Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığına Atananlar?

Dimi bende öyle düşündüm lazım olmasada durur dosyamda. Birde gerçi dün arkadaşlar cevap vermiş ama mal bildiriminde kyk borcumu ben de göstermedim ama bu sorun teşkil edermi acaba

Arkadaşlar aranızda sağlık teknikeri olarak atanan var mı? Raporuyla ilgili sıkıntı yaşan?

Arkadaşlar aranızda sağlık teknikeri olarak atanan var mı? Raporuyla ilgili sıkıntı yaşan?

Hepimizin raporu sıkıntı aslında, ben memur olarak atandım raporumda istihdam işaretli, durum bildirir işaretli ve çalışamayacağı alanlar dolu olmasına rağmen çalışamayacağı alanlarda memur olabilir yazmıyor diye sıkıntı olabilir yine de evrakları teslim ettim dün dilekçe imzaladım eğer raporumda sıkıntı olursa yeniden rapor çıkarıcam diye ek süre vericekler bize..

Evet arkadaslar tek sıkıntı rapor insallah rapor icinde bekletmezler cok bekledk zaten engelliyiz allah yardimcimiz olsn hepinize yeni isinizde basari ve mutlulk dolu yillar dilerm

Arkadaşlar evrak teslimi şu saatten sonra bitmiştir hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah sıkıntısız kazasız belasız işe başlarız hayırlısı olur inşAllah..

Arkadaşlar benim raporum da çalışabilir ya da calisamaz seklinde degilde calistirilamayacagi alanlar ağır efor sarfettiren işler diyor raporun kullanım amacina da engelli işçi -memur olur diyor . Bunda sıkıntı olmaz dimi cevaplarsaniz sevinirim

Recai kardes bende ortopedik rahatsizlk var benim dahil yerlesn arkadaslarn tumunun sadece rapor ile ilgili sıkıntısı var yani insallah onun icin bizi bekletmezler ve ugrastirmazlar

Inşallah kardeşim bizlere yeni bir uğraş cikmadan islerimize kavusuruz hepimiz inşallah . Allah yardimcimiz olsun .

recai87

Zaten kurumun istediği raporda aynen böyle şeyler yazması sizde hiç sıkıntı çıkmaz bizim raporlarda böyle yazmadığı için sıkıntı çıkarmazlar inşAllah..

Nuri kardesim iyi bayramlar dedigin gibi insallah ugrastirmazlar ya benim en sevmedigim sey beklemek simdi işimdende ayrildim

Sorma bende işten çıktım beklemek zor geliyor borçlar birikti başka şehire atandık inşAllah bian önce sıkıntısız kazasız belasız iş başı yapsak hayırlısıyla..

Valla allah yar ve yardimcimiz olsun bu kadar emek verdik sonunda yerlestik allahin izniyle sabrin sonu selamettir kardesim

Inşallah hiç bir sıkıntı çıkmaz raporlarda. Arkadaşlar birde biz ne zaman baslariz tahmini kurumu tekrar biz mi arayacagiz?

Pazartesiden itibaren Ankaraya evraklar gönderilmeye başlanıcak 23 Eylül cuma gününe kadar tüm evraklar Ankarada olmak zorunda biz pazartesinden sonra takip etmeye başlayalım kurumu arayalım inşAllah öbür hafta ararlar iş başı yapmamız için..

nuri3558 kardesim 23 eylul e kadar toplanilip sonra mi ankaraya gonderiliyor yoksa 23 te ankara da olmasi mi gerekiyor?

Arkadaslar benim pskolojim iyice bozuldu ne zaman aciklancak borc girtlaga dayanmis beklemek yoruyor rapor da sikinti olur mu olmaz mi diye icim icim yedi bir ay olacak neredeyse daha bir haber yok krediye basvurabiliyor muyuz hemen yoksa cok sorun yasycam

ahmet1994

Şimdi kardeşim biz evrakları teslim ederken evrakları tarayıp ankaraya gönderdiler onlar ilk incelemeyi yapmışlardır diye düşünüyorum evraklar toplanıp gitmicek mesela ben İzmirde teslim ettim yarın gönderirler Ankaraya ama atıyorum Rize de ki salı gönderir cumaya kadar hepsi göndermek zorunda inşAllah yarından itibaren bizi aramaya başlarlar..

Valla bi an once arasalarda baslasak arkadaslar ben bugun arayacm eger baglanabilirsem

Arkadaşlar bugün arayalım kurumu bilgi alan burada paylaşırsa azda olsa merakımızı gidermiş olurlar..

Ben atandigm yeri aradm bana isminiz cksy e dustugunde bizi arayin dediler sizler de arayin kendi kurumunuzu arkadaslar

Sağlık bakanlığı bünyesine atanan arkadaşlar ÇKYS üzerinden isimlerinizi kontrol edin sisteme düştüğü vakit göreve başlayacaksiniz

Arkadaslr ismi sisteme dusen varsa bizi bilgilendirsin zahmet olmasa

Arkadaslar bugun bende aradim bana da bir iki hafta icersinde belli olur dediler birde google den zimmet sorgula yazip tc ile surekli sorgulama yap dendi cikarsa ararsin tekrar diye yaptim cikmiyor ilerleyen zamanda bakalim ne olacak hayirlisi olsun hakkimiz da insallah

Üst Alt