsi ankarada olacak ekim başı her şey ayyuka çıkar inşallah kim nereye atandı bu arada

İnsallah belli olur cunku benim ki tum ilceler diye geciyor daha ev tutacagim bir suru is rizeye atandim var mi rizeden baska kimse ?

Ma ayin 23 unde gonderilmeyecek miydi? Bu arada zimmet sorgulamaya nerden bakiliyor?

Google sağlık bakanlığı zimmet yaz çıkar o 23ü bizim evrak tesliminin son günü 27si kurumun teslim aldığı evraklari Ankara ya göndermesinin son günü ben memleketime atandım Hataya tüm ilçeler diyor ama inşallah bulunduğum ilçede İskenderun da görev yaparım

Hayirli olsun kardesim atandigin ilcenin birimine git sor siz istem yaptiniz mi diyr ona gore alirlar insallah seni

Bizim evraklar 9 eylülde sondu kurumun Ankaraya göndermesi 23 eylül de sondu yanlışınız var arkadaşlar..

Ben 3 ekim iş başı yaparız diyorum bu hafta düşer isimlerimiz inşAllah...

Bencede nuri kardesim isimler bu hafta dusmese bile ondan sonraki hafta kesin duser bi sıkıntı cikmasa insallah cıkmaz

Üst Alt