Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Atananlar?

Nuri ben TKHK ya atandim bizim evrak teslimi o sekildeydi haklısın sizin evrak teslimi 9 eylül sondu belki daha önce sisteme düşer isimleriniz

Kadinin biri aciyor bir yere aktariyor sonra acan yok calip duruyor oyle sinir oldum ilk gunden beri boyle thsk

Az once baktim sayfa açiliyor ama isim yok thsk genel merkezi ariyorum cevap veren yok bize net bi tarih verseler ona gore napacagimizi bilsek

Arkadaslar bu numaradan 0312 5655753 bi arkadas bugun bilgi almis bu hafta komisyon toplanacakmis eksik evrak olanlar aranip evragi tamamlamasi isteneckms bi sıkıntı olmasada haftaya isimler sisteme dusecek diye saglam bilgi almis yani telefonlariniz surekli acik tutun insallah eksik evrak veren yoktur hepimizin hakkinda hayirlisi iyi geceler.

Eyvallah kardesim sagol paylastigin icin insallah en kisa surede skntsz biter bu asama iyice stres sahibi olduk sanada iyi geceler

Arkadaslar bu numarayı arayıp bilgi alın . 0312 5655753

Milletin lafına inanmayın yok by hafta topalanacakmıs komisyon eksik evrak olursa istiyceklermiş falan. Millete bakmayın sallıyorlar

Peki gs3434 kardes sende ayni numarayi paylasmissn benim arkadasim bu numaradan sonay hanimla gorusmus o soylemis komisyon toplanicakmis sen ne yapmaya calisyrsn biz burda sizler icin takip edip paylasim yapiyrz senin amacin ne

Inşallah en kisa zamanda sisteme düşer isimlerimiz arkadaşlar

Tek temmenimiz o valla insallah recai kardes ama o kadar cok bilmedn konusan insan varki

Bekleyip göreceğiz hep beraber kardes başka yapabilecegimiz bişey yok sonuçta

Aynen recai kardesim bekleyecz allahin izniyle cok yakindada hayirlisiyla işimize baslayacz

#forevergs Kardeşim bilip bilmeden konuşma ben dün aradım bayan bana bu hafta toplanacak filan demedi. Evraklar geldi incelenip atamalar yapılmaya başlanacak dedi, bugün baska bir arkadasa ise 2 hafta sürer inceleme demişler, siz ise bu hafta incelenecek eksik varsa arayacaklar demişiniz. O yüzden herkes kendi arayıp sorsun çekinmesin. Ne kdr cok talep olursa okdr cok erken biter inceleme. O yüZden numarayı paylaşıp arayın dedim

Kısacası herkese farklı şeyler diyorlar buda atamaların daha netleşmemiş olması demek, ya da hiç aramayan arkadaslar aramış gibi ortalığa laf atıp duruypr

Gs3434 kardesim haklisn ben kendim aramadm herkes farkli farkli konusyr valla ama dedgin gibi o paylastigimiz numarayi aramak en iyisi

Arkadaslar ben aradm az once evraklar inceleniyrmus 1 2 hafta surer dedi incelemedn sonra atandiginiz il araciligiyla tebligat gonderilecekmis.

Ben duz memur olarak atandim evet dun gorustugum bayan bana tebligat evinize gonderileck dedi sizlerde arayin arkadaslar ki bi an once baslayalim

Az önce aradim. Evraklar hala inceleme aşamasında dediler :) sanırım en son biz iş başı yapacağız.

Ya kesin bi tarih verseler hic olmazsa ona gore davranirdk ne bileym işten çiktik parasiz kaldik simdi herkes nezaman basliycaksn diyor sorulardan biktim valla

Evraklar incelenmeye alınmış süreç yaklaşık 2 hafta sürecekmiş

Bugunden itibaren iki hafta mi gecen pazartesi aradim dedi iki hafta her hafta yeni iki hafta oluyor uzatiyorlar bence

Üst Alt