Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Atananlar?

Arkadaşlar öğrenim kredisi zamanı geçmiş borçlar in bulunması atanmaya engel olur mu bu konuda net bilgisi olan arkadaşlar varsa cevaplayabilir mi lütfen

Ne bilim kardes öyle yorum yapan soru soranlarida duymuştum da ondan sordum . Zaten kendi dertlerimiz var bide millet böyle kafa karistirinca insan iyice stres yapıyor

Evet sona dogru geliyoruz insallah. :) sabah uyandigimizda ilk isimiz 0312 585 17 91 noyu ve atandiginiz ili aramak iyi geceler :)

Aradiktan sonra ne dediler yazalim buraya haberimiz olsun birbirimizden :)

Bilgi alan kimse yok mu bizimle paylasir misiniz gelismeleri?

Halk sağlığı bu numarayı araması gerekiyo 0312 565 5753

Evrak evragı olanları aramaya başlamışlar.

arkadaslar aranan varmı??

Arkadaslar halk sagligindan haber alan yok mu arayan aranan kimse bizimlede paylasin susuyorsunuz cogunuz bugun kac kere aradim mesguldu dusuremiyorum gorusen kimse var mi ? Hem bu bizim hakkimiz kpss ile gelenleri 8 gunde baslatmislar bizimki 2 ay olcak bekliyoruz hala tamam sorunlar olmasa beklerdik ama burda bir cogumuz zor durumdayiz..

Rezber# herkes susmus kaderine razi olmuş. Herkes birinden bi haber bekliyor. Kimse elini taşın altina koymuyor

Ben istanbul il sağlık sağlık bakanlığına yerleştim ama ulaşmak mesele.Meşgul veya cevap alınamıyor genelde.Önceki gün konuştum belli değil bi gelişme yok dediler.Dün bakanlıktan aradılar.Öğrenim belgesini e devletten alıp mail atmamı istediler.Attım.Evrak verdiğim birime söylemiştim o lazım değil demişlerdi.Onaylı diploma fotokopisi yeterli demişlerdi.Yanı bu kadar ilgili ve bilgili insanlardan medet umuyoruz arkadaşlar.Başka bi sıkıntı var mı dedim evraklarda bakanlıktan arayan bayana.Yokk dedi.Ekimin son haftasına bizden çıkar dedi.

Bugün aradım telefonu açan kadın haftaya tekrar aramam söyledi tebligat gelmeyecekmis

clmapo aynen kardesim cok kisi oyle . ahmet1994 bende aradim bugun sansima hep mesgul.onceki gunlerde inceleme yapiyoruz diyordu hep teli acan kadin

Arkadaslarm beni bugün aradılar. Eksik evrak oldugunu ve göndermemi istediler, bende hemen kuryele gönderim. İstedikleri evrak sınava başvuru yaptığım rapor. Ben sınavdan sonra yeni engelli raporu çıkartmıştım ve eski olanda geçersizdir diye göndermemiştim, ama arayan bayan o raporuda görmemiz gerekiyor dedi, ayrıca aynı şekilde bir çok arkadaşı daha aramışlar. Herkesden farklı şey istemişler kimisinden yeni çalışabilir yazılı rapor istenenlerde olmuş.

Ben facebookta halk sağlığı için atananlara özel grup açtm ordan çok iyi şekilde haberleşiyoruz katılmak isteyenlere alta link atacağım. Ama sadece halk sağlığı kurumu için (sağlık bakanlığı ve hastanelete atananlara gelmeesinler cunku yanlış bilgi aktarımı olur hepsi farklı kurum sonuçta)
Sadece halk sağlığı
https://www.facebook.com/groups/298053850552017/

Çalışabilir diye yazmıyordu ama aramadılar beni sırayla mı arıyorlar

İstihdam da evet yazıyorda aranmazsın. Bide halk sağlığı dmi

Sabırla bekliyorum ama zimmet sorgulamada ismimi görmedim makine teknikeri olarak Bolu'ya atandım ama... İsmi düşen arkadaş varsa ekran görüntüsünü göstersin bizede moral olsun nediyim hepimize allah sabır versin.

Arkadaslar bilgi alabilen var mı ne zaman belli olacak . Daha rapor için aranan var mı acaba

Halk sağlığo teknikerlerin ismi düşüyor kimin ismi yoksa arasın eksik evrak varmıdır ama arayın kurumu

MEB Yerleri açıklamış atanan arkadaslar göreve başlamış darısı bize olsun ama bu gidişle zor gibi 😂

dün itibariyla sadece bir kaç sağlık teknikerin ismi çkys ya düşmeye başladı. memur kadroları haftaya düşer gibi geliyor inş. demekki tüm evrakları beklemeden evragı tam olanları sisteme kayıt etcekler.hala raporunda eksik olanları aramaya devam ediyorlar her gün beni aradılar diye grupta yazanlar görüyorm

Üst Alt